2008 Kasım Anneleri

cılekım sana da gunaydın
bugun ıyıyım ıslerım cok yogundu
lınk demıssın hanı lınk ben mı goremıyorum

elıfdemcım yenı evın hayırlı olsun canım

gulbeseker abla ılk kez okudum sozlerını guzelmıs
maasallah anneannesının ısmını tasıyan kıscene de

selaaam kızlar nasılsınız, birkaç gün işlerimden dolayı giremedim siteye bir türlü sonrada bir baktım ki kapanmış ay çok üzüldüm yaa hiç birinizlede bağlantı kurabileceğim başka bir yer yok bugün bir bakayım dedim gelmiş çook sevindim geçmişi doğal olarak okuyamadım inşallah herkes iyidir biz iyiyiz idare ediyoruz işte

selam kızlar nabersiniz bakiim biz yine sabahın köründe kalktık kahvaltımzı yaptık
annane çağırdı oraya gidecez inşallah yağmur yağmaz ava kapalı ama güsel
arabasına koyup gidecektim bende hemde yürüyüş olur ya otur ye bu kilolar kalıcı olacak bende
bu gidişle yaaa

hakikaten herkes nerede bugün yaa kaç günden sonra ilk defa geldim kimsecikler yok :çok üzgünüm:

bu arada bizde 6. ayımızı bitirdik çok şükür o gün nete giremedim malesef olsun ben yinede kendi kendimi kutlayayım hihoyyyt

pisorun o köfte parmaklarini yerim ben..

pisorscum belki sIkIldigin icin gelmemistir sütün sen ver diloksun dedigi gibi gelir emdikce.

dediğiniz gibi yapıyorum kızlar emiyo öyle ama önceden havada karada kapardı memeyi şimdi süt az diye bikaç kere çekince gelimiyo diye kızıyo ağlıyo diğerleri kaşık kaşık giriyo ağzına hemen, heralde sütte öyle hemen gelsin istiyo şimdi demin uyumadan önce emdi gecede emzirdim sabahta ama tabi süt 1- 2 dk dan sonra geliyo ve az 1 yaşına kadar emzirmek istiyorum ya en azından gece de olsa emzircem şuan gündüzleri biraz zor emiyo
beyazmelekçim 6.ayınız kutlu olsun cnm
elifçim koaly gelsin sanada yavrum

selamlarrr..
özledim sizleri ya ne kadar alışmışım buralara..
ama dünden beri ne kadar çok yazmışınız yada sizde nezaman açıldı bilmiyorum ama dün çok uğraştım yinw giremedim kkya.. valla sayfa sayfa geri gittikçe baktım bitecek gibi değil vazgeçtim okumaktan..
anladığım kadarıyla herkesler iyi..
bizde çok iyiyiz oğluşlarımda iyi hemde daha iyiler ikiz düet pusetimiz geldi ama bebek arabasına benziyor ikiz olunca..:)) ilk gezimizide geldiği gün yaptık hemen.. bugün babamız geç gelecek ama yarın sahile doğru gideceğiz bakalım..
beyazmelekcim senin ve tüm 6 . ayını dolduranları kutluyorum..
ben yine buralardayım anacım...
ha bu arada site yokken başka üye old. sitelere girdim aynı tadı vermedi...onların birinde aynı buradaki gibi uyuyan güzel yarışması vardı onada kaan oğlanın resmini gönderdim...:))

biz geldik saat 1 den bu saatte kadar ayaktayzı ve sürekli ağlıyoruz ateşliyiz zangoır zangır titriyoruz
sabah hemen randevu alıp doktoruna götürdüm boğaz enfeksiyonu kulak enfeksiyonu şimdi şurubunu içirdim uyumak üzere 5 tane daha iğne verdi oturduğumuz yerde hasta oluyoruz gıcık oldum
nazlıcım şu enfeksiyondan koruyucu iğneyi sordum yok öle bişe dedi yaa
şu yaz gelseydi bahar yaramadı bize hemde tam baharda ek gıdaya geçtik anne sütü koruyodu herhalde bunu

maytabım geçmiş olsun kuzucuğuna..
valla marmara üniv. hast.nde erken doğan küvöze giren her bebeğe yapılıyor bu aşı..
hatta isti il sağlık merkezindende biri her ay arayıp yapılıp yapılmadığını kontrol ediyordu... 6 aylık aşıydı bizimki..
ama aşı hakkında bilgi bulabilirsem yazayım buraya...

mmmf kafa çok geçmiş olsun canım
ne kadar çok korursan o kadar çok hasta oluyorlar bunu anladım artık
bide sen çok dışarıya çıkaran gezen bi anada değilsin nasıl kapıyo yavrum ya
Allahım bir an önce sağlık versin

beyazmelekcim 6. ayınız kutlu olsun

çilekçcim bu site ne ben çakamadım bi annatsana

bizde verem savaş dispanserine gittik
ve malesef aşımız tutmamışşşşşşşşşşşşş
ben biliyordum anladım zaten ana yüreği
o kadar çok üzüldümki anlatamam
dedim napcam ben şimdi dedi özel bi kaç hastane ismi verdi işte buralar yapıyo ama biz yapamıyoz dedi
ben bir sürü şey dedim ama o kadar sinir oldumki kadında diyo
haklısın ama emir napalaım falan
sonra çıktım dışarı gidiyorum kadın yanıma geldi
çok üzüldün içerde de diyemedim dedi çarşamba gel dedi 9'da
daha önce hiç aşı olmamış muamelesiyle yapayım aşını dedi üzülme dedi
Allah korusun seni anlıyorum dedi
ay nası sevindim nası sevindim hala iyiler var demekkki dünyada
Allah razı olsun ondan
işte böle benden de
bir sürü ütüm var onu yapcam ama bi gözüm burda
ben zeyna her yana yetişirim

mmfcim gecmis olsun pasayaaa,bi iyi olamadi yavrucum yaa...

zeynacim demistin zaten bence tutmadi diye,hissettin demekki..

ya bende yeni bakiyorum siteye biraz karisik geldi banada..

denizanacim oraya konu acmis kasim anneleri diyee onu bulmaya calisiyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…