- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.461
apple günaydın cnm hsg
yaa hissediomusunnn ay ne güsel yaa bende 17 haftaya girdim ama nie hareketlerini hissetmiorum ki ya(( Acaba bendemi problem war
yeşimcim hoşgeldin canım..a.s.Ben de Kasım annelerini de takip etmeye karar verdim... Alah hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebekler, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...
hilalcim çok sevindim canım..gözünüzaydın... artık kızlar çok değerli oldu ya bu erkek bolluğunda kızlarınızın peşinden koşan çok olacak ona göre...yerimsenibenkasım anneleri hepinize günaydın...
bugün çok mutluyum.Dün doktora gittim.Bebeğim gayet iyiymiş.Ayrıntılı ultrasona girdim.Veeeeee %80 kızım olacakmış.Yani iki kız annesi olacağım...Hepinizi öpüyoruummmmm:))))
pamukum geçmiş olsun canım.. kahvaltını yapmışmıydın.. az yediysen yada yapmadıysan işe gidince bişeyler atıştır.. doktorda da bir sorun çıkmaz inşallah...bende ara ara hisediyorum kızlar cok nadir ama
bugün sabah otobüs beklerken tansiyonum düştü Birden heryer kararıverdi cok korktum bebeğime bişey olursa diye ama yüksek tansiyon kadar tehlikeli değilmiş akşama gidicez doktora inşallah herşey yolunda olur
hayır canım meyve çok faydalı tabikide..benim dediğim hazır meyve suları....Meyvemi cok saglıklı deiil aaaa :1shok: Bana doktor aksine meyve ye bol bol dedi walla kıslar sizden yeni seler duyuyorum sasıorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?