2008 Kasım Anneleri

Ecemim yeni eviniz hayırlı olsun inşallah bebeğinle ailenle iyi günlerde oturun içerisinde.

Sağol canım çok şükür iyi çıktı sonucumuz.22.haftada tekrar yaptırcam.

Bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim.Fazla yorma kendini evle uğraşcam diye.Benim bebek tembel daha tekmelemiyo annesini, yoksa bana mı kıyamıyo :)))

Pamukcum aşı olcam demişsin de ondan sordum.benim doğum 11 kasımda inşallah.30 haziranda gel dediler sağlık ocağından.Son adet tarihini baz aldılar aşı için.

hisemcim fazla özletme kendini daha sık uğra buralara...
ecemim canım yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.. herşeyde yolundaymış gözünüzaydın..
darkcım sanada iyi akşamlar canım vede iyi gezmeler...:))
banada aşı günü olarak temmuzun 10 undan sonra gel dediler.. ve yine doktora gitme zamanımız yaklaştıkça minişlerimi göreceğim diye sabırsızlanıyorum.. 19 haziranda gideceğiz kontrole..
bu arada artık gerçekten özellikle yemek yedikten sonra daha net hissediyorum onları.. bende 16. haftaya baktım dün bizimkilerde 17cm ve 110 gr oluyorlarmış çok şaşırdık ya akşam eşimle bakınca.. ama sanırım bizimkiler 15 cm civarındalar iki tane olunca...

Son düzenleme:

canım gecen hafta olacaktı aşım sağlık ocağı öyle dedi doktor testler yapılack sonuca göre hareket edicez dedi 1 tane daha olacakmışım 2 kerede oluyomuş bende bilmiyorum neye görecğaırdıklarını

Darkcım merhaba.. Daha önce dikkat etmemişim, şimdi baktım imzana ve bizim seninle aynı gidiyor haftalarımız.. Senin SAT da mı 5 Şubat'tı.. Ben de henüz hissedemiyorum haraketleri.. Ben de tembel benim kızım, ağır olacak diyorum kendi kendime :)

CANIM HADİ HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ..İNŞALLAH CİNSİYET BELLİ OLUR:1hug:

Ecemim daha sık gel canım artık, inşallah evin işlerini de kolaylıkla yoluna koyarsınız. Hayırlı olsun evin. Bu bebekler kısmetiyle mi geliyor ne :))

Kızlar bugün pantalonum dar geldi. Aslında beli lastikli ama tam alt tarafı nasıl anlatayım, kasık altı oturunca sıkıyor. O yüzden bir hareketliydi küçüğüm sormayın. Sanırım 'anneeeeee çıkarsana şunuuuuuuu' diye bağırıyordu :) Biz ilk hareketi sabah saatinde sonra öğle yemeğinden sonra ve bu saatlerde yoğun hissediyoruz. Ama akşamları yatınca falan çok oynamıyor. Tüm günün yorgunluğunu çıkarıyor tv karşısında :) pek ehli keyif :)

Nazlıcım boy ve kilolarına doktora gidince daha da çok şaşıracaksın hazır ol.

GÖZÜNAYDIN CANIM TESTLERİNİN TEMİZ ÇIKMASINA SEVİNDİM..
AY BENİMKİDE ARTIK HİSSEDİLİR SİNYALLER VERSİN YAA.ARADA BİŞİLER OLUYO GİBİ AMA BEN DAHA TAM ANLAMIYOMfisfisfis

Ya Azo sorma düşünmemeye çalışıyorum ama nasıl heyecanlanıyorum. Sabah kahvaltı ediyoruz sonra çikolatamızı yolda yiyoruz. Kızlar dua edin de göstersin artık bebişim... Bu gittiğim doktor da ikiz hamile arkadaşımın iki erkeği olacağını 12. haftada söylemişti. Sanırım annemle eşimden sonra ilk söyleyeceğim kişiler de siz olursunuz

Canim Geçmiş Olsun.muhakkak Kan Ilaci Takviyesi Yap Vede Doğal Yollarla Bişeyler Almaya çaliş..geçen Kizlara Yazmiştim.kuru üzüm Ve Pekmez çok Iyi Geliyo..

julicim hadi hayırlısı olsun bu sefer kesin kendini gösterecek senin bebiş..bak yemeklerden sonra yada daraldığında hemn kıpraşmaya başlıyormuş.. ikiz arkadaşa 12. haftada söylemiş doktor maşallahfisfisfisgerçi ddm de erken öğrenmişti cinsiyetleri... ay inşallah bebişin size bütün hünerlerini gösterir.. darısıda bana inşallah...
ne aşısı oluyorsunuz arkadaşlar acaba? benim hiç haberim yok aşı olmamız gerektiğinden...fisfisfis

morcadı canım tetanoz aşısı eğer daha önceden olmadıysan hamilelere 2 kerede yapılan bir aşı 5. ay ve 6.ay sonunda oluyormuş bana hemşire öyle söylemişti.. sağlıkocağına kayıt yaptıryorsun bunun için...

arkadaşlar tekrar merhaba.uzun süredir ben de yazamadım.ne güzel çoğu kişi cinsiyeti öğrendi.ben de haftaya 2. düzey usg ve kendi druma kontrole gideceğim.heralde görürüm.bu ay karnım inanılmaz büyüdü.artık bol aldıgım kapriler de zorluyor.GEBE mağazasına baktım hamile kıayafeti için ama bir kapri 139 ytl çok şık ama çok da pahalı.ebrunun da ürünleri pek kaliteli değilmiş diye duydum.üst kolay ama alt zor bulunuyor.istda oturan arkadaşlar önerebileceğiniz hamile mağazaları var mı?bu hafta alışveriş yapcam.malum yaz tatiline giriyoruz öğretmen olarak.sevgiler

günaydın kızlaaaaaaaaar!!
neshecim ben hamile kıyafeti satan yerden bi pantolon aldım sadece..artık bol şeyler moda olduğu için her mağazada bulunuyo..
mesela mango da pantolon,etek,kapri bi seri çıkartmışlar belleri hamile pantolonlarının belleri gibi geniş esnek bantlı..ben aldım onlardan bakabilirsin canım.
bide dün taksimde Terkos Pasajı var oradan aldım 2 elbise..çok hoşlar ya..birisi dokuma(25 ytl) diğeri çiçekli penye kumaştan(10 ytrl.)
anlayacağın son yıllarda bol kıyafetler moda olduğu için şanslıyız.hamile kıyafetleri satan yerlerde herşey çok pahalı..

günaydın kızlarrr ben bakırköy ebru dan aldım çok güzel memnunum aldıklarımdan ama tabikide çok pahalı başka yer bulamadığım için almak zorunda kaldım mecbur alıcaz diye katlıyolar fiyatları birde benim doktorumda aşı demedii neden acaba?

Neshe'cim yakınlarında GAP varsa bence oraya bakmalısın. Hamile mağazası değil ama, beli lastikli öyle güzel etekler var ki orada 9 ay giyilir. Hem hamilelik sonrasında da giymeye devam edebilirsin. Ben şu ana kadar sadece 1 tane hamile pantolonu aldım. Onun dışında aldığım her şey beli lastikli ve bol şeyler. Sadece 9 aylık bir yatırım yapmaktansa böylesi daha iyi bence...a.s.

ben ilk aşımı haziranın başında olmuştum, 2. yi temmuzun başında olacağım. 3. de doğumdan sonraymış heralde. Tetenoz aşısıymış, bebeği ve beni korumak içinmiş.
Ben de hamile mağazalarından alışveriş yapmıyorum arkadaşlar, normal mağazalardan alıyorum beli lastikli pantolonlar bir de bir beden büyük alırsam ooh müthiş oluyor üstelik çokt ucuz. Elbise ve t-shirtlerde zaten sorun yaşamıyorum. Geçen sene de yengem hamile idi, onun da sayısız hamile kıyafetleri vardı, çoğunu bir kez giydi kadıncağız, kilo alışımız da birbirine benziyor, o da kıyafetlerini bana verdi bir sürü hamile kıyafetim oldu son aya kadar giyilebilecek çünkü bazıları 8-9 aylık kıyafetler şuan büyük geliyor. Ben arada penye elbiseler ve t-shirtler alıyorum en rahat onlar. pantolon ve etekler fazlasıyla var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…