- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Ben de coştum,2 saattir temizlik yapıyorum kızlar..
salonumun camlarını sildim e tabii üstün körü detaya girmeden ...
yerleri sildim,balkonları yıkadım.
yapmayim diyorum yine de duramıyorum yaa,temmuzda taşınacağız zaten
eşim de kızıyor camlara falan dokunma artık diye ama daha 2 ay var,valla dışarı görünmüyordu pislikteen..İyice pasaklı oldum been..tatlicadiarzu
bu arada iştah falan yazmışınız da...
ohhoooo siz beni görün,hergün dondurmam olmazsa olmaz:icecream:
abur cubur da çok severim zaten,benim kız beni emmeden,dondurma,çikolata isticek bu gidişle...:roflol:
Ama yürüyüşümü aksatmıyorum,hareketliyim allahtan..:sm_cool:
Hoşgelcin rabiyacım sen ve minik kızın tabi,nasılsınız iyimisiniz bakiyima.s.
kızlar merhaba bende hamileliğimin başından beri acayip yiyorum geceleri açlıktan uyanıyorum 20 haftalık olduk 3,5 kg.aldım ama korkuyom son aylarda çok kilo alınırmış diyor herkes
kızlar merhaba bende hamileliğimin başından beri acayip yiyorum geceleri açlıktan uyanıyorum 20 haftalık olduk 3,5 kg.aldım ama korkuyom son aylarda çok kilo alınırmış diyor herkes
gülşahcımmmm iyiyim canııım sen nasılsın hamişlik iyi de patlıcak gibi oluyorum gündüzleri yemekten akşamsa hiçbişey yiyesim gelmiyorr böyle dengesizlik olur mu yaw :sm_confused:
tesekkür ederim gülsahcıgım iyim cnm siz nasılsınız bakalım bebişin nasıl a.s.
bizimki masallah pek hareketli teyzesi tekme atıp duruyor:dance:
arkadaslar peki siz tuz olayını azaltıyormusunuz yemeklerde ben hala azaltamadım yaa:1no2:
arkadaslar peki siz tuz olayını azaltıyormusunuz yemeklerde ben hala azaltamadım yaa:1no2:
merhaba güzel hamişler......
ben sedef , 20 haftalık hamişim bende eylül ayında dogum yapacagım cok guzel bir sıteye uye oldugumu düşünüyorumm... muhabbetlerinizde harikaa
sizler nasılsınız bebeişleriniz nasıl
buarda benimde oglum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?