2008 Kasım Anneleri

kızlar ben artık çıkıyorum malum haftasonu taşınma telaşı ve yeni evde henüz internet yok dolayısıyla pazartesiye kadar görüşemeyeceğiz olurda anneme geçersem yine uğrar selam veririm size. hepinizi öpüyorum ve herkeseee şimdiden iyi hafta sonlarıı :))

kızlar ben artık çıkıyorum malum haftasonu taşınma telaşı ve yeni evde henüz internet yok dolayısıyla pazartesiye kadar görüşemeyeceğiz olurda anneme geçersem yine uğrar selam veririm size. hepinizi öpüyorum ve herkeseee şimdiden iyi hafta sonlarıı :))

ecemim çok geçmiş olsun cnm,kızınada yeni yaşında mutluluklar....
taşınma telaşından piraye yi kontrole bile götüremedik yarın götürcez hem tatil kocişle götürürüz,doktort bizden idrar ve kan tahlili istemişti öyle genel bi bakıcaz sizden de istedimi doktorlarınız kızlar,ayrıca idrar tahlilini nasıl yapıcaklar çok merak ediyorum

ben geldim ben geldimmmmm...
hayir sanki hic disariya cikmiyormus gibi acelemden pc`yi filan acik birakmsim:)))

ayyy hava co kgüzeldi kuzucumla oturduk cafelerde benim sebegim millete gülücükler dagitti yine

nihayet gelebildik evimizi birazdan babamiz gelicek yine cikicaz disariya.arkadasa gidicez bakalim

böcügüm neler yapicak.

ben bi üst degisim bari.

selaaammm ;

ecemim geçmiş olsun canım

leloş kolay gelsin sanada canikom,
piraye taşındınmı kız dört gözle bekliyoz :)))

bizde gezdik gezdik geldik çook güzel bir hava var burda ,kızıma çok cici bi şapka aldım birazdan resmini de eklerim :)))

ecemım gecmıs olsun canım

lelal sana da kolay gelsın yenı evınden seslenırsın artık netın baglanınca

ecemim çok geçmiş olsun cnm,kızınada yeni yaşında mutluluklar....
taşınma telaşından piraye yi kontrole bile götüremedik yarın götürcez hem tatil kocişle götürürüz,doktort bizden idrar ve kan tahlili istemişti öyle genel bi bakıcaz sizden de istedimi doktorlarınız kızlar,ayrıca idrar tahlilini nasıl yapıcaklar çok merak ediyorum

teşekkür ederim kızlar
pirayecim biz hiç vermedik doktorumuz istemedi ama normal kızımın doktoru istemişti idrar tahlili için bir poşet veriyorlar yapışkanlı gibi onu yapıştırıyorsun kanı hatırlamıyorum parmaktan mı yoksa damardan mı almıştı inşallah hepsi güzel çıkar canım

teşekkür ederim eylülcüm şapkanız hayırlı olsun güzel günlerde taksın inşallah melis hanım
ne güzel biz ankarada güneşe hasret kaldık her gün yağmur yağıyor bir açsa artık şu havalar

ecemim çok teşekkürler cnma.s.
eylül taşındım yavrum yazdımya nan zaten bekliyorum diye bikaç ufak iş kaldı onlarda biter 1 hafta içinde kararlaştıralım herkese uyan bi tarih bende dört gözle bekliyorum gelmenizi:))) melisin fotosunuda koy hemen bende geçende baktım şapka ama piroş durmadı alamadım yazın şapkaları takıp atatürk parkına götürürüz bizde takarız aynılarından olmamı kıııı naniknanik

yemeğim var oğluşu uyuttum mamasını yedirmiştim onları bir toparlayayım uğrarım yine
görüşürüz kızlar
mmmf ek gıdalar bölümünde bir çorba tarifi yazdım oğluş o kadar denemeden sonra bir bu çorbayı içti bir sende dene belki içer canım

eylülcüm sen dışarı çıkınca benim gibi bişe almadan gelemiyon herhalkaydirigubbakcemile3
dışarı çıkıp bişey almayınca günahmış din adamları açıkladı kaydirigubbakcemile3

ecemim çok teşekkürler cnma.s.
eylül taşındım yavrum yazdımya nan zaten bekliyorum diye bikaç ufak iş kaldı onlarda biter 1 hafta içinde kararlaştıralım herkese uyan bi tarih bende dört gözle bekliyorum gelmenizi:))) melisin fotosunuda koy hemen bende geçende baktım şapka ama piroş durmadı alamadım yazın şapkaları takıp atatürk parkına götürürüz bizde takarız aynılarından olmamı kıııı naniknanik

:dance::dance: yuppi atatürk parkı :lepi:

Back
X