Seren cim verdiğin link deki ürünler çok uygun fiyattalar...
Mağazası olsa da bir de oraya gidip gözümüzle görsek ürünleri ne güzel olurdu..
var kıs magazasıda yazmıstık hatta gul makaraya aldı ya benii bıde vergı numarasını vermısım dıye:roflol:
ikitellıde cnm maskonun ordaymıs
Bana çok uzakmışş... :sm_confused:
Neyse ben biraz çıkacağım canım.. Öptüm
Şeniz
Bu arada yarın mothercare in indirim günü aklında olsun..
Ben yarın bir uğrayacağım bakalım neler indirime girmiş olacak...
Slm.kızlar bizde geldik oğluşumla biraz pazarı turladık ama nasıl acıkmışım bi saat bile dayanamıyorum artık açlığa sizde benim gibimisiniz benmi abartıyorumki,midemde kurt var sanki kemiriyo resmen açım diye of böyle giderse duba gibi olcam ya,sizde iyisinizdir inşallah
Hoşgeldin cnm bizde birazdan çıkças oğlumla kuaföre gitçes ordan da pazara geçices bende öğlen çok yemişim inleyip duruyorum ay çok yiyince rahatsız oluyorum ya boğazımıda tutamıyorum tıka basa ne varsa dolduruyoruz mideyi a.s.
Slm.kızlar bizde geldik oğluşumla biraz pazarı turladık ama nasıl acıkmışım bi saat bile dayanamıyorum artık açlığa sizde benim gibimisiniz benmi abartıyorumki,midemde kurt var sanki kemiriyo resmen açım diye of böyle giderse duba gibi olcam ya,sizde iyisinizdir inşallah
Bak Ben De Küsecem Heeee Emel Gibi Nereye Kayboldunuz Ben Yazincaaaklava:
ben çok acıkmıyorum cnm eskisinden çokta fazla yemiyorum ama yinede kilo aldım tabii
buu bir gerçek.genelde meyve sütle geçiştiriyorum acıksamda sabah öğle ve akşam yemeği yiyorum okadar a.s.
kız ebruu burdayız kızz kızma sen a.s.:teytey:
Ayy ne güzel öznur ben kendimi frenlemeye çalışıyorum ama olmuyo resmen mideme açlıktan kramplar giriyo çok fena o yüzden sık ama az yemeye çalışıyorum inşallah çok fazla şişmem
arkadaslar kac gündür kimse yoktu yaa bende cok sıkıldım nerde arkadaslar diye :sm_cool:
iyi bugün geldiniz cok sevindik kızımla a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?