günaydın kızlar..hımm madem hıdrellez umarım herkesin bugün edeceği duaları kabul alur..
biz dün doktara gittik..malasef tuna kilo alamamış..bu ay 400 gr..ama asıl üzüldüğüm nokta bunun 300 gramını ilk 15 gün 100 gramını son 15 günde almış..
halbuk, ilk defa tuna öğünlerini yemeye başladı..ağlamadan yiyordu..öğün aralarını uzatmıştım..acıkıyordu..tekrar gündüzlere emmeye de başlamıştı..kasesini bitiriyordu falan derken dünkü sonuÇ((
doktor sebebinin 2 dişin artarda (4 gün arayla) çıkması ,bu dönemde kaka sayımızın artması na bağladı..bazı çocuklar zor çıkarırı ve metobalizma çok hızlı çalışır dedi.o nedenle yedikelrini yakmış dedi..bir de 6. ay rutin tahlillerimiz var..onlara bir iki şey ekledi bu hafta yaptıracağız.
şimdi bu çocuğa yedirirken ohh yedi deyip sevineyim mi yoksa yedi ama yakacak yine diye üzüleyim mi..diş hassasiyeti halaaaa tüm şiddetiyle devaöm ediyor..çıktı aslında 2. dişi sanırım çok canını yakıyor.
her diş böyle mi olcak bilmiyorum..son 3 aydır gaz ve dişten iyi kilo alamadık..6 ay kilomuz sadece 7140 gram..
ben ne yapabilirim daha bilmiyorum