2008 Kasım Anneleri

ben buldum çilekcim açar açmaz
şusenin dün yaptığın çorbadan yapıcam gidiimde tarifini buliim biyerlerde unlu tavuklu domatesli olandan malum tavuk antibiyotikmiş

canikom simdi bende buldum uye oldugum halde giremedi mama degisik biraz.

..canim her öglen 12`de corba aksamda 8 de corba veriyorum bu rutin hic sasmaz..

muhallebiyi 4 gibi yiyor yogurtla berbaber..

benimki yedi tavukly corbasini uyudu,yap bence hem vitaminli hem besleyici..tadida super zaten..

irmikte at icine beyin gelisimi icin cok önemliymis.

selamlar yeniden kuzucuğu emzirdim geldim

mmmfcim geçmiş olsun yaa yavrum benim çok üzüldüm bir türlü geçemedi hastalığı sürekli yeniliyor kendini heralde

zeynacım üzüldüm yahu aşının tutmamasına ne olacak şimdi tekrar mı yapacakalar

siz hangi siteden bahsediyonuz kızlar bakiiim yine nerelere takılıyonuz

slm kızlar uzun süredir yoktum kk da arda beyden artık fırsat bulamıyorum elimdek bilgisayarda biraz külüstür iki saat yaz cnm çıkıyo napıonuz haberler sizde hayırdır ne aşısından bahsediyorsunuz bizde ek gıdalara başladık elma ve havuç püresi verdim hiç beğenmedi bende sade elma püresi veriorum onda bile suratını büzütürüyo alışma dönemi ne kadar sürüyor iki gün sonra falan yoğurda geçicem bir hafta sonraqda çorbaya bana yoğurt tarifini verirmsiniz bakalım yoğurdu beğenicekmi

bu ütüyü icad edene benden kocama hemde kucak daolusu sevgiler ................
ulen ne bu yaaaa her hafta ütümü yapılır
neden ütü yapılacak şeyler icad ederler kiii
uyus oluyom uyus
kafamdan dumanlar fışkırıyo resmennn

Sedacım hoşgeldin zamanla alışır canım sen zorlama bebeğini yeter, yoğurt tarifini de biliyordum ama unuttum yaa ama başlıklardan biri de bunun üzerineydi hatta ben yaptım ama pek beceremedim ya da becerdim çünkü biraz sıvı oluyormuş diğerlerine göre benimki de öyle olmuştu ama benimki hiç yemedi istemedi ben de sevmedim tadını, açıkçası kendi sevmediğim birşeyi çocuğuma da veremiyorum normal yoğurtlardan yiyor ama bişeyde olmadı şimdiye kadar bir de danona alıyorum ona kahvaltı saati var bisküvili bayılıyor arada kayısılı falan alıyorum bir de çileklisini denemek istiyorum, evde de annemin yaptığı yoğurtlardan yediriyorum

sakin ol yavrum..hic koy giymeyip tüm hayatini kumas pantalon ve gömlekle geciren birinin karisi olarak hic sasirmadim bu sizlanmalarina...

kaldiki carsaflar,boxerler,havlular ve ayak havlularida dahill..

lokumunkilerden hic bahsetmiyorum artik:))))))))))))))))))))

ya kızlar öğlen kocişle atıştık biraz fikir birliğine varamadık bir türlü, onun da canını sıktım sanırım biraz, işin kötüsü haklı olup olmadığım konusunda emin değilim, şimdi de aklımdan çıkaramıyorum içimde bir huzursuzluk, sıkıntı biraz pişmanlık vs... :çok üzgünüm:

merhaba kızlar
hiç umudum yoktu bugünde kapalıdır diyordum ama açılmış site
sizleri çok özledim
umarım herkes iyidir birazdan geçmişe bakarım görüşürüz

ben geldım
avm lerı gezdım anneme ıstedı urunu aradım ama bulamadım
aksama baska yerlere bakıcam ama yoruldum valla

beyazmelek takma canım kafanı konusur halledersın esınle

cılek sende benım gıbı havlu ıc camasırı neyım anladım da
ayak havlusu da utulenır mı yawww
annem cok kızıyor ama ısın basına gectın mı hepsını elden gecırmek gerekıyor

zeyna kolay gelsın anacım allahtan buharlı utuler var
annemlerın zamanında buharlı degıl agır utuler varmıs canım cıkardı der

eee nerdesınız yawww

mmmf canım geçmiş olsun oğluş yine hastalanmış sıkma canını biliyorsun öyle büyüyorlar umarım en kısa zamanda düzelir kıyamam yine iğne olacakmış inşallah bir daha hastalanmaz annesi kocaman öpüyorum yakışıklıyı

zeyna aşınızın tutmamasınaüzüldüm canım hissetmiştin zaten

deniz anası annaneye çok üzüldüm canım allah sağlık versin

piraye benim oğlumda nerdeyse gündüz hiç emmiyor ço üzülüyorum ama yapacak bir şey yok herhalde yakında benimki tamamen bırakır zaten kızımda 7 aylıkken bıraktığı asla almadı bir daha inşallah bir yaşına kadar emer ama benim hiç umudum yok

aslında bir kaç cevap daha yazacaktım ama unuttum

napiim minik yaa ayak havlularininda kenarlarinda bisiler var illaki ütülemek gerekiyor..

biriktirmiyorum ama yoksa kalkamam altindan.ama haftalik ütümü görenler 1 aylik filan saniyor

o kadar cok oluyor yani.

çilekcim çorba nefis oldu canımsın sağollll
benim beğenmem mühim diil akifimde hiç itiraz etmedi bu çocuk tavuğu seviyo ama ben inatlaşıyorum papaz hergün pilav yemez diye bundan sonra hergün tavuk la değişik çorbalar yapıcam bıkana kadar
bu arada dişlerimiz feci kabarmış yakın dedi bugün yarın çıarmış ateşi ondanmı abcaba diye sordum bi ölçtğ 39.9 mümkün değil dedi bu kadar ateş yapmaz diş ben başladım ağlamaya salak gibi sanki ilk çocuğum yaa bu velet neler yapıyo bana böle

afiyet olsun hayatim sevindim akifcigin begenmesine..

ben hergün ayni corbayi yapmiyoru mama her corbasinin

icinde tavuk suyu ve eti oluyor:))) benimkiside bayila bayila yiyor..

bizim bitanesi daha patlatmis fena huysuzluk yapiyor hafif kafasi sicak..

ayy ne zormus bu dis cikartmasi.

mmmmmmmm soya soslu tavuk gögsü yapiyorum kocisin yogun istegi üzerine,malum bu aksam geliyor:)))

ayyy aciktimmi neee fenaaaa canim cektii..

ya bana bi tatli tarifi verin sürekli yapip cok sevdiginizz canim tatlida istiyor ama ne yapcam bilmiyorum

canım çok sevdiğim ama çok fazla kalorisi olan bir tatlıdır incir tatlısı hemde çok süt yapar dene istersen çooook güzel olur
incirleri 4e bölüp sıcak suda ıslatıyorum tencereye az tereyağ az margarin ve az sıvı yağ koyup incirleride atıyorum ve bir kaç kez karıştırıyorum sonra içine iri kırılmış 1 bardak cevizi katıp yine karıştırıyorum 1 bardak şeker ve 2 bardak suyu ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyorum servis tabağına alıp üzerine az daha tereyağı eritip döküyorum çok güzel olur

bunu dolma olarakta yapıyorlar ama ben böyle çok daha seviyorum
bu arada soya soslu tavuğu bende çok severim bendemi yapsam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…