kızlar nerdesiniz yaaaa
nereye kayboldunuzzzzzzzzz
burdayımmmmmm ben ama bu sabah fazla çoşku yok galibaa
biraz şenlendirelim şuraları haydiiiiiii :teytey::teytey:
Hilerya selam;
Çok sevindim herşeyin güzelmiş, Allah nazarlardan saklasın. Bende 21.haftamdayım, benimde kızım olacak.iki hafta sonra gideceğiz bizde doktora..Bende 6 kilo almışım bu arada. Nasıl dizginleyeceğim kendimi bilmiyorum ya. İş yerindeykende acıkınca anca abur cuburla geçiştiriyom o da iyi olmuyo, miğde de zaten reflü başlangıcı var.Arada bi kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var. Yataktan kalkarken belimi kaldıramıyom sanki. Bide karnım çok geriliyo, şişkinlik yapıyo heralde rahat yatamıyorum yatarken.
Benim sormak istediğim size, ayrıntılı ultrason nasıl yapılıyor. Daha renkli ve net olarak mı görüyorsunuz bebeği. Şu ana kadar yaptıran yada bilen var mı? 2'li ve 3'lü testlerimiz maaşallah çok iyi çıktı. Arada bende kıpırtılarını hissediyom.Çok güzel bişey ya , Allah her isteyene nasip etsin?
Bu arada kıyafet uyduramıyom, 2 tişört 2 pantolon aldım ama..Uzun karnımı kapatan tişörtler falan bulmam lazım, işte te giyebileceğim. Hesaplı bildiğiniz yerler var mı?
güzelim ille de hamiş kıyafetleri satan yerlere bakma, çarşılarda zaten senenin modası uzun tunik şeklinde bir sürü tişörtler var bu arada LCW mağazası da sanki hamişlere göre diyebilirim bol pantolonlar falan alabilirsin ben geçen hafta da pazardan bir sürü şey buldum evde falan da giymek için sonuçta geçici süre fazla da para dökmeye gerek yok diye düşünüyorum naniknanik
Hilerya selam;
Çok sevindim herşeyin güzelmiş, Allah nazarlardan saklasın. Bende 21.haftamdayım, benimde kızım olacak.iki hafta sonra gideceğiz bizde doktora..Bende 6 kilo almışım bu arada. Nasıl dizginleyeceğim kendimi bilmiyorum ya. İş yerindeykende acıkınca anca abur cuburla geçiştiriyom o da iyi olmuyo, miğde de zaten reflü başlangıcı var.Arada bi kasık ağrılarım ve bel ağrılarım var. Yataktan kalkarken belimi kaldıramıyom sanki. Bide karnım çok geriliyo, şişkinlik yapıyo heralde rahat yatamıyorum yatarken.
Benim sormak istediğim size, ayrıntılı ultrason nasıl yapılıyor. Daha renkli ve net olarak mı görüyorsunuz bebeği. Şu ana kadar yaptıran yada bilen var mı? 2'li ve 3'lü testlerimiz maaşallah çok iyi çıktı. Arada bende kıpırtılarını hissediyom.Çok güzel bişey ya , Allah her isteyene nasip etsin?
Bu arada kıyafet uyduramıyom, 2 tişört 2 pantolon aldım ama..Uzun karnımı kapatan tişörtler falan bulmam lazım, işte te giyebileceğim. Hesaplı bildiğiniz yerler var mı?
SEN HAAAAAAAA BANA HAAAAserennnnnn hoşgeldin kısss nerdesin sen hehhh
bu sefer sen ye bakalım şaplağı aaaaaa
işte geride ebru kalmışşş şaplattık ama ters tepki yapmış herhalll:))) sen geç cnm halay başınaa yanında ben varımm oohhhh ay canım oynamak istedi vallaaaaa:dance:hilarya .!.:Nerde kaldın kısss Serenn Geçtim halay başına ama geride kimse yoktu.. Tek kişi ile halay nereye kadar
günaydın kızlar allah neşemizi bozmasın inşallahhh
CANSUCUM gözünaydın hep böyle sağlıkla devam eder inş.meleğin
seren bende geldim halaya haydeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?