2008 Kasım Anneleri

banyo yıkamak akşama kaldıda yemek düşünüyom ne yapsam.. dondurucuya bir bakım neler varmış..
eylülcüm güle güle kullanın kız..:))
benim kocada soruyodu geçenlerde bunlar sğlık ocağında vermiyorlarmı diye..

merhaba kızlar
geçmişi anca okudum hızınoza yetişilmiyor vallahi sabahtan bu yana ne kadar konuşmuşsunuz
ek gıdalardan kendi kilolarımızdan bahsetmişsiniz
ben oğluşa günde 1 yada 2 öğün ek mama veriyorum kaşık mamalarından oğlum kavanoz mamalarını hiç sevmedi bende zorlamadım dün ilk defa sebze çorbası yaptım patates havuç ıspanak domates ve çok az pirinç attım tuzsuz tabiki ama çok zor 4-5 kaşık yedi hiç sevmedi gerçektende mmmf nin dediği gibi çok kötü ama zamanla alışır inşallah kaşık maması olarakta heronun muzlu bisküvili kahvaltı mamasını sütlü pirinçli mısırlı ve buğdaylı mamayı bir de irmikli meyveli mamalarını verdim yarım ölçü yapıyorum ve severek yiyor meyve sularını kendim çıkarıyoum daha hiç yoğurt vermedim ama haftaya veririm
mmmf ben kızımda yoğurda bebe bisküvisi katıyordum hem tok tutardı hemde tatlı yapardı bence kat daha doyurucu olur
kilolara gelince tam 1 haftadır sıkı bir diyetteyim çok zor oluyor ama ısrarla uyguluyorum örneğin bu gün sabah çok ince bir dilim kepek ekmeği bir dilim beyaz peynir 3 zeytin salatalık domates yedim saat 10da 1 elma öğle 1 kase domates çorbası ekmeksiz saat 3 te 5 tane eti formla küçük bir kase yoğurt yedim akşamda az bugur pilavı ile haşlanmış tavuk ve salata yiyeceğim ekmek yine yok aslında bayağı kilo verdim ama göbek duruyor bugün beden eğitimi öğretmenimiz iki üç hareket gösterdi hareket yapmadan göbek zor gider diyor onlarıda yapacağım günde en az 2 lt su içiyorum ama şu an gözümün önünde yemekler geçiyor

canım cuma günleri tartılıp topiğine yazıyorsun hergünde yediğini içtiğini yazıyorsun kaydirigubbakcemile5klava:yediklerine göre herkes birbirine bunlardan birini gözteriyo:))
ben bu aralarpek yediğimi içtiğimi yazamıyom atıcaklar beni sonunda

hımmmmm bende bir bakım bu topiğe.. ama ben olsaydım benide çok yiyon diye atarlardı herhallll..:))

ben de katılacam mmmf
senden özendim
belki bi faydası olur 1-2 gram kilo veririm

canım ben de hazırladım kızın uyanmasını bekliyorumcokacimcoook
havuç patates kabak ve az pirinç kattım. yarım çay kaşığıda zeytin yağı
miktar olarak ne kadar veriyosun deniz paşaya
mesela cc olarak düşünürsek tahmini bi ölçü verebilirmisin bana
ben karar veremiyorum bi türlü az az veriyorum
belki bana bi fikir verir.

bu arada maşallah deniz paşaya
tosun olcak inşallah yerim onu benŞeniz

canim yaptigim corbayi bosalan hazir mama kavanozuna koydum tam geldi yani 120 cc .

gecen seferde hepsini yedi bunu belki birden yiyemez cünkü emzirdimde.

saol hayatim ayrica.

kızlar cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiği var oraya yazıcaksınız katılmak istiyorum diye bizim grupta boşyer yok tabii beni yakında atıcakalr o zaman 1 kişilik boşyer olucak:))))

bebişlerine çorba verecek olanlar bir çay kaşığı zeytin yağını pişirdikten sonra katarlarsa kabızlık sorunu yaşamazlar ve daha kolay hazmederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…