- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #28.641
beyazmelek 6.ayınız kutlu olsunn[/QUOT
teşekkür ederim güzelim darısı başınıza az kalmış sizin de a.s.
ya benim oğlum son birkaç gündür geceleri daha sık uyanmaya başladı benim bildiğim bebekler büyüdükçe uykuları düzene girer değil mi? benim oğluşumda tam tersi oluyor 40 günlükten sonra geceleri neredeyse hiç uyanmıyordu 3-4 aylıkken bir kere uyanmaya başladı 5 aylıkken iki kere uyanmaya başladı, şimdi 6 aylık oldu 3 kere uyanıyor bu ne biçim iş anlamadım ben :uhm:
ha tabi uyku saatleri de değişti bununda etkisi olabilir ama eskiden 12de yatıyordu şimdi 9da yatıyor ama yine de bu kadar etki etmemesi lazım diyorum doymuyor heralde diye muhallebiler veriyorum, hatta 6. aydan itibaren şu 7 tahillı gece maması da aldım yok bana mısın demiyor, zaten o 7 tahılllıyı hiç sevmedi ilk gfün yemişti yine ama ikinci gün öğürüyor resmen bende zorlamadım zaten anne sütü alıncada aynı saatte kalkıyor onu yiyince de o zaman anne sütüne devam dedim ben de
anne sütü dedim de öğlen olmuş yav gidip emzirip geleyim kuzumu görüşürüz canlar
beyazmelekcim kutlarim 6.ayinizi..asortikcik gez bakalim ..
minigim du hemen veriim linki HappyMiss :: Ana Sayfa
canim bunu kopyalayip yapistir aciliyor.
bak sen piroşa büyüdü de bize mi takılmaya başladı..
piraye benim de bir ara öyle oldu..2 gün hiç ama hiç emmedi.yaklaşmadı bile..bitti deim kesildi artık yok..sonra gece 1 kere emdi sonra gündüzleri uykusu geldiğinde kucağımda pışpışlamaya başladım tam dalarken emziğini çıkarıp emzirmeye başladım..böyle yapa yapa geldi ama yarıyor mu yaramıyor m u artık orası mumma..aldığımız kiloya bakarsak yarmamaış ama ben hala aynı yöntemle gidiyorum..1 aya yakındır böyleyiz..hayırlısı artık
pisorun o köfte parmaklarini yerim ben..
pisorscum belki sIkIldigin icin gelmemistir sütün sen ver diloksun dedigi gibi gelir emdikce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?