- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.001
hayurli olsun eylül,napcaniz kondomuki anlamadim :))
evet canım ya bize ne oluyorsa onlar da direk etkileniyor.o yüzden çok dikkat etmek gerekiyor geçmiş olsun bebişine çok sıvı kaybı olduysa ge-oral toz verebilirsin gün boyunca.kaybettiği sıvıyı takviyeler.ama kusması azsa vermene gerek yokhepinize mutlu ve iyi günler arkadeşler
ne güzel pek kalabalık burası ben bir ara bir açtım açmakla kaldım.kızım bu gün pek huysuz emdini kusuyor .bakalım şimdilik uyudu kaç dk surecek,
kızlar biz uşuttuğumuzde bebeklere hala sutten etki ediyormudur sizçe .
biraz sabaha doğru gideyim bakim neler dökturmuşsunuz
başbakan boşuna her aile 3 çocuk yapsın demedi delikafadulden.baksana bedavadan kondom bile dağıtıyor.daha ne yapsın bir tutmadığı kaldı adamınkaydirigubbakcemile3huhuuuu
aşımızı olduk ; 7 kilo olmuşuz boyumuz hala küçük :))) 66 cm bıdık..
birsürü kondom verdiler kaydirigubbakcemile3bu gece rahatsız etmeyin
mmfcim ek gıda dönemine geçmişsiniz hayırlı olsun.bol bol yesin şifa olsun senin mikroskopik pasana inş.valla bende senin gibi hissediyorum.şuan sadece elma ve havuç suyuyla idare ediyorum.inş bizde senin kadar idare edebiliriz.günaydın cicikler
herkese iyi haftalar
bugün gene ev çığırından çıktı çk iş var yaws
hee bide bu gün artık bismillah diyip ek gıdaya başladık saat 8de emiştik 10da elma armut ve muz püresi verdim hepside çeyrekti muzu koklattım kabızlık yapmasın diye
1 de falan sebze çorbası vericem
4 de de yoğurt yoğurdunun içine 2 bisküvi ezsem nasıl olur acaba
kabızlık yaparmı
kullanan varmı daha almadım bisküvi eğer veren varsa alıcam
nazlıcım sen veriyomusun önemli olan o
cuma günü 6yı dolduruyoruz 4 gün önce başladım ama dr zaten ay başı başla demişti
ben 1 hafta geciktirdim bile
günü gününe olmasıda şart değil herhalde
6 ay sadece anne sütü diyebiliriz demisenağlama
kendimi bi tuhaf hissettim
sanki bidaha emziremicekmişim gibi oldum kötü oldum
puffs
geçmiş olssun lavinyacım ya benimkide buğundür kusuyor neden oldu acaba.bir ilac veriyormusun canımgünaydın kızlar
kızlar kızım dün akşamdan beri emdiğini kusuyor neden geçmiyor hala iyileşecek derken hep daha kötü oluyor yavrum benim
ya nasıl bir grup bu nasıl oluyor bana da bi anlatın nolur.ne güzel mmf keşke benim kalçalarda biraz yok olsa,ben diyet gruplarındayım zaten 6.takımdaydım 58e kadar düştüm hamile kaldım 68.5la başladım şimdi 65 im boy 1.62 58-57 süper oluyo tam bi hatun kıvamına geliyorum 60falan bile kaldırıyo ama kalçadan daha vermek istemiyorum yoksa kalçam hiç olmuucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?