2008 Kasım Anneleri

selamlar,
diziyi bitirdim geldim eşim kurtlar vadisini seyrediyor..
aşkı memnuyu seyredenler dökülür sanırım birazdan..
kızlar haftaya bihterle behlül birliktemi oluyor ne banyo sahnesi vardı pehhh..
bu arada geçmişe baktım ama unuttum ya..hasta olanlara geçmiş olsun..

valla feci yakalandı salak
haftaya bölümü neydiöle banyosuna falan giriyo behlül oyyhh
gidelim diyo sonunda da noluyo sinir tripleri falan yaa dizinin sonunda verilen fragmandan bişey anlaşılmıyoo

ne bileyim fragmandan öle gibi geldi ..resmen banyoya girdi behlül sonrada ağlıyordu çocuk gibi pişmanmı oldu dedim...
adamda çocuk istedi birde bunlar birlikte olur çocukta behlülden olurmuş...:)))
küçücük sahneden yazdığım senaryoya bakkk..:))
ben bugün buralarda fazla yoktum zeynadan haberim yok.
temizlik yapayım dedim bugün fazla uyumudalıar oyun oynadık hep sadece makine ile evi süpürdüm okadar tozları ve banyoyu yarın halledeceğim..

bu dizilerde herşey olabilir şaşırmam..
şimdi sayfasına baktım menunun benim gibi düşüneneler var hatta benden önce düşünmüş kadınlar anında yazmışlar ya..

nese güzel bir sohbet edeyim dedim ama ben gidiyommmm
herkese iyi geceler..
benim kociş erken gidecek yarın daha doğrusu gece çıkacak yola o yüzden bende yatayım bugün iyice uykumuzu alırız inşallah...

ben geldim kimseler yokk..diziyide izleyemedim cünkü kurtlar vadisi acikti..

nasilsi?cokmu heycanliydi?

yarin kocise tatil,ohhh nu gece rahatca uyuyum oda baksin lokuma.

selam kızlar
ahh çilek uğramış az önce gelseydim kaçırmayacaktım seni demkki

bende püh noktalarını okuyorum.

babam patlıcanları kızartıyordu da deepfreze e atmaya bende közlettirdim hafifçe.öyle at dedim.

ama açıkcası bu yöntemi hiç denemedim.böyle bir yöntem varmıydı, ondan bile şüpheliyim!

bilem varsa beri gelsin:)

bugün saçlarımın katlarını arttırdım biraz kısalttırdım.uçları çok kötü olmuştu.

darkçım buzluğa sebze atma işleriyle yakından ilgilenen bir ev hanımı olarak hemen aktarıyorum canım,kesinlikle patlıcanı közleyerek atmak çok daha sağlıklı.hem közlenmiş patlıcanla yemekler çok güzel oluyor.karnı yarık ve çewşitleri..aslında patlıcanı buzluğa atmak iyi değil diyorlar ama kızartarak yağlı bir şekilde atmak bakteri üretmesini sağlıyormuş.valla bende emin değilim ama eskiden her türlüsünü çok atardım buzluğa artık hiç yapmıyorum.zaten kışında var patlıcan

darkçım buzluğa sebze atma işleriyle yakından ilgilenen bir ev hanımı olarak hemen aktarıyorum canım,kesinlikle patlıcanı közleyerek atmak çok daha sağlıklı.hem közlenmiş patlıcanla yemekler çok güzel oluyor.karnı yarık ve çewşitleri..aslında patlıcanı buzluğa atmak iyi değil diyorlar ama kızartarak yağlı bir şekilde atmak bakteri üretmesini sağlıyormuş.valla bende emin değilim ama eskiden her türlüsünü çok atardım buzluğa artık hiç yapmıyorum.zaten kışında var patlıcan
annem bol bol patlıcan almışda yarın biz gidince evde 2 kişi kalcak babamlar.tüketeneyiz dedi.karnıyarık yapcakmış babam sonra.bi kaç tane kızarttı ama ben kızartma fırında közle dedim öyle yaptı.inşallah yemek yapınca iyi olur.

tatlım saçlarını güle güle kullan :)))
teşekkürler canımcım-tatlicadiarzu- daa havalı oldu eskiye göre.

Back
X