ayy çok iyi olur ama napıcaz ben cumartesiye ayarlamıstım kuaföre gitme işini arkadasla oyle anlastık gıdecegım kuaför avrp yakasında da.. ama yınede sorarsan cok memnun olurum.. bahsettıgım boya seklını anlamıssındır sanırım sac dıplerine nufüz etmeyen bir şekil.. resmi görmüşsündr tesekkur ederım sımdıden.. a.s.
ayy çok iyi olur ama napıcaz ben cumartesiye ayarlamıstım kuaföre gitme işini arkadasla oyle anlastık gıdecegım kuaför avrp yakasında da.. ama yınede sorarsan cok memnun olurum.. bahsettıgım boya seklını anlamıssındır sanırım sac dıplerine nufüz etmeyen bir şekil.. resmi görmüşsündr tesekkur ederım sımdıden.. a.s.
ayy canımcım olurmu öyle şey, her bebek kendine özelmiş, verilen değerler sadece ortalama değerler canım
sen merak etme senin bebeğinde gayet iyidir:))
bizim eylülde 16+5 oldu teyzesi gerçi hala kız olduğu muamma ama kız olursa sanırım burdan iki eylül çıkacak a.s.
:roflol: BEN DEMISTIM BAK YINEDE YAPTIRICAM DIYO:roflol: ALEMSIN KIS
İİ YAPTIR BAKALIM NASIL OLACAK KOYARSIN ARTIKIN RESMINI KESIN YAKISIR AMA TAHMINIM GOZLER RENKLI GIBI :uhm: BEYAZ TENLISINDIRDE OZAMAN FISTIK FISTIKKa.s.
EVET CNM YUKSELENIM AKREP GERCEKTEN BAK DEMISTIM SANA İLLE BI ORTAK BISEY BULDUK:teytey:
istlularrr kimseden ses çıkmıyorrr 3 kişi degilizzz.istluları yazıyorumm eksik olanlar varsaa söylesinlerr.
1-aslı
2-wiski
3-papatyam
4-esra
5-seren
6-betül
7-hilarya
8-iletişim
bunlarr sadece bu sayfadaa gördüklerim.
yanii buluşmak isteyen 3 kişimiyiz demek istiyorumm arkadaşlarr niye kimsee birşey söylemiyorr güzell annelerimm.
randevun kaçta peki canım
tesekkur ederim iltifatlar için:icecream: gözler yeşile çalan ela..beyaz tenliyim. saç kumral ama avatardakı resımde hint kınası vardı sacımda daha koyu yanı orda..bakalım yaptırayım nasıl olcak fisfisfis..bu arada resim koyma kampanyası vardı sen neden koymuyorsun :dance:
öznur Sende Mi Eylül Koyacan Kizzzzzzzz
Hadi Bakalim Adaş Olurlar Artik.........
herkeze merhaba bende herhalde eylül annesi olucam.28 ağustos ve 3 eylül arası doğum olur dedi doktorum.şu an 19+3 haftalığım.dün 4 boyutlu ultrason testine girdim.çok şükür sağlıklı bebişim....biraz geç kaldım galiba buluştunuz mu çok merak ediyorum.buluşmadınızsa ne zaman buluşacaksınız belki bende gelir daha aranıza yeni katılmışken hepinizi görmüş tanışmış olurum diye merak ettim.haberlerinizi bekliyorummmm.CADIARZU
BEN KOYMUSTUM CNM BUGUN OGLENDE KALDIRDIM SENIN ICIN YINE KOYARIMa.s. TENIN BEYAZ GOZLER YESILE CALAN ELA OZAMAN SUPER OLUR SANA BOYAAAA:roflol: BAK NEGUZELDE UYDURDUM GORDUNMÜÜÜ:teytey:
kızlar dr'dan geldim şimdi oğluşum olacakmış... maşallah çok iyiymiş... dr amcası haftasına göre çok iyi dedi... çok tatlıydı ya... kıpır kıpır çok hareketli ya...
kızlar dr'dan geldim şimdi oğluşum olacakmış... maşallah çok iyiymiş... dr amcası haftasına göre çok iyi dedi... çok tatlıydı ya... kıpır kıpır çok hareketli ya...
aramıza HOŞGELDİN canım gözün aydın bebişini görmüşsün içinde rahatlamışşş darısı hepimizin başına sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?