2008 Kasım Anneleri

günaydin fistiklar,kocis evde kahfalti yapicezz simdi bugün belki cok girermem...

gecelerde ck g¨zuel oluyor yav,aman sabahlarrr olmasinnnn :)

günaydııınn..
bende dün evden çıkmayan hatun dr. gince birde misafirim vardı yorulmuşum uykumu alayım diye duşumu aldım yattım. yatakta konuşuyorduk kocişle bizim hanımlar zayıflaya karar vermiş bende bu sefer verecem inş. felan.
gecemiz uyumak için güzel başladı ama kaan oğlan gece çok mızırdandı her mama verşte ağlıyor bir yatıom bir kalkıyorum doymuyor gibi mamayıda bitiriyor kemiriyor nesi var geceboyu anlamadım.. en son sabah 5,5da yatağımıza aldım yine mızırdanıyor Allahtan kerem bey uyumaya devam etti.. saat 7,5-8 kadar mızırdandı oğlan yaa kociş ilgilendi sonra almış içeri gelmiş bende keremle uyudum biraz daha.. eli sürekli ağzında dişleri kaşınıyor çok.. üzerinde artık hiç kuru yer kalmıyor bizimde diş sızlanmaları başladı galiba..hala kendime gelemedim.. Allah yardımcım olsun..

nese kociş evde bugün yine ekmeğe gitti bende bir bakayım dedim..
maytabım bir sen mi gördün rüya,sabah oğlan içeri gidince uyuduğumda bende diloksla uğraştım hastanedeyim benim telim çalıyor diloks arıyormuş güya zayıflama formunu o açmış bana diyorki sen hangi gruba girecen 20 kg vermek isteyenler grubunamı 10 kilo vermek isteyenler grubunamı diyor bende yok diyorum ben öyle çok katılamam ne verirsem işde beni öyle kabul edin diyorum hastaneni yakınındaysan görüşelim diyorum bir yer tarif ediyor ama bilmiyorum diyorum kapatıyoruz..
siz söylemeyin biliyorum ben oğlana kalka kalka bir yerim açıkta kaldı..:))
zayıflamayıda hastaneyide iyi harmanlamışım yanee..
bugün fazla gelemem buralara kociş uçak uçurur yine..

allah canını almaya deli karı kudret abide kim sırnaşık şeybörek işide fena değil hani,diyete başladın ya ondandır bu rüyalar ondaaannn

dün gece o iki hikayeyi bende dinledim

rüyan hayrolsun şeker ne iş kudret abey neyim:jeyyar:
bu arada oğan suyu o kadar kötü değil yaa ben gayet güsel içiorm

slm kızlar
geçmişi okuyamadım çoookk konuşmuşsunuzdur okuycak gücüm yok hiç moralimde bozuk,ev bulduk sonunda şimdiki evime çok yakın yoruldum 3 gündür o emlağa git şu eve bak off kaynanamlarada sinirliyim hiçbir yardımları dokunmuyo sadece ev ararken geldiler oda beni sinir edip gittiler eski püskü evlere bakıyolar ucuz olcak diye zaten bıkmışım şimdiki evimden kayın pederim diyo 700-800 kira vereceğinize daha ucuz bulun her ay bi reşat altını alıp ev alın ev almak kolaydı o kadar paraları yok sanki şimdi okadar masrafımız olcak elini cebine atmıyo adam arsası daireleri var durumuda iyi ama bize ev filan almaz sinirlerimi bodular çok hiç görmek istemiyorum onları

a be piroş sende ne taşınırsın bu evden ev taşımak kolaymı üstelik bebekle,neyseki bulmuşsun sonunda ,hadi yerleşte hoşgeldine gelelim hihoyyyt

pirayecim günaydın sinir olma boşver öyle atıp tutmak kolay oluyor sanki ama işte bişey denmiyor boşver sıkma tatlı canının değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…