hayır yay burcuyum :dance: çok tesekkur ederım fikirin için.. ben bunu kesin yapacam herhalde bu hafta sonu yoksa ı ıh rahat uyku yok :teytey:
betülcüm bende kafama birşey taktımmı yapana kadar uyuyamam ama hamilelikte saç boyatmayı onaylamıyorum benim saçlarımda sarıydı şimdi dipleri 3-4 parmak çıktı hoşlanmıyorum ama boyatmayacağımda doğumu bekleyeceğim bu benim düşüncem kuaför bir arkadaşım var boyamam senin saçını hamileyken dedi ben her hamileye söylüyorum bir kaç ay idare edin dedi ama görümcem 5-6 aylıkken boyattı herkesin düşüncesine saygım var :))
OLSUN IKIMIZDE TOPRAK BURCUYUZ BAK ORTAK YONUMUZ CIKTI:roflol:
SEN BILIRSIN CNM DUSUNCENE SAYGI DUYARIM AMA SONRA BISEY OLURSA Kİ ALLAH KORUSUN OLMASIN SAKIN KESKE YAPTIRMASAYDIM DIYIP AGLAMAAklava: OKİŞŞ NASIL ISTERSEN OLE YAP TATLIMMMa.s.
ne kadar sabırsızlanıyor insan dimi canım:))
bunlar çok güzel heyecanlar,Allahım isteyen herkeze yaşatsın iyişallahh
hayır malesef ben toprak grubundan degılım ateş grubu burcuyum :roflol::roflol: toprak grubu, oğlak, basak, boğa oluyor..ay cok hoş oldu ama:dance:.. belki yükselenlerimiz aynıdır dıyeyım bari benim akrep senin ne acaba :roflol::teytey:
Canim Sikkin Ondan Fazla Yazamiyomm Canlarimmmmmmmmmm
evettttt bayanlar havalar ısınıyor artık:teytey: yuppiiiiiiiiii
cuma 24 derece,
c.tesı 26 derece olacakmıs
artık yaz geldiiiii:dance:
:roflol: AYY DOGRUUU BURCLARI KARISTIRDIMM AMA BEN BILIYORUM BI BENZERLIK VAR DIYE BAK YUKSELENLER TUTTU:roflol:
BENIMDE YUKSELENIM AKREEEEEPPPP:dance:
BILIYORUM CUNKU BENDE KAFAYA NE TAKARSAM YAPARIM ŞİMDİ BIZ SANA YAPMA ETME DESEK SEN BILIYORUMKI KIMSEYI TAKMICAK YAPACAKSIN:roflol:
NEDIM INSALLAH SORUN CIKMAZ CNM YAPTIRAN YAPTIRIYOR YANİİİa.s.
ee benim bebiş 18+0 iken 199 gr benim bebiş zayıf fisfisfis
BETÜLCÜM ben cmtesi dra gideceğim
senin için sorarım benim drum hassastır böyle konularda bakalım ne diyecek :))
ciddimisin:1shok: akrep mi yükselenin hakikaten? .. bu sefer gercekten tuttu desene tamamdır şimdi :roflol: evet aynen dediğin gibi.. ama tabi bu hiçbir arastırmaya dayanmadan cahılde kafana taktıgını yapmak ta degıl, ama ınternette o kadar cok yerde okudum kı her yerde aynı yazı var bır tanesınıde buraya kopyaladım okursun.. sonucta bence yaptırmamın bır sakıncası yok gibi hemde artık ikinci trimestra coktan gırdım.. zaten bu zamana kadar ertelememim sebebi ilk tremastırın gecmesıydı.. yaptırıcam bakalım umarım yakısır.. buraya fotomuda koyarım yapınca bakalım :icecream::dance:
Ana Bu Arada 16+3 Olmuşuzz Biz Teyzeleriiiiiiiii Maşallah Benimm Eylülümeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?