2008 Kasım Anneleri

lavişçim nasılsın geliinim nasıl
eylülcüm valla haklısın resimler güme gitmesin buluşanlar piroşun açtığı topiğe resimleri koysunlar bencede öle daha ii olur şekercim

lavişçim nasılsın geliinim nasıl
eylülcüm valla haklısın resimler güme gitmesin buluşanlar piroşun açtığı topiğe resimleri koysunlar bencede öle daha ii olur şekercim
iyiyz canım çok sağol ardam nasıl pekiiii?canım bu arada içini ferah tut güzelim sıkma kendiniiiiia.s.

hepinize teşekkür ederiz efendimm..:))
çilekcim ben bunların yanına cacığı çok yakıştırıyorum..illede yemek diyorsan bulgur pilavının yanına güveç yada fırında köfteli veya tavuklu patates yapabilirsin..
zeynacım sizin filmde güzel olmuş.. maşallah oğluşlarına..

Ayy Nazlımelek İkizlerin çok tatlı ya Maşallah bende ikiz istiyorum :))
Asorti senin kız aynı sana benziyor büyümüş Maşallah
Lavinyacım afiyet olsun Yağmura benimkine kahvatıya başladım ama çorba 2 kez verdim sevmedi
6.ayına girenleri kutlarım
Kızıma klip yapıyorum takıldı kaldı gösterecem size

asortie çok güzel çıkmışsınız cnm maşallah
nazlımelekçim sizde süpersiniz maşallahhhhhh
ooo çilek hanımlar yemek yapmış bile ben daha yapmadım biber dolması var onun yanına bişeyler yapçam

merhaba kızlar
çilek beyaz melek zeyna filmleriniz çok güzel olmuş allah tüm yavrularımızı korusun
nazlımelek asorti resimleriniz harika maşallah bebişlerinize
asorti yeni işiniz hayırlı olsun allah bol kazanç versin inşallah
lellal yarı yaşınız kutlu olsun
çilek bulgur pilavının yanına tavuk yemekleri güzel olur
inşallah unuttuğum bir şey yoktur

bu arada ben çok yorgun ve uykusuzum 2 gündür geç saatlere kadar misafir ağırladım tüm ütüm kaldı yemeğim yok ve hiç bir şey yapmak istemiyorum
oğluşum baba aba mama diyor çok dillendi çok tatlılar allah hepsini esirgesin

oho oho ohooommmm
ben geldımmm
uzunca ayrı kaldım ama geldım

oncelıkle herkesın anneler gununu kutlarım gecıkmelı de olsa
gecmısı okudum ama hatırladıgım kadarıyla
nazlımelek ve mmf 7.aylarınızı kutlarım canlar
maasallah tosuncuklara

lelal hafta sonu gezmenızın guzel gecmesıne sevındım hosgeldın canım
bende gıtmek ıstıyorum ama bıraz daha beklememız lazımmıs

asortıe yenı ısınız hayırlı olsun

baska ne vardı bılmıyorum aklımda kalmamıstı aklıma gelınce yıne yazarım
fotolar da cok guzeldı ayrıca

neyse full bır haftasonundan cıkmıs bırı olarak cok yorgunum
cumartesı gunu anneme hedıye alabılmek ıcın ayaklarıma kara su ındı resmen cunku heryer cok kalabalıktı ıgne atsan kesınlıkle dusmezdı yanııı
butun mıllet aynı anda mı cıktı nedır oldum
sonucta anneme arzum cay setı aldım cok sevındı canımcım benım
aksam ustu de sahıl boyu gezmeyle gunumuzu bıtırmıstık

pazar gunu sabah ben uyurken canım kocacım cıkmıs daha uynamamıstım kı elınde bır demet cıcekle geldı
oglusla bırlıkte yataga gırdıler yatak keyfı yaptık cekırdek aıle olarak
hedıyemı de almıs sagolsun
kot ceket ıstıyordum sureklı altına da fırfırlı cok sık bır etek almıs kocısım oglum adına
bır de yuzuk sozum olsun dedı ama bız yuzuk hakkımızı saklı tutup yaza kelepce almayı dusunuyoruz
neyse anneme kahvaltıya gıttık elını opup anneler gununu kutladıktan sonra karacaahmete zıyarete gıttık
baktık cok kalabalık megerse camdan camıı acılmıs tam gırısıne herkesler orayaı zıyarete gelmısler bızde gezdık ıcını cok guzeldı 3 arafı da camdan yapılmıs mest olduk
sonracıma dukkanımıza ugradık emzırme molası gezmemıze devam ettık oglum maasallah huysuzluk etmedı cok sevıdnırık oldu gezerken
aksam yemegımızı yıyerek gec vakıt eve geldık ve hemen attık kendımızı zıra ben cok yoruldum

asıl sorun su kı 2 gundur ayıptır solemesı wc de yanma hıssı duyuyordum
daha evvelde aynı sıkayetım olmustu ve enfeksıyon cıkmıstı korkumda bu sabah erkenden test yaptırdım ve korkulan oldu
megerse yıne enfeksıyon varmıs doktorum antıbıyotık kullanmam gerektıgını soyledı
ama ılac ısmı veremedı cunku telde konusuyorduk cep sarjı bıttı sekreterıne not bırakmıs aksama gelsın dıye bakalım ne ılac verecek
baska bır gelısme yok bız de sız de ne var ne yok

kalimero geçmiş olsun canım cicilerinde hayırlı olsun benim kociş bana bişey almadı ben böyle günleri sevmiyorum dedi hatırlamak için 1 gün mü gerekirmiş falan filan yani sonuçta sıfırda sıfır elde var sıfır döveceğim ben bu adamı vallaklava:

ya neden bana cevap vermiiiyooorsunuz yauuu
butları buzluğa atsam diyorum skt den sonra bilem olsam bozulur mu
skt 13 mayıs diooo hişşş alooo tecrübeli gacılar yaaaaa

ay bende mantar yapcem bide makarna yanınada piraye tatlısı :)))

afiyat olsun şekerim,teline msj attım cnm gördmşsündür herlade deeemiii

piraye canımı çektirdin bende biber dolmasıyapacam kıyma bi çözülsünde...bide çorba yeter
salata tamamdır

yap cnm afiyet olsun bende yanına ne çorbası yapsam diye düşünüyorum mercimek ya da yayla çorbası yaparım artık...

kalimero geçmiş olsun cnm

bozulmaz asorticim at buzluğa

selam millet yemek yaparken bi uğrayım dedim, misafirlerim varya, çokkk hızlı bir şekilde geçmişe baktım yazılacak çok şey var tabii atladıklarımda olmuştur, çok güzel resimler ve filmler gördüm harikasınız ayrı ayrı:))
7. ayları kutlarımıştım dün 6. aylarıda bugün kutlarım

pınar filminden eşimde bana yapmış ağladım valla, sancı çekerken olan fotoğraftan falanda koymuş, sonunada önceden sadece denizdim sizinle okyanus oldum yazmış aşkım benim

tekrar gelicem inşallah hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…