2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar..hımm madem hıdrellez umarım herkesin bugün edeceği duaları kabul alur..

biz dün doktara gittik..malasef tuna kilo alamamış..bu ay 400 gr..ama asıl üzüldüğüm nokta bunun 300 gramını ilk 15 gün 100 gramını son 15 günde almış..

halbuk, ilk defa tuna öğünlerini yemeye başladı..ağlamadan yiyordu..öğün aralarını uzatmıştım..acıkıyordu..tekrar gündüzlere emmeye de başlamıştı..kasesini bitiriyordu falan derken dünkü sonuÇ((

doktor sebebinin 2 dişin artarda (4 gün arayla) çıkması ,bu dönemde kaka sayımızın artması na bağladı..bazı çocuklar zor çıkarırı ve metobalizma çok hızlı çalışır dedi.o nedenle yedikelrini yakmış dedi..bir de 6. ay rutin tahlillerimiz var..onlara bir iki şey ekledi bu hafta yaptıracağız.

şimdi bu çocuğa yedirirken ohh yedi deyip sevineyim mi yoksa yedi ama yakacak yine diye üzüleyim mi..diş hassasiyeti halaaaa tüm şiddetiyle devaöm ediyor..çıktı aslında 2. dişi sanırım çok canını yakıyor.

her diş böyle mi olcak bilmiyorum..son 3 aydır gaz ve dişten iyi kilo alamadık..6 ay kilomuz sadece 7140 gram..
ben ne yapabilirim daha bilmiyorum
üzülme dilokscum artık bebeklerimiz daha az kilo alacakmış. ilk ay gibi olmayacaklarmış. diş çıkaracaklar harektlenecekler yediklerini yakacalar. onun için sen elinden geldiğinde yedir doyur. ve sevin yediği için. yemezse daha çok geriler.en azından yesinki gücü kuvveti yerinde olsun

diloksçum artık daha az kilo alacaklar diye biliyorum ben,sağlığı yerindeyse hiç üzülme tatlım.diş te gaz da bitecek bir güz elbet sabır canım
zeynam günaydın a.s.

15 gün önce de gittim tatrtırmaya ozaman 300 ram almıştı..oradan biliyoruz mmfçim..
bir de inan ben öyle steresli telaşlı biri değilimdir..öyle içim içimi kemitrmez..yani üzülürüm ama hayata da deavm ederim ..bunu da oğluma yansıtmaya çalıştım..oma dişten işte..züğürt tesellisi..

herşeyin başı sağlık tabiki..allahıma şükürle olsun..isyanım yok asla da olamaz..korkarım..

senin sıpa nasıl alıştımı çorbalara..
bir de dr deiki sebze hergün..pırrrrrrrrrrrrrr

[ı]aaa özeller yapıyormu verem aşısını tutmadıysa. öğrendiğim iyi oldu. çünki eğer tutmadıysa peşini bırakmaya hiç niyetim yok[/ı]
[ı]eee hadi mmmf kafa anlattırıver bakem şu gül dibini başını sonunu[/ı]

15 gün önce de gittim tatrtırmaya ozaman 300 ram almıştı..oradan biliyoruz mmfçim..
bir de inan ben öyle steresli telaşlı biri değilimdir..öyle içim içimi kemitrmez..yani üzülürüm ama hayata da deavm ederim ..bunu da oğluma yansıtmaya çalıştım..oma dişten işte..züğürt tesellisi..

herşeyin başı sağlık tabiki..allahıma şükürle olsun..isyanım yok asla da olamaz..korkarım..

senin sıpa nasıl alıştımı çorbalara..
bir de dr deiki sebze hergün..pırrrrrrrrrrrrrr

olsun canım almışya sonuçta takılma genede inşallah herlşey rayına oturacak bigün
benimkide dünkü tavuklu şehriye çorbasını içti çok şükür bakalım bi baktım tabağın dibi gözüktü diliylede itmedi çok mutlu oldum dün gece de zaditen verdim alerji şurubu burnunukaşıyıp duruyo sanırım alerji bu çocuk yaa babası halası kuzenleri babaannesi hep alerjik anneannesi astım hastasıydı sanırım kaçınılmaz battaniyesini nevresime geçiricem bugün akşam yıkadım bide çok fazla polen var dışarda dışarı çıkmamak lazım puff yaa halıyı falan kaldır yatak odasından dedi dr bakalım geçmezse onuda kaldırıcaz

valla bildiğim küçükken bi maketimiz vardı minik minik legolardan ev yapardım onunla 3 katlı bahçeli kapısında araba olan heheeee şu anda oturduğum evden bahsediyorum :))))3 jkatıda benim diil ama olsun :)))))
gülün dibine para koyarız sabahta alıp çantamıza koyarız paramız bereketlensizn diye bi efsaneye göre hızır A.S elini sürermiş o paraya eskiden teyzem kese yapardı ben küçükken minik minik keselere o paraları koyar ağzı büzgülü onu bize veriri çantamızdataşırdık işte yapıcaz bişiler
arkadaşım kağıda göğüs çizerdi göğüsleri çok küçük diye bide kel bi herife aşıktı kel kafa çizerdi camın önüne koyardı şimdi evli 2 çocuğu da var nispeten göğüsleri büyük tabii ve kocası gittikçe kelleşiyo puhahahahhah işte isterken 2 kere düşüncen herhalde:))))))9

evet canım ya bide polenler çıkacak bu dönem..aman inşallah geçici bir durumdur..soya çekmemiştir memo:))

mardindeki olayı duydunuz mu..iananamadım..hadi bir kişi yapsa diyeceğim ki cinnet falan...herkes aynı taş yüreğe nasıl sahip olur anlayamıyorum..allah rahmet eylesin ve böyle canilerden ailemizi korusun.

ben de bugün ne çok dua ediyorum ya..hıdrellezmidir nedir..geçen sene bie de bebek resimleri kesip gül dibine koymuştum..gül dedim ge evde kuruttıuğum güllerden..çünkü hiç biryerde yokyu :)))balkona 4 komşum getirdi güllerimin dibine resimlerini.sabah dağıttım onları..ne oldu şimdi bilmiyorum:))

aa dün gece hıdrellezdi bişeyler yapan varmı unuttuk bak gördünmü gül dibine para koycaktık:bbo:

Ay tüh nasıl unuttuk yaa hıdırellezi ben geçen sene değil ondan önceki sene dilek tutup gül altına para koydum dua ettim birde ev resmi çizdim bu sene ev aldık.:) etkisi varmı bilmem ki .(çook şükürr)

valla bildiğim küçükken bi maketimiz vardı minik minik legolardan ev yapardım onunla 3 katlı bahçeli kapısında araba olan heheeee şu anda oturduğum evden bahsediyorum :))))3 jkatıda benim diil ama olsun :)))))
gülün dibine para koyarız sabahta alıp çantamıza koyarız paramız bereketlensizn diye bi efsaneye göre hızır A.S elini sürermiş o paraya eskiden teyzem kese yapardı ben küçükken minik minik keselere o paraları koyar ağzı büzgülü onu bize veriri çantamızdataşırdık işte yapıcaz bişiler
arkadaşım kağıda göğüs çizerdi göğüsleri çok küçük diye bide kel bi herife aşıktı kel kafa çizerdi camın önüne koyardı şimdi evli 2 çocuğu da var nispeten göğüsleri büyük tabii ve kocası gittikçe kelleşiyo puhahahahhah işte isterken 2 kere düşüncen herhalde:))))))9

ne diyosuunnnnn..son ayzdığında ciddimisin sen:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne diyosuunnnnn..son ayzdığında ciddimisin sen:roflol::roflol::roflol::roflol:

valla hala aklımıza gelir güleriz arkadaşımla ne günlerdi yaa işte gençlik ne istiiceni şaşırıyosun heheh ben gene usturuplu bi şekilde 3 katlı ev yapardım o koca koca göğüsler ve kel kafa çizerdi ahahhahhah

dıloks gecmıs olsun canım
en azından yıyor ya onemlı olan o
kılo almasından zıyade saglıklı olması bence oncelıklı olanı

zeyna gecmıs olsun canım
ılacları kullanmayla bırlıkte daha programlı beslenıyorum ve kırmızı et agırlıklı
3 gun sureklı dınlendım evde ve daha ıyıyım ama tamamen gecmedı canım ya
zaten en az 3 ay tedavı dedı doktor ama 1 ay sonunda yıne aynı testler yapılacak
oglusun ıcın de stres yapma eger verem savasta tekrarını yapmazlarsa ozel hastaneler yapıyor ama yıne de doktoruna danıs ıstersen

mmf ben hıc yapmadım ama anladıgım kadarıyla sımdı ıstedıgımızı yazılı ve cızılı olarak belırttıgımız kagıdı gul dıbıne koyup sabah gerı alıcaz dı mı?
bır de ben sabah erkenden kalkıp evdekı tum kapı ve pencerelerın acıldıgını bılıyorum
anneme sordum sabah erkenden banyo yapılır dedı

geçmişe baktım zorla bitti :) saphıra çok güzel hikaye ben çok sulu göz oldum yaa işyerinde ağlattın kız benii:( diloks hiç üzülme kilo alamadı diye doktor bana bu aydan sonra öyle her ay bi kilo bekleme daha az alacak dedi.zaten öyle olmasa mazallah ne olur bu çocuklar çok şişerler:) üzülme yani sen beslemeye davem et.

dilosum aylar ilerledikce daha az aliyorlar sIkma canini,tunacigin sagligi yerinde olsun yeter bence.

ya kizlar ben bu firlamayi tutamiyorum;yerde yatiyor halisinda ve ard arda dönüyor yaaa

önce emekler pozisyonuna geliyor ardindan yüzüstü oluyor ve yinede emekler pozisyonu aliyor..

masalarin altina kaciyor tv`nin altindan cikartiyorum.tehlikeli olmaya basladi nasip zapt edicem

bunu ben bilemiyorum.

artik emekler halinde biraz ilerliyoruz biz,kafayi kaldirmiyor sadece itiyor kendini.

dilokscum okudum o bahsettigin haberi ne aci dimi 40 küsür kisi hayatini kaybetmis yine.

ve bircoguda cocukmus..

zeynacim hg sekercim gecmis olsunnnn ayrica..

benimki de aynı çilek.emekledi emekleyecek diyo annem.popoyu dikiyo havaya ağzını yere yapıştırıyo ilerleme çalışıyo olmuyo yana dönüyo pat diye bir o tarafa bi bur tarafa :) çok komik annem gül gül çatladım seyrederken diyo.ben akşamları şahit olabliryorum maalesef:( seninkinde diş çıktı mı bende daha yok diş falan .

selam kızlar ben çok kötüyüm hastayım ölüyorm galiba :((( öksürmekten anam ağladı yaa
ilaç içmekte istemiyorum ama napcam bilmiyorm içmediğim çay kalmadı ama hala çok kötüyüm
sanırım üşütmüş bulunmaktayım burnumda akıyoo inşallah şu kıza geçmez yaaa

Back
X