- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.781
Ecemim yeni eviniz hayırlı olsun inşallah bebeğinle ailenle iyi günlerde oturun içerisinde.
Sağol canım çok şükür iyi çıktı sonucumuz.22.haftada tekrar yaptırcam.
Bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim.Fazla yorma kendini evle uğraşcam diye.Benim bebek tembel daha tekmelemiyo annesini, yoksa bana mı kıyamıyo :)))
Pamukcum aşı olcam demişsin de ondan sordum.benim doğum 11 kasımda inşallah.30 haziranda gel dediler sağlık ocağından.Son adet tarihini baz aldılar aşı için.
Ecemim yeni eviniz hayırlı olsun inşallah bebeğinle ailenle iyi günlerde oturun içerisinde.
Sağol canım çok şükür iyi çıktı sonucumuz.22.haftada tekrar yaptırcam.
Bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim.Fazla yorma kendini evle uğraşcam diye.Benim bebek tembel daha tekmelemiyo annesini, yoksa bana mı kıyamıyo :)))
Pamukcum aşı olcam demişsin de ondan sordum.benim doğum 11 kasımda inşallah.30 haziranda gel dediler sağlık ocağından.Son adet tarihini baz aldılar aşı için.
Fater ne yaptı acaba. Yarın başka bir doktora randevu aldı mı kızlar bilen var mı. Ben gidiyorum yarın sabah saat 9'da :)))))))))))
Azo saksıya ekmek de fena fikir değil ama bizim gibi kocaman göbekler için saksıdaki malzeme bir öğünlük bir şey olur. Bu arada Eminönünde tohumlar var ya. Ben de oraya her gittiğimde bir şeyler alıp ekmeye niyetlenirim ama zaten şimdi vaktini kaçırdık
selam kızlar günaydın hepinize organik tarımamı heveslendiniz annemlerin kapının önünde küçüçğük bahceleri var kocam heveslendi annemde eker zaten her sene orayı ektiler biraz domates biraz biber Çiçek açmış doneteslerimiz pek mutluyuz ama tabi anca tatımlık bi karış yer cünkü
Bu arada dün test sonucumu aldım doktorada gösterdim Oğlum sağlıklı görünüyor testlere göre Arttık oğlumun hareketlerini daha iyi hissediyorum okıpırdayınca dünya duruyo sanki herşeyi bırakıp onu sesliyorum ama kısacık sürüyo olsun içimde ve sağlıklı cok şükür
selam Arkadaslar Nasılsınız Umarım Hepınız Ve Bebıslerınız Cok ıyıdır Bende Sımdı Asımı Oldum Geldım Vede Yıne Tekrar Moralım Bozuldu Cok Kansızsın Dedı Doktor Tahlıl Sonuclarında
ben artık hissediyorum oğlumu bu hafta bende aşımı olucam allah nasip ederse
test sonucunu alıunca demişti doktor
sonuçu gösterirken sağlık ocağına gidip aşını olacaksın dedi
julicim hadi hayırlısı olsun bu sefer kesin kendini gösterecek senin bebiş..bak yemeklerden sonra yada daraldığında hemn kıpraşmaya başlıyormuş.. ikiz arkadaşa 12. haftada söylemiş doktor maşallahfisfisfisgerçi ddm de erken öğrenmişti cinsiyetleri... ay inşallah bebişin size bütün hünerlerini gösterir.. darısıda bana inşallah...Ya Azo sorma düşünmemeye çalışıyorum ama nasıl heyecanlanıyorum. Sabah kahvaltı ediyoruz sonra çikolatamızı yolda yiyoruz. Kızlar dua edin de göstersin artık bebişim... Bu gittiğim doktor da ikiz hamile arkadaşımın iki erkeği olacağını 12. haftada söylemişti. Sanırım annemle eşimden sonra ilk söyleyeceğim kişiler de siz olursunuz
ne aşısı oluyorsunuz arkadaşlar acaba? benim hiç haberim yok aşı olmamız gerektiğinden...fisfisfis
arkadaşlar tekrar merhaba.uzun süredir ben de yazamadım.ne güzel çoğu kişi cinsiyeti öğrendi.ben de haftaya 2. düzey usg ve kendi druma kontrole gideceğim.heralde görürüm.bu ay karnım inanılmaz büyüdü.artık bol aldıgım kapriler de zorluyor.GEBE mağazasına baktım hamile kıayafeti için ama bir kapri 139 ytl çok şık ama çok da pahalı.ebrunun da ürünleri pek kaliteli değilmiş diye duydum.üst kolay ama alt zor bulunuyor.istda oturan arkadaşlar önerebileceğiniz hamile mağazaları var mı?bu hafta alışveriş yapcam.malum yaz tatiline giriyoruz öğretmen olarak.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?