2008 Kasım Anneleri

heee eklede görelim su akilli bisiklarii...:ecrin_bebek:

mmf seni seviyorum benn:asigim:

bende seni sefiyom kız çilek kafa:asigim:
senide sefiyom nazlıcım:1hug:
maşallah bıdıklarına bende bekliyom resim
buraya koyarken hiç çekinmiyorum biliyomusunuz nazar değecek diye ama faceden topladım bütün resimlerini çok nazara geliyo bu benimbıdık

Yarın işten yazamam diye bu gece girip yazıyım dedim kızlar. Vicdan azabı çekiyorum suçluyum (( Valla asıl öküzlüğü ben yaptım. Kızımla gidip bugün hediye almışlar bana. Mutfak malzemesi ama olsun rondom bozulmuştu yenisini almışlar. Banusu mama sandalyesindeydi bir baktım kızım ayağıyla kutu tepiyor. Çok sevindim yaa bir de tatlı yapmış :))) Yok çok kötü affettim ben

Bu arada gözümden kaçmadı sanmayın. İki gün girmedik hemen ilanı aşk muhabbetlerinde dış kapı mandalı yaptınız benii sefmiyomusunuzz yaaaa !!!!!

anneler gününz kutlu olsun tatlı annişler :))))))))))
mmmf bacım 7. aynız ktlu olsun,sağlıkla,mutlulukla nice aylara ve yıllara
minnoşumla ilk anneler günümüz çok güzel geçti
ilk pikniğini yaptı kuşum
temiz hava çok hoşuna gitti
tek sorun annem yoktu yanımızda
çünkü kuzenimin düğünü için cuma gecesi berline gitti
ablamlarda benim ilk anneler günümde beni yalnız bırakmadılar sağolsunlar
ne de olsa ablamda teyzanne :))
bir microdalga fırın ve bir pike takımı hediye aldım :))
ikiside çok güzel ve ihtiyacım oan şeyler
en bugün çok mutluydum kızlar ya
keşke hepimiz hep böyle olabilsek

günaydın bayanlar...
Dün anneler günüm çok kötü geçtisenağlama Büyük kızımın yüzünden eşimle tartıştım ve hala küsüz..kafamçokkarıştı Konuşmuyoruzsenağlama Benden özür dilemedikçede konuşmayacağım....

günaydııınnn günaydınn kızlarrrr
herkese iyi haftalar
bomba gibi uykusuz yorgun ama mutlu bir haftaya başladım ve herkese güzel bir hafta diliyorumm..
geçmişe henüz bakamadım..
ve geç kalmışta olsam hepinizin anneler gününü kutluyorum kızlarr :)

hihoyttttttttttttttttttttttttttt ben geldimmmmm(çileğimi kıskandım)
ya 1 saattir sizi okuyorum ne çene bu yaaaaaa:))))
mmfcanım geçmiş olsun ya bu çocuk çok nazar alıyor valla yaaaa koru yakışıklımı....
saphira,zeyna ve sedacımcanlarım sıkmayın canınızı hayat zor ama öyle yada böyle geçiyor işteeee
beyazmelek ve çileğimharika olmuş filmleriniz çok tatlısınız hepiniza.s.
mmf ve nazlımleksizlerinde 7,ayını gecikmeli olarak kutluyorum bebeleriniz her aylarında her yaşlarında sağlıklı olsunlar inşallahve hep birlikte olalım inş.
bu arada hepinizin anneler gününü geç olarak kutluyorum canlarım hepimiz yavrularımızla sağlıklı mutlu olalım inşallahhhhhh:Saruboceq:
ayyyyyyy yoruldum bee yaaaaa yazmaktannnnn-tatlicadiarzu-

teşekkür ederim lavişcim
evett bugün kızım yarı yaşını doldurduu artık kocaman abla oldu kızımm
hoşbuldum çilekciim sana da günaydın ..
geçmişe şöle bir baktım hastalıklar falan aman geçmiş olsun kızlar
anneler günü kutlaması mı amannn o neymiş herşey kadınlar içinmiş ama erkelere hiçbirşey yokmuşş :)) dün benim kocam öle söledi :))
dün erdekteydik güzel bir kahvaltının ardından sahilde uzun ve güzel bir yürüyüş yaptık 3 nesil annem ben ve duru :)) kızım bana papatya topladı tabi annanenin yardımıyla ve çiçekleri verdi bana .uyus kocamda güya bana bir cep telefonu almış evde 2 gün önce görmüştüm sormuştum ona bu ne diye yeni aldım kendime demişti hıı dedim geçiştirdim meğersem bana almış ama hala o kullanıyor nasıl bir tezatsa bu :)) aman dedim al senin olsun zaten ben böle hediye verilmesini sevmem ne öle önce sen kullanıcan sonra bana vericen kızım bana verdi hediyesini teşekkür ederim dedim .. zaten bozuktuk biras o yüzden pek yüz göz olmuyoruz..
bu arada yol duruya yaradı iyice dili açıldı küçük hanımın hiç susmuyor artık bababaa mamamam şarkılar tam yemelik hallerde iyice bızdıkım.

slm kızlar kimse yok yine
anneler gününüz kutlu olsun kızlara.s.
çileğim beyaz melekçim filmleriniz çok güzel olmuş
mmmf,nazlımelek yakışıklılarınızın 7.ayı kutlu olsun
lelalcim sizin yarı yaşınız kutlu olsun cnm
biz dün pikniğe gittik çatalcaya bu seneki piknik sezonumuz açıldı:lepiiroşumun da ilk pikniği oldu ama hep uyudu yavrum salıncak yaptık ona iki ağaç arasına giderken zorla uyandırdık arada emdi yine uyudu:)c.tesi günü de sedacım ve eylülcüm bendeydi çok güzel geçti çok eğlendik,ama bebişleri uyutmak zor oldu ağlayarak uyandırdılar birbirlerini,biri yürüteçte,biri oyun halısında,biri hoppala da ev panayır gibi olduhihoyyytçok komiklerdi çok güzel vakit geçirdik,julicim hastaymış gelemedi geçmiş olsun cnm bi dahakine sedadayız oraya gelirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…