2008 Kasım Anneleri

yafff..
benim içime erkek doğuyo..
herkes kız diyo..
farketmez gerçi ikiside olabilir..
ama kimse bana inanmıyo o canımı sıkıyosırnaşık şey
neyse kızlar ben kaçtım..
paydos..
akşam girebilirsem evden devam ederiz..
yoksa sabaha görüşürüz..
öptüm sizi..

Hıyyyyy Dark sen ne diyosun. Oyy bebişin çok acıkmış, bir ekmeği nasıl yedin :))) yarasın. Sana diyorum ama ben de öğle yemeğinden sonra midemi ağrıtacağını bile bile bir simiti götürdüm ve tabii sonuç midem ağrıyor şimdi. Neyse eve gidince üzerine yemek yiyip bastırırım :))) Ama kararlıyım akşam sadece sebze ve salata yiyeceğim. Bu akşam ekmek yemeyeceğim bakalım kaç saat dayanacağım :)

Azocum yapma bir şey boşver. İçinden yatmak geliyorsa demek ki bebişin dinlenmek istiyordur. En iyisi planı uygulamaya koy. Ben de aynen senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum. Sadece yarın için bir sebze yemeği pişireceğim (evde sebzeleri ben yapıyorum çünkü ) ondan sonra da tembellik yapacağım :)

Azocum görüşürüz canım.

Bende bakmayın bugün yaptığıma normalde hiç yapmıyorum.Eşim yapıyor.
O yokken bazen kaçamak yapıyorum ama kızıyor bana.

Juliancım walla uzun süre dayanamazsın emin ol.Gece yarısı aç bi şekilde kalkarsan şaşma.

Teşekkürler canım tabiki fırsat buldukça neden olmasın a.s Çarşamba günü gittik ama göstermedi tırtılım bakalım bu çarşamba günü yine kontrolümüz var umarım görebiliriz. Daha şimdiden naz yapıyor :1hug: Amin canım aynı dilekleri senin içinde diliyorum.

pelish hoşgeldin canım, madem buralardasın sende katılsana yazışmalara..bende sana sorunsuz bir hamişlik diliyorum canım...

Tşkler canım hoşbulduk. Elbette yerimseniben

Bende sana iyi bir hamişlik diliyorum; herşeyin sorunsuz ve olabildiğince güzel geçmesi dileğiyle.

hoşgeldin pelish..
iyi dileklerin için teşekkürler..
inşallah hepimizn bebişleri sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir..

Hoşbulduk şekerim.

Amin canım inşallah :)

Pelish hoşgeldin aramıza. Öyle uzaktan bakmakla olmaz sen de katıl :))) Sonra mercimeğin üzülür :)

Tırtıl o bi kere yerimseniben Tşkler canım, hoşbulduk.

Eee kızlar nasıl gidiyor hamişlik ? Sizlerinde son zamanlarda iştahı açılmaya başladı mı :)) Ben çok kilo almadım görüntümde eskiye nazaran pek değişim yok desem yeridir ama bu aralar haldur huldur yemeye başladım sanırım yakında koca göbiş olacağım :icecream:

[COLOR=[SIZE="2"][/SIZE]"DarkRed"][/COLOR]

günaydın kızlaaaaaaaar!!
ben geldiiiiiiiiiiiim..
nasılsınız iyimisiniz?
yaw sabah sabah nedir bu iştah?:uhm:
hepte canım hamur işi şeyler çekiyo..doktorum yeme dediya ona inat gibikafamçokkarıştı
sabah sabah 1 peynirli, bir patatesli poğaça,birde simit götürdüm yaww:roflol:
bu dönemde iştahımızın açılması normal galiba herkes benim gibi dimi?

Afiyet olsun canım yarasın bebişine ben hiç bişey yiyemiyorum yakında açılır iştahın dedi doktorum ama bakalım şuana kadar 4 kilo verdik tuzlu ekşi yağlı yiyemiyorum hemen dokunuyo çok yiyon diyenlere bebiş istiyo dersin :)

Günaydın kızlar, nasılsınız. karınlar doymuş anlaşılan. Minik üzüldüm 4 kilo vermene. senen kaç haftalık bebeğin. Takvimin yok ya görünmüyor?

Bu arada dün dedim ya sebze ve salata yiyeceğim sadece. plan başarıyla uygulanmıştır ama meyve çok yedim bu sefer de. (Buraya meyvelerin ismini yazmıştım son anda farkedip sildim. Azo beni affeeeet :)))) Yine kocaman oldu göbüş. Ne zaman meyve yesem karnım inanılmaz şişiyor. Aynı sorun sizde de var mı?

heeee
ondanmı benim karnım hep kacamaaaan:bbo:
yaw canımcım ben hergün en az yarım kilo meyva yiyom..
şuanda bile atıştırıyom..
bir torba en az iki çeşit işe getiriyorum.akşama kadar atıştırıyorum.
akşam yemekten 1-2 saat sonra koca bi tabakta evde..:dance:

Karnım hep kocaman dedin de sen niye göbüşün fotosunu çekip koymadın :) Afiyet olsun canım ye yarasın bebeğine.

Bu arada ben bugünlerde domates yemekten korkuyorum. Çıkarttılar ya şimdi ilaçlıymış bizim domateslerimiz Rusya almamış onları da iç pazarda satmışlar. Domatessiz de yapamam ki ama beeen ((

julianne canım 18 haftalık olduk çok şükür inşallah kalan aylarıda atlatsak hayırlısıyla her ay ayrı bi telaş

sabah bende okudum aynı haberi bende domates çok severim ne yiyceğimizi şaşırdık

günaydın kızlarrr nabersiniz bakalım görüşmeyeli aramıza yeni katılanlar olmuş galiba önce hoşgeldin diyelim onlara.. ve domates konusuna gelince bende cok severek yerim ama evimizin kocaman bi bahcesi var biz kendimiz yetiştiriyoruz o yüzden içim cok rahat dalından koparıp hemen yıkayıp yiyorum valla sadece o degil patlıcan biber salatalık fasülye marul ne ararsanız var o yüzden şanslıyım galiba sizede göndereyim mi kızlar a.s.

Canım gerçekten şanslısın. Benim etrafımdaki birçok insanın hayali bu. Emekli olsam, bir bahçem olsa, ekip biçsem, sonra yesem. Sen ne güzel genç yaşında tüm bunlara sahipsin. Bebeğin de o sağlıklı ortamda yetişecek. Oysa biz mesela ben dışarı bile nasıl çıkaracağım çocuğumu diye şimdiden düşünmeye başladım. Ben de İstanbul'da doğdum ama şimdi burada çocuk büyütmek gerçekten gözümü korkutuyor.

ayyy evet bende bahçeli bi evim olsun istiyorum rahatlıkla koşup zıplasın çocuklarımız bahçede bisürü meyve ağaçları ekelim inşallah ilerde apartman dairelerinden kurtulup hayallarimize sahip oluruz

juliannecim haklısın bi türlü elim ermedi çekip koymaya.hoş nası yapcamıda bilmiyomda..
akşam beyime sölimlaelaelaelaelae çeksin sorarım size koyarım inş.

ah ah sekreter özendim valla.
bende doğma büyüme İstanbul luyum ama annem babam Bolu lu..çocukluğumda yaz tatillerim hep köyde geçti..
o ne güzel şeydir dalından meyva sebze yemek..
valla saksılara ekesim geldi şimdi:dance:

Fater ne yaptı acaba. Yarın başka bir doktora randevu aldı mı kızlar bilen var mı. Ben gidiyorum yarın sabah saat 9'da :)))))))))))

Azo saksıya ekmek de fena fikir değil ama bizim gibi kocaman göbekler için saksıdaki malzeme bir öğünlük bir şey olur. Bu arada Eminönünde tohumlar var ya. Ben de oraya her gittiğimde bir şeyler alıp ekmeye niyetlenirim ama zaten şimdi vaktini kaçırdık

günaydın şekerler,
minikcim hoşgeldin canım... bişey yiyemiyormuşun kilo vermişin ama doktorun mutlaka sana ilaç takviyesi yapmıştır heralde.. yinede kendine dikkkat et canım..

sekreter maşallah diyeyim sanada ne güzel ya herşeyin tazesini dalından yemek çok güzel olur ahhh memlekete gitseydim bende yerdim ne güzel anacığımı özledim yaaa.. bizim oralarda emkli olan evi varsa meşgul olmak içinde bahçe alır herşeyiyile kendi ilgilenir bizim sülalede herkeslerde var bahçe ama annem saolsun reçelim yapılıyormuş bugün, inşallah yakında da gelir anneciğim...

julicim valla bende domatessisz bir sofra düşünemiyorum sabah öğle akşam şimdi bende nasıl anlayacağız diye düşünüyordum hatta istediğim bir meyve vardı sanırım oda ilaçlı diye geri çevrilenler arasında canımda bir çekmiştiki eşim az daha sabret yakında çıkar kendide dedi..

kızlar bugün bebişleri çalkalamayım diye dönemedim ve haliyle uyuyamadım sabah pikeyi aldım içeri geldim 6 da içerde de uyumak için bayağı uğraştım 8.30 da eşim yanıma gelmiş o zaman uyukluyordum..:))

akşam eşimle bir doktro var sitesinde kendi çocuklarının doğumunu yazmış ikizler ikiside erkek adamın soyadı mumcu idi sanırm tüp bebkle olmuşlar çünki hiç birbirine benzemiyor bebişler biri anneye biri babaya benziyor ama çok tatlılar bebişlerinin sitesinde karısının hafta hafta hamile rsimleri var son aya kadar ne kadar şişmiş benim haftamda benimle aynı göbüşü onu göürünce son ayki halimi düşünüp çok tırstım ya ben takıntı yapmaya başladım heralde bu göbiş meselesini.. (

selam kızlar günaydın hepinize organik tarımamı heveslendiniz annemlerin kapının önünde küçüçğük bahceleri var kocam heveslendi annemde eker zaten her sene orayı ektiler biraz domates biraz biber Çiçek açmış doneteslerimiz pek mutluyuz ama tabi anca tatımlık bi karış yer cünkü
Bu arada dün test sonucumu aldım doktorada gösterdim Oğlum sağlıklı görünüyor testlere göre Arttık oğlumun hareketlerini daha iyi hissediyorum okıpırdayınca dünya duruyo sanki herşeyi bırakıp onu sesliyorum ama kısacık sürüyo olsun içimde ve sağlıklı cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…