- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.421
dinlemesi çok hoş oluyo demi banlı kız sırnaşık şeydün gece o iki hikayeyi bende dinledim
hani zamanında seninde dinleyip sonunda eylülü kucağına aldığın hikayeeyaa ne hikayesi olum bu
evin hayırlı olsun canım güle güle oturunslm kızlar
geçmişi okuyamadım çoookk konuşmuşsunuzdur okuycak gücüm yok hiç moralimde bozuk,ev bulduk sonunda şimdiki evime çok yakın yoruldum 3 gündür o emlağa git şu eve bak off kaynanamlarada sinirliyim hiçbir yardımları dokunmuyo sadece ev ararken geldiler oda beni sinir edip gittiler eski püskü evlere bakıyolar ucuz olcak diye zaten bıkmışım şimdiki evimden kayın pederim diyo 700-800 kira vereceğinize daha ucuz bulun her ay bi reşat altını alıp ev alın ev almak kolaydı o kadar paraları yok sanki şimdi okadar masrafımız olcak elini cebine atmıyo adam arsası daireleri var durumuda iyi ama bize ev filan almaz sinirlerimi bodular çok hiç görmek istemiyorum onları
tut canım tut bak yaz geliyoayyy boğazımı tutamayrumm..
olabülürrr fisfisfiszeyna bel ağrısı hikayeden olmasın dokunmuştur belki ağır gelmiştir :)))
gülbeşeker hoşgeldin canım muazzez nasıl
tutmasan kendini kim bilr neler götürecen beee cokacimcoookseda şu anda çay içiyorum ve bisküvi yiyorum ,bişey yapmıyorum ki ..hem bana diyene bak dün tatlıları götüren kimdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?