19 hafta 4 günlük canım..
Güzel dileklerin için çokk teşekkürlerr arkadaşımm inşallah hepimiz güzel haberlerle dönelim doktorlsrdan...
Seninde gayet güzel kilo alışın...
öznurrrrr günaydınnnnnn h.g.
bişey merak ediyorum seren sen dün akşam benim adım seren benim adım seren yazmıssın ben çıktıktan sonra da o niyeeeeeeeee naniknanik
ayy yazarken koptum zaten:)))) gulsumle yazıstık ya silin kımse gormesın dedı bende sılemedım sadece eskı yazıyı sıldım onun ustune benım adım seren yazdım kocası gorse bu delide kım dıcekkkkk adınımı ezberlıyo dıcekkk
ya işte bacım ondan yazdım öleeeelülülülülülü
kızlar bende pazardan tişört aldım kendime 4-5 tane kısa kollu ve kolsuz.şimdi herkesin giydiği göğüs altından bollaşan önü pileli modellerden fln.
hamile giyimlerde tişörtler tunikler çok pahalı ama pantolon mecburen alıyorum özelliklede çalışınca insan çeşitli giyinmek zorunda kalıyor.
eminönündeki mağazalara annem gittiğinde sormuş bizler için capri kotlar 20 ytl miş ama bedenimi tuturamaz diye almamış bende müsait olursam gitmek istiyorum ama fırsatım yok(( sizinde aklınızda bulunsun bence çok uygun
:1shok::1shok: bende 19+4 um ama ıkı gun once doktordaydım bebişim 264 gr dı ve doktor gayet normal oldugunu soyledı.. tabi aslında boyle karsılastırmalar yapılmaması gerekıyor her bunye farkılıdır ama ne bılıyım sahsen senden haberım yokkende doktordan daha fazla bıse soylıcek sanmıstım..belki cıhazlar arasındakı ufak farklardanda kaynaklanabılıyordur ama ben bebişimi ac bırakmadım kı ama senağlamasenağlama
valla cnm mertere gel sen c.tesılerı okadar uygun oluyorkii anlatamam:)))
4 tane bol bol cok şık tunıkler aldım 20 ytl verdım tanesi 5 ytl almayanı dövüyolar valla:roflol::roflol: çok degısık ve cok guzel şeyler var hemde çookk şık benden solemesiii:icecream:
ayyy merter dedin..
benim bütün akrabalarım (anne tarafı) merter ve bakırköyde oturuyorlar
çook özledim oraları gerçekten
merterde keresteciler sitesinde dolaşmayı, merterin penyecilerini bilirim:))))
evet canım doğru söylüyorsun karşılaştırma yapmamak lazımmış.15.haftadan sonra bebek anne ve babanın genetiğine göre yapılanıyormuş.birde bebeklerimiz asıl kiloyu son aylarında alacak.şimdiden üzme kendini.
tamam şimdi hemen kıtabımdan baktım 16. hafta ıle 19. hafta arası ortalama bebek agırlıgı 140 gr mıs , 20. hafta ile 24. hafta arasıda 450 gr oluyormus ortalama yanı bellı bır aydan sonra kılo artısı hızlanıyormus yag dokuları gelıstıkce.. rahatladım..lülülülülülü naniknanik
duçenç dukturmuuu:bbo: heeeeeee şştt çaktırma herkese demiyrummmm:roflol:ben de neden acaba demiştim yaaaa
bu arada maşallah duçent duktur da sizmişiniz seren hanımmmmm dün şaşırttınız biziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?