- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #28.501
kız zateee benim gürültüde yanlız yollamazbenim gürültü ikna olmaz anacım o olsa bi bebe daha var bende bunlarla tatil anca gürültüyle olur birine o bakar birine ben kocamda olursa gelirim:)))))))
senin beyde ammma çok şey biliyo
bi resmini bilem koydurmuyo buraya ki biz hepimiz bayanız
nası bilmek o :dilcikar:
evet bende baska konuları gezıyorum buraya da gelıyorum karabatak gıbı ama gelıyorum dı mıallah allah hep bu sayfada beklicek diilim heralde
başka sayfalarıda ziyaret ediyorumkimse olmayınca
karabatakta sensin:dilcikar:
akşam adama nası bi muamele yaptınki kahvaltı hazırladındün gece işimiz vardı ayıptır sölemesi 1e kadar bekledik banyo felan derkene saat 2 oldu yatarkene uyku sersemi sabah kalk sucuk kızart çayı demle beni kaldır dedim adama öyle sessiz çalışmışki valla hiç duymadım kaldırdı beni öpücüknen mikellef bi sofra kurmuş canım yaa:asigim:kızıyoz mızıyoz ama onlarsız da olmuyo anasını satiim
bi kerem tamam kocalar karılarını korur kabul ediyorumevet koydurmuyo baska seylerde yaptırmıyo
benı cok kısıtlıyo hatta hıcbısı yaptırmıyo :çok üzgünüm: :tomato:
yaa dun nıcklerınız ve konusmalarımız baska sıtelerde cıkarken korkuyordunuz ama dımı
kocam bılıyor kı bısı koydurmuyo taaam mı
evet bende baska konuları gezıyorum buraya da gelıyorum karabatak gıbı ama gelıyorum dı mı
hem senı ozlemıste ısmını zıketmıs olamazmıyım yanee
nıye bana kotu davranıyorsun kı
tatıl ısını de "ben bılmem beyım bılır"
acıkcası ben fotomu nete koymamı ıstemedıgı ıcın hayatımdan caldıgını dusunmuyorumbi kerem tamam kocalar karılarını korur kabul ediyorum
ama bu hayattan çalmalarını gerektirmez
onlar gibin bizde dünyaya bi kere gelecez
acaba onlar kısıtlanmış bi hayatı nasıl yürütülerdi
bir de o tarfatan bakalım
ayrıca sonuçta net genel olarak acabaları olan çok bi alet
Allahtan seninki buna bişi demiyooo
tatil işine gelince bu konu için bişi diyemicem
gerçekten "beyin bilir" fisfisfis
o zaman hiç bi sorun yok canım benimacıkcası ben fotomu nete koymamı ıstemedıgı ıcın hayatımdan caldıgını dusunmuyorum
kısıtlama olarakta gormuyorum eger bu bır kısıtlama ıse o da baska turlu kısıtlamalarla yasamaya calısıyor o halde
nete bır tek fotomu koymamı ıstemıyor dıye nete hıc gırmemı ıstemeyecek kadar da bagnaz degıl allaha sukur
ben mutluyum eglenıyorum mu bana gore sorun yok
ne güzel ahhh kıbrısooo mmmf çim ne güzel..allah daim etsin..eylemleri devam etsin..sucuk mu dedin canım çekti..ben de sucuklu yumurta yapayım birazdan..
zeynoşum bende tatil istiyorum ama vaktim yok..bakalım tayininmiz kıbrısa çıkarsa 2 sene tatildeyim beklerim annemmm...
bende sordum ama cevap alamadımmmmf sucuğu yedin tabi sesün çıkmıyo benimde canum istedü bak annemler kayserüden
getüdülerdi onu yapamda yiyem
bu arada mmmf akşam ne ettin adama yatmadan kurdun herhal kalkıp sana kayfaltı neyim hazırlamışş
senü cilvelü karu
seninkide benimki gbi accıkın şımarmışaaaaa kötek istiyo herhalde benim oğlum gittim aldım geldim çorbasını ısıtana kadar canım çıktı allahtan daha ılıktı burun kıvırdı hadi 3-5 kaşık içirdim sızlana zırlaya tamam dedim beğenmedin sonra yatıriim seni dedim memesini verdim dötünü yırttı suyuna saldırdı bu sefer kana kana suluğu bitirdi dibindekini de içriim diye uzattım dötünüğ yırttı memesini gösterdim bu sefer ona saldırdı alla alla istediği istediği anda olucak okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?