halk arasında bi deyim vardır eğer sağ tarafta hissediliyosa erkek derler
ben 15+1 haftalık hamişim ve halen geceleri wc de sabahlıyorum bu normalmiş ağrılar da evet dr sormuştum vajinada kasıkta ağrılar bebek büyüp rahim genişlediği için oluyormuş:teytey: GÜZEL HAMİİŞLEEEEEEEERR MERHABALARR,,
SİZLERE BİŞEY SORUCEM:smiley-cool:
sabahları kalkarken karnımda hafıf agrılar olusmaya basladı sankı bebegımın kollarını bacaklarını basını hıssedermısım gıbı kalkarken zorlanıyorum hıssetmem ıcın cok erken bılıyorum ama nedense hafıf agrım oluyor birde halsizlik cok yapıyor bende gecelerıde cok sık vc yr cıkıyorum acaba sızdede bunlar oluyormu:uhm: birde ben biraz iştahsızım yaa yıyorum ama calıstıgım ıcın cok beslenemıyorum sanırım gin aşırı neler yiyorsunuz banada solermısınıza.s.
buarada 11. haftamıza girdiiiikk
:teytey: GÜZEL HAMİİŞLEEEEEEEERR MERHABALARR,,
SİZLERE BİŞEY SORUCEM:smiley-cool:
sabahları kalkarken karnımda hafıf agrılar olusmaya basladı sankı bebegımın kollarını bacaklarını basını hıssedermısım gıbı kalkarken zorlanıyorum hıssetmem ıcın cok erken bılıyorum ama nedense hafıf agrım oluyor birde halsizlik cok yapıyor bende gecelerıde cok sık vc yr cıkıyorum acaba sızdede bunlar oluyormu:uhm: birde ben biraz iştahsızım yaa yıyorum ama calıstıgım ıcın cok beslenemıyorum sanırım gin aşırı neler yiyorsunuz banada solermısınıza.s.
buarada 11. haftamıza girdiiiikk
EVET BENDE DUYDUMMM AMA SUU EKŞİ TATLI İŞİ VE SAĞ SOLL HİÇ TUTMUYOO CANIMM. ELTİM SÜREKLİ EKŞİ YEDİ ERKEK OLUYO BAKALIM BEN HİÇ EKŞİ YEMEDİMM HEP TATALII YEDİMM BİDE ERKEKLER 3 AYDA BELLİ EDİYORLER DERLE ELTİM 12 HAFTASINDA ÖGRENDİİ KIZ BEBEKLER GEÇ GÖSTERİRİ DERLER.. YAA BAKALIMM AMAN ELİ AYAGI DÜZGÜN SAĞLIKLI OLSUNN BİŞEY İSTEMEM..
KIZLAR BEBEĞİMİZİN GÜZELLİĞİ İÇİN BİR DUA VAR OKURMUŞŞ ANNELER BEN SADECE YASİN OKUYORUMM AMA DİĞERİ AKLIMA GELMİYO BİLEN VARMI
slm kızlarr aranızda çalışan var mı ben işi bırkamayı düşünüyorum çünkü çok zor oluyo işimde agır sabah kalkması,ve yemek problemi oluyooo ama kararsızım daha erken mi acaba diye ama
15+1 oldu canım cinsiyetini öğrenemedim halen sen öğrendinmi dr soruyorum sölemiyor 16 haftadan sonra diyor onun dışında iyi sayılır çok halsiz geçiriyorum senin nasıl geçiyor ne gibi değişiklikler var benim göbüş iyce belirginleşti ayy ne güzel aynı anda hamişiz he :)
slm kızlarr aranızda çalışan var mı ben işi bırkamayı düşünüyorum çünkü çok zor oluyo işimde agır sabah kalkması,ve yemek problemi oluyooo ama kararsızım daha erken mi acaba diye ama
sweet curse........... 1 Eylül
eylül_annesi........... 1 Eylül
Bebeğim.................11 Eylül
Bires..................... 13 Eylül
Kumralim................15 Eylül
Sel-inn....................15 Eylül
Bride..................... 19 Eylül
6128......................19 Eylül
hilarya.................... 21 Eylül
Minikanniş..............21 Eylül
İzmirgüzeli22...........22 Eylül
Frekans...................23 Eylül
İletişim....................23 Eylül
ayşe&serkan...........24 Eylül
Siyah-beyaz............24 Eylül
Gundogdus............. 24 Eylül
Papatyam............... 25 Eylül
Dream81................ 27 Eylül
Angelay................. 28 Eylül
Sebek................... 29 Eylül
Mehtapelif.............. 30 Eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?