- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.421
Bol şanslar canım,iyi haberlerle geleceksin eminim sende.kasım anneleri
bende nasip olursa yarın gidiyorum kontrole.Cinsiyetinide öğreneceğim büyük bir ihtimalle.Ne olur dualarınızı esirgemeyin...Sorunsuz güzel haberlerle geleyim.Ne bileyim içim öyle sıkkınki...Sağlıcakla sıhhatle kalın...
sağol canım inşallah sizlerde çok güzel haberlerle gelirsiniz dr. kontrollerinizden dr.un yanından boynu bükük ayrılmak ne demek çok iyi biliyorum allahım kimsenin boynunu bükmesin inşallah:)
Benimle aynı doktora giden arkadaşım bir doz olmuş.Doktorumuz bir doz daha ol bi daha olma demiş.Bende Pazartesi gidersem sormayı düşünüyorum.Ama bende olma taraftarıyım.Burda 5 doz vuruluyor.Bir de 20.haftada çağırıyorlar.kızlar geçenlerde benide sağlık ocağından aradılar 6. ayında tetenoz aşın var diye bigün sonrasıda dr a gitmiştim söyledim aşı olacağımı haber verdiler diye dr um kesinlikle yaptırmayacaksın dedi niye dedim gerek yok kanıtlanmış bişi değil zaten ve gebeliğini riske mi atmak istiyorsun dedi şaşırdım
kardeşime de yaptırmamıştı doktoru bir arkadaşım daha olmadı bu iğn eyi ama tanıdığım diğer hamile arkadaşlarım yaptırdılar bende yaptırmayacağım
aslında hastanelerde doğum yapıyoruz ne olur ne olmaz dimi tedbirimizi almakda yarar var ama bilemiyorum yanii..........
aranızda doktoruna sorupda yaptırmayın diyeniniz varmı??
Bilmiyorum canım ya.Zaten ben emekli sandığından faydalanıyorum.Ama doğumdan sonra değil mi o başvurular?KIZLAR SSK YA NE ZAMAN BAŞVURCAZ ACABA doğum parası için falan bilen varmı?
Gözün aydın canım,erkek dediyse o kesin erkektir.Sen adapteni ol bence :) Yanılma payı çok düşük oluyor çünkü.Benim doktor kız olabilir dediği halde yanılmadı.Seninki erkek dediyse pipisini görmüştür :)))merhaba kızlar!!a.s.a.s.
dün doktora gittim bebeğim iyiydi çok şükür..doktor net olmamakla beraber cinsiyetin erkek olabileceğini söyledi ama kesin erkek demedi..eşimin ağzı kulaklarına vardı tabii ki..ben de mutlu oldum gerçi ama yine de kesin demediği için kendimi adapte etmek istemiyorum..
:teytey:kıslarrrr hepinize günaydınn bugün uyuyup kaldınız herhalde hiç birinizin sesi çıkmıyo orda mısınız nasılsınız bugün bebişler nasıl yaramazlık yapıyorlar mı annelerine biz bu gün süperiz oglumla:sm_cool:ah bi de azıcık tekme atsa annesine cok daha ii olacagız ama daha ses seda yok neyse vardır bi vakti saati degil mi:uhm:
Ben bugünlerde sütümü biraz ihmal ettim(
Ama her gün biraz fındık,badem,ceviz yiyorum.Beyin gelişimi için faydalıymış.
gunaydın kızlar nasılsınız a.s. dun doktorumuza gıttık bızımkı bır turlu pozısyon vermedı doktor cok ugrastı :roflol: yuzde seksen erkek dedı ama emın degılım cunkı goremedım pek dedı diğer ay daha kesınlesır dedı :sm_confused: bu arada ıkılı testın sonucunda beta hcg 16 , 20 den düşük olunca mı kız oluyordu :sm_confused: ben pek hatırlayamadım
günaydın kızlaaaaaar!!
bugün nasılsınız?
apple gözün aydın canım bi erkek daha geliyo ha?
hayırlı olsun allah sağlıklı dünyaya getirmek nasip etsin inş.
a.s.
Azocum merhaba bişey sorucam marmara üniv. hastanesiyle bi ilgin var mı?
Birine çok benzettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?