2008 Kasım Anneleri

dün gece işimiz vardı ayıptır sölemesi 1e kadar bekledik banyo felan derkene saat 2 oldu yatarkene uyku sersemi sabah kalk sucuk kızart çayı demle beni kaldır dedim adama öyle sessiz çalışmışki valla hiç duymadım kaldırdı beni öpücüknen mikellef bi sofra kurmuş canım yaa:asigim:kızıyoz mızıyoz ama onlarsız da olmuyo anasını satiim

benim gürültü ikna olmaz anacım o olsa bi bebe daha var bende bunlarla tatil anca gürültüyle olur birine o bakar birine ben kocamda olursa gelirim:)))))))
kız zateee benim gürültüde yanlız yollamaz
kocalarla olacaz tabiki
sonuçta sende olanden bende de var
ama gerçekten çok güzel olur
buna ihtiyacımız var

senin beyde ammma çok şey biliyo
bi resmini bilem koydurmuyo buraya ki biz hepimiz bayanız
nası bilmek o :dilcikar:

evet koydurmuyo baska seylerde yaptırmıyo
benı cok kısıtlıyo hatta hıcbısı yaptırmıyo :çok üzgünüm: :tomato:
yaa dun nıcklerınız ve konusmalarımız baska sıtelerde cıkarken korkuyordunuz ama dımı
kocam bılıyor kı bısı koydurmuyo taaam mı

allah allah hep bu sayfada beklicek diilim heralde
başka sayfalarıda ziyaret ediyorumkimse olmayınca
karabatakta sensin:dilcikar:
evet bende baska konuları gezıyorum buraya da gelıyorum karabatak gıbı ama gelıyorum dı mı
hem senı ozlemıste ısmını zıketmıs olamazmıyım yanee
nıye bana kotu davranıyorsun kı

tatıl ısını de "ben bılmem beyım bılır"

akşam adama nası bi muamele yaptınki kahvaltı hazırladın
senü cilvelüüü banada versene sırrını :1ninca:

bi kerem tamam kocalar karılarını korur kabul ediyorum
ama bu hayattan çalmalarını gerektirmez
onlar gibin bizde dünyaya bi kere gelecez
acaba onlar kısıtlanmış bi hayatı nasıl yürütülerdi
bir de o tarfatan bakalım
ayrıca sonuçta net genel olarak acabaları olan çok bi alet
Allahtan seninki buna bişi demiyooo

tatil işine gelince bu konu için bişi diyemicem
gerçekten "beyin bilir" fisfisfis

acıkcası ben fotomu nete koymamı ıstemedıgı ıcın hayatımdan caldıgını dusunmuyorum
kısıtlama olarakta gormuyorum eger bu bır kısıtlama ıse o da baska turlu kısıtlamalarla yasamaya calısıyor o halde
nete bır tek fotomu koymamı ıstemıyor dıye nete hıc gırmemı ıstemeyecek kadar da bagnaz degıl allaha sukur

ben mutluyum eglenıyorum mu bana gore sorun yok

o zaman hiç bi sorun yok canım benim
önemli olan senin mutluluğun ve huzurun Şeniz

ooo mmmf çim ne güzel..allah daim etsin..eylemleri devam etsin..sucuk mu dedin canım çekti..ben de sucuklu yumurta yapayım birazdan..

zeynoşum bende tatil istiyorum ama vaktim yok..bakalım tayininmiz kıbrısa çıkarsa 2 sene tatildeyim beklerim annemmm...

mmmf sucuğu yedin tabi sesün çıkmıyo benimde canum istedü bak annemler kayserüden
getüdülerdi onu yapamda yiyem
bu arada mmmf akşam ne ettin adama yatmadan kurdun herhal kalkıp sana kayfaltı neyim hazırlamışş
senü cilvelü karu

bende sordum ama cevap alamadım
sanırım akifi doyuruyor görmedi

heyytt ben geldim... alllaammm beniim böcügü yakinda bagliycam az kaldi heee..

kizim bi cocuk hicmi durmaz yaa,silindir gibi habire yuvarlaniyor sebek vallahi cok yoruyor beni.

corbasini icirdim kocaman bir kase ama adam o kadar cok hareket ediyorki et filan tutmaz bu oglan

bende söylemesi.gözünün icine bakiyorum uyusada dinlensem diye..

ayrica mmf yi kutlarim sucugu yaptirttmisya adama helalll bea,...

Kızlar ya bende tatil istiyorum şöyle ağustos gibi en azından 5 günlük bir Antalya yapsak acaba bebişime haksızlıkmı yapmış olurum.Benim kızıma annem çok iyi bakıyor gözüm arkada olmaz
Bebeğimi getirsem o zaman pek birşey anlamaz bende çok pimpirikliyim ounla denize filan giremem

aaaaa kötek istiyo herhalde benim oğlum gittim aldım geldim çorbasını ısıtana kadar canım çıktı allahtan daha ılıktı burun kıvırdı hadi 3-5 kaşık içirdim sızlana zırlaya tamam dedim beğenmedin sonra yatıriim seni dedim memesini verdim dötünü yırttı suyuna saldırdı bu sefer kana kana suluğu bitirdi dibindekini de içriim diye uzattım dötünüğ yırttı memesini gösterdim bu sefer ona saldırdı alla alla istediği istediği anda olucak okadar

seninkide benimki gbi accıkın şımarmış
valla bu 2.ler fenaaaa

biz bu ayin 23nde gidiyoruz tatile..esimle iki hafta antalya-alanya yapicaz

pasada bizimle beraber olcak.sonra babasi dönücek.ama ara ara gelir 1-2 haftaligina.

bizde o zaman anneme birakip yine kacalim tatile istiyoruz.bakalim artik lokumun duruma bagli.

o kadar çok sucuktan bahsettiniz ki benim de karnım acıktı valla :))
dilokscum inşallah hakkınızdan hayırlısı olur tayın işinde.. kıbrıs güzel bir yer ama orada yaşam çok zor canım ya eminim siz ölçüp biçmişsinizdir ama ben şahsen kıbrısta yaşayamam
mmf seni tebrik ve takdir ediyorum sabah kalkıp da mükellef kahvaltı hazırlayacak kocayı akşamdan kurmandaki performans için :)) bu nasıl bir cümle oldu böle ama silemicem :))

biz tatile ağustos sonu eylül başı anca çıkarız malum benim işimden dolayı yüksek sezonda izne çıkamıyorum ayrıca çok sıcaklarda da bir yerlere gitmek pek cezbetmiyor. ama hafta sonları yine kaçamak çeşme falan yaparız heralde ..
birde ben kızımla beraber kesinlikle tatil yapmak istiyorum beraber geçireceğimiz ilk yaz tatili olacak onsuz tatil pek cezbetmiyor kısa kaçamaklarda evet uzak kalalım ama uzun bir tatilde hayır anca beraber kanca beraber :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…