2008 Kasım Anneleri

eylülcüm senin bebiş le benimki aynı kg ve aynı boy seninki kaç aylık tam olarak. Benimkinin kilosu az gibi geliyor çevremdeki bebekler 1 ay küçük oğlumdan ama hepsi oğlumla aynı kiloda. ?

evet canım ya bize ne oluyorsa onlar da direk etkileniyor.o yüzden çok dikkat etmek gerekiyor geçmiş olsun bebişine çok sıvı kaybı olduysa ge-oral toz verebilirsin gün boyunca.kaybettiği sıvıyı takviyeler.ama kusması azsa vermene gerek yok
huhuuuu

aşımızı olduk ; 7 kilo olmuşuz boyumuz hala küçük :))) 66 cm bıdık..

birsürü kondom verdiler kaydirigubbakcemile3bu gece rahatsız etmeyin
başbakan boşuna her aile 3 çocuk yapsın demedi delikafadulden.baksana bedavadan kondom bile dağıtıyor.daha ne yapsın bir tutmadığı kaldı adamınkaydirigubbakcemile3
neyse akşama parti var desene kolay gelsin o zaman:teytey:

bişey sorcam kızlar benim oğlan doğduğundan beri sürekli kusuyo hemde çok.Yani alıştık bu duruma doktor kilosuna bakınca her ay bişey yok devam diyo.yoğurt yiyince daha çok kustuğunu farkettim.çorba ve meyve yiyince bu kadar kusmuyo.ama yoğurt da yedirmek lazım.ne yapsam?fikri olan varmı?

kııı çilek sen o zaman sen o paşaya 6 aylık bebe kıyafetleri alıyorsundur yoksa 9 aylık mı
bizimkide 65 cm 7.500 dü
zaten hep geriden takip ediyos sizi

o kadar yazdım yazdım elektrıkler kesıldı hepsı gıttı
dunyam karardı sandım cok sıkıldım

cılek maasallah denızoglana
benım kocıste uzun ama bızım pasa sanırım bana cektı selvı degıl

eylul partı varmıs sende hayırdır hazırlıkların tamam mı

eylül icine su koyun lo daha eglenceli olur o zaman puhhahahahha

zeynacik 6-9 aylik olanlardan aliyorum.

ya bugun bizim asimiz vardi iki bacagindanda karma asi.

yapti birini hemen cekti aparatta sorun var diye tabi benim pasa yikti ortaligi.

toplam uc tane igne girdi kuzumun bacaklarina yaa,ve suanda iki saattirde uyuyor.

asidan dolayi galiba yoksa deniz hayatta araliksiz iki saat uyumadi hic gormedim yani.

corbasinida yaptim nefis olmus accigini ben yedim vallahi:)

mmfcim ek gıda dönemine geçmişsiniz hayırlı olsun.bol bol yesin şifa olsun senin mikroskopik pasana inş.valla bende senin gibi hissediyorum.şuan sadece elma ve havuç suyuyla idare ediyorum.inş bizde senin kadar idare edebiliriz.

günaydın kızlar
kızlar kızım dün akşamdan beri emdiğini kusuyor neden geçmiyor hala iyileşecek derken hep daha kötü oluyor yavrum benim
geçmiş olssun lavinyacım ya benimkide buğundür kusuyor neden oldu acaba.bir ilac veriyormusun canım

ya nasıl bir grup bu nasıl oluyor bana da bi anlatın nolur.ne güzel mmf keşke benim kalçalarda biraz yok olsa,

maşallah bebişlerinizin boylarınada kilolarınada kızlar.bizimki 4 ayı bitirdiğimizde 6800 du normal dedi dr

eylulçum oyuncaklarınız da hayırlı olsun canım

kızlar mother bayb dergisinde kalori yakılımını hizlandırmak için bir içeçek tarifi vermişler .sizinlede paylaşıyım dedim bakalım ben başladım ama bu iştahla biraz zor kolori yakarım((((((

3-5 parca taze zencefil
2 litre su
5-6 yemek kaşığı bal
1 dal yada 1 rula tarcın
taze zencefilleri soyup küçük parçalara ayırın kaynamış suya zencefilleri ekleyip karıştırın.yaklaşık 10 dk demlendirip su ılımaya yakın 5-6 yemek kaşığı bal ekleyip karıştın afiyetle yudumlayın.
anne ve bebekteki gaz şikayetinede iyi geliyormuş

ben geldim oğlanları oynattım yine biraz..
maytabım cuma ne işim olcak yav herzamanki gibi evdeyikk babaları onlara bikaç kutu mama aldımı ondan iyi partimi olurmuş heççç..:))
vala evde bunaldım iyice yarın dr. kontrolümüz var ya belki hava iyi olursa bir alışveriş merkezine gidelim diyecem bakaılım götürürse..

çilek, eylül maşallah bebişlere birde geçmiş olsun, geriye şöyle bir baktım ama aklımda pek bişii kalmadı, dün babaannemiz evde düşmüş beli incinmiş iki gündür onunla uğraşıyoruz, allahtan kırık çıkık yok, allah benim bebeğimin ve anneannenin yüzüne bakmış hepimiz mahvolurduk

mmmf kırmızı mercimekmi koyacaksın çorbaya, bende koysam erken olumu acaba bu adamın kaka derdi beni mahvediyor, yine kabız olmuş çok zorlanıyor

zeyna bende 6-9 ay alıyorum kıyafetlerini:)) hatta bugün anaokullarına giderken ataşehirde bir outlet mağazası gördüm oradan çok güzel ciciler aldım oğluşuma hepside 6-9 ay:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…