2008 Kasım Anneleri

öylemiydi yaa adapazarının diğer adı neydi pekii.hee sakarya tmm ya karıştırdım valla.kocaelinin başka bi adı da vardı sanki?
kocaelinin başka adı yokda merkezi izmit olduğu için hep izmit denir kocaeliye
sakaryaya adapazarı dendiği gibi
peçeteye selpak
her pede orkit dendiği gibi
puhahahah :roflol:

ben yıne bır kosu gıttım geldım
oglne ne yedımse ıkı katını erıtmısımdır herhalde
bır gun yollarda canım cıkıverecek hee

yere koyma meselesınde annem ve esım yere koyma taraftarı ama ben cesaret edemıyorum
evde sıcak aslında usumez ama ne bıleyım korkuyorum bırsey olursa dıye nedense
ama demek kı koymak lazımmıs kocam ve de annem haklılarmıs bugunden tezı yok bende atıcam yere bır battanıye koyucam ustune pek sanmıyorum duracagını ama deneyecegız

zaten incesin minik bi üre sonra hic kalmiycan :)))))

of zorla uyudu benim böcük,limonlu suyumu icerken biraz nete bakayim bende..

koy canim yere görüceksin hareketleri cok degiscek bir iki gün sonra.

altini kalin tut bisiy olmaz zaten yazda geldi heryer sicacik.

ayy benim kocam çocuk mevzusunda bana bu kadar karışsa kendini kapıda bulur ,bi kere bebeğin bezini yere atıcağıma koltukta bırakmışım,ne pasaklısın dedi gülerek senmisin bunu diyen bezi yüzüne attığım gibi çıktım odadan ,kızın bezini bile yamuk yumuk bağlamış altını giydirememiş ,içerden bağırıyo gel tamam bi daha karışmıycam söz :))) karışamaz sadece fikir verebilir son söz bana ait

aynen canim,hic müsaade etmem daha dogrusu tahammül edemem bende..

benimkiside cok titiz ona kalsa hala pamuk icinde yaticak deniz:))

sadece fikrini söyler isime gelirse yaparim yoksa hayatta yaptiramaz.

ayy bana fenalik gelir evde herseye karisan bi adamm aman allahin sen koru aklimi.

cılekım valla dogru dıyosun bır sure sonra sıze yerden seslenıcem
erıyıp gıdıcem ama cenem bakıı kalacak
saka bır yana 49,5 kg olmusum
bas donmelerımde kılo vermemın de etkısı var sanırım

eylul ben bıle korktum valla he
kım tutar anacım senı tabıı kımse karısamaz sana

mmf becerıklıs hatunsun vesselam

höhh eskidenmiş o miniğim nerde beceri nerde ben bahar temizliği diyorum ama rahmetli annecim çingene işi derdi benim yaptığıma tabii onun başka adı var o ile başlıyo pu ile bitiyo ama terbiyesi müsade etmezdi :)
dün 2 cam bugün 2 cam sayılmaz mutfak buçuk cam 1.5 3.5 bitti oğlan uyanınca yatak odasını silicem sinekliğini kapıda yıkadım ses çıkarırım diye camını silemedim geriye kaldı 2 kallavi cam balkon camlarım artı kapı onlar cts ye
eşim balkonu temizliicek bende sonra camını silicem biyerden akrep falan fırlar ödümkopar zati mevsimi geldi börtü böceğen

kizlar moralim cok bozuk oglus hasta oldu yine grip birde ishal
dün zeynaya üzülürken bizde olduk ya birde kanda geliyor kakasindan balgamli doktora götürdüm normal dedi ishal olunca normalmis ama iki veya üc günden sonrasi degil basiniza geldimi hic

zeyna siz ne yaptiniz gectimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…