.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Boşuna yazmışım böylesi daha iyi.Sesimi duyan arkadaşlar olduğu zaman gelirim muhabbete.Bol laflamalar.
aşk olsun tatlım yaaaaaaasenağlama niye sildin yazdıklarını yapma böleklava:
mavili yani emel yazdıklarının yerine çizgi çekmiş onu diyorum canım ya
hamiş ya bide dişi ağrıyodu hassas biraz sanırsam neyse geldiğinde konuşuruz artık
ya bu öğle yemeklerine gıcık oluyorum 2 haftadarı eski çalıştığım iş yerinde çalışıyorum 1 yemek 3 gün yeni sinir oldum valla hamişken işte çalışanları şimdi daha iyi anlıyorum yemiycem valla burdan yemek
hamiş ya bide dişi ağrıyodu hassas biraz sanırsam neyse geldiğinde konuşuruz artık
ya bu öğle yemeklerine gıcık oluyorum 2 haftadarı eski çalıştığım iş yerinde çalışıyorum 1 yemek 3 gün yeni sinir oldum valla hamişken işte çalışanları şimdi daha iyi anlıyorum yemiycem valla burdan yemek
hoş geldin gül
sorma seren ben çok kötü bazen hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hiç bu kadar alıngan ve sulu göz olmamıştım bu sıralar sanırım böle :)))
anlamadım ben 3 gün aynı çeşit yemek mi veriyorlar???
valla cnm cok dogru hergun aynı yemekten bıktım heryerede guvenemıyorum o yuzden bende önce sabah kahvaltısı için ya peynirli dometesli salatalık falan ekmek arası yapıyorum yada ayrı kaplarda peynır zeydın koyuyorum oglen yemegımıde evden getırıyorum hem evdekıler atılmamış oluyor hemde kendı ellerımle yaptıgım daha sağlıklı oluyorrr:teytey: yani bi sefertasım eksik:roflol: allahtan cantam buyukte kapaklı kaselerım sıgıyor ıcınee ben böle idare edıyorum kızlar , arada oda canım çooookk ısterse degısık bişii öle dışardan yıyorum ama genelde evden getırıyorum valla napiimm:asigim:
en iyisini yapıyosun valla bizde güya burda mutfakta herşey var diye güveniyoruz bide iş yeri eltimin ya bide tabi itiraz edemiyosun karışık bişey işte:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?