- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.401
çilek nazlımelek günaydın cikciklerrrr
tabeee bıze gunaydın munaydın yok
ole olsun kustum ıste :dilcikar:
sefkata ıhtıyacım var benım lutfennn bana sefkat goster :ecrin_bebek:ŞenizŞenizgünaydınnnnnnnnnnnnnnn canımm kalimerommmm aşağıda onlar vardı sadece
allah canını almaya deli karı kudret abide kim sırnaşık şeybörek işide fena değil hani,diyete başladın ya ondandır bu rüyalar ondaaannngünaydınnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:cikciklerrrrrrr
soğan suyumu haşladım tadı iğrenç oldu asortik yaa biraz ılınsın bi dikişte içicem
ulen hergecemiz bi macera bu gecede eylülkarısını gördüm rüyamda elimde bir tepsi böörek ona gidiyorum apartmanın kapıısnda çocuklar var --------nerde oturuyo diyorum hee kudret abileri diyosun abla 12.katta diyo:bbo:neyse tektek çıkıyorum merdivenleri eve geliyorum çok güleryüzlü karşılıyosun beni bide piraye vardı evde kızını falan gördüm hatta zenanın kızına benziyo demiştim ya doktorlarda bitti baktınmı diye soruyorum yaaaaa manyakmıyım neyimm:roflol:
günaydıınn :asigim:
mmmf gülmekten çatlıcam valla :roflol:biz kafayı kk ile bozduk :roflol:
Allah hayırlara getirsin rüyanı
valla ben burası ile ilgili rüya gördüğümde
evde anlatmıyorum kociş uyuz oluyo beni bile görmüyon diye :roflol:
dün akşam pardon gecemiz çok güseldiii :asigim:
Allahım Allahım herkeze böle mutluluklar nasip et
bir gecede iki hikaye dinledim
saçlarımı kestirmeye giideyom görüşürüüz
günaydınnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:cikciklerrrrrrr
soğan suyumu haşladım tadı iğrenç oldu asortik yaa biraz ılınsın bi dikişte içicem
ulen hergecemiz bi macera bu gecede eylülkarısını gördüm rüyamda elimde bir tepsi böörek ona gidiyorum apartmanın kapıısnda çocuklar var --------nerde oturuyo diyorum hee kudret abileri diyosun abla 12.katta diyo:bbo:neyse tektek çıkıyorum merdivenleri eve geliyorum çok güleryüzlü karşılıyosun beni bide piraye vardı evde kızını falan gördüm hatta zenanın kızına benziyo demiştim ya doktorlarda bitti baktınmı diye soruyorum yaaaaa manyakmıyım neyimm:roflol:
allah canını almaya deli karı kudret abide kim sırnaşık şeybörek işide fena değil hani,diyete başladın ya ondandır bu rüyalar ondaaannn
dün gece o iki hikayeyi bende dinledim
yaa ne hikayesi olum bu
slm kızlar
geçmişi okuyamadım çoookk konuşmuşsunuzdur okuycak gücüm yok hiç moralimde bozuk,ev bulduk sonunda şimdiki evime çok yakın yoruldum 3 gündür o emlağa git şu eve bak off kaynanamlarada sinirliyim hiçbir yardımları dokunmuyo sadece ev ararken geldiler oda beni sinir edip gittiler eski püskü evlere bakıyolar ucuz olcak diye zaten bıkmışım şimdiki evimden kayın pederim diyo 700-800 kira vereceğinize daha ucuz bulun her ay bi reşat altını alıp ev alın ev almak kolaydı o kadar paraları yok sanki şimdi okadar masrafımız olcak elini cebine atmıyo adam arsası daireleri var durumuda iyi ama bize ev filan almaz sinirlerimi bodular çok hiç görmek istemiyorum onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?