2008 Kasım Anneleri

Canım senindemi 2000 doğumlu çocuğun avr?
Benim kızım 2000 li

iki gündür benimkilerim bağırsaklarda iyi çalışıyor dün az az 3 kere yaptılar..
erikde koyayım dedim sonra önce kayısıyı deneyimde sonra erik yaparım dedim birgün onuda deneyim bende kuru kayıttan bol bişey yok hamile iken ve doğumda gelenleri (annem ve kayınvalidem sağolsun)bende hoşaf yapıyorum ama bitiremedik...

ben kayısıyı bu şekilde yapıp yoğurdunun da içine koyuyorum kızlar
sade yoğurda arada itiraz ediyor benim cimcime bende yoğurdunu bu şekilde tatlandırıyorum. sizde deneyin bakalım.

ecemım bızımkı artık tamamen degıstı artık ek gıdalarla öğün yapıyoruz devam sütü uyku için bizde
sabah en fazla 90 cc ıcıyor öğlen uykusuna yataken de 60-90 cc arası ıcıyor kusluk vaktı 90-120 arası ıcıyor gece uyumadan önce bazen 90-120 arası içiyor ama bunlar çok değişken artık ek gıdasından doyup doymamasına göre değişkenlik gösteriyor.

bu arada zaten doktorumuz devam sütünü artık yavaş yavaş bırak dedi öğün olmaktan çıksın uyku için evet olabilir dedi.artık beslenme ihtiyaçlarını diğer besinlerden almalıymış.

ben kendi yaptığımyoğurtlar cıvık oluyordu biraz biküvi yada meyve püresi ile veriyordum..
geçen marketden sütaş baby mix aldım onu sade yiyorlar içine bişey eklememe gerk kalmıyor..

ecemim canım ben de yazayım..biz biberon almıyoruz..kahvaltıda devam maması(4-5 ölçü) muhallebide devam maması(3-4 ölçü) bazen yoğurda devam maması(2-3 ölçü) katıyorum..umarım ihtiyacını karşılar.

gün içinde de en fazla 2 kere uykuya dalarken emiyor ama cuk cuk değil..nazik nazik..
akşam uykusuna geçerken yine aynı..gece de 1 bazen 2 emiyor ama yine öyle nazik nazik.

ben milupa milumile geçtim daha iyi yiyor..diğerinin kokusundan ben bile iğrendim artık..yap dök yap dök

Ecemim benim oğlumda aynı şekilde gündüz emiyor ama azar azar o da her zaman değil yani, ama gece iyi emiyor rahat 200 cc içiyordur geceleri, sabah kalkınca da gitmeden veriyorum sonra tekrar yatıyor ilk kalktığında da annem sağdığım sütü veriyor onu da içiyor onun dışında günde bir öğün muhallebi yiyor, bazı günler ekstra bir de aptamil içiyor biberon maması heralde, bir kutu da yoğurt yiyor danone heralde karşılıyordur diye düşünüyorum ben

amma yazmisiniz yahuuuuu,bende biraz neler yaptik yazimm tek tek okyucam insl.

2`de randevumuz vardi benim pasam kocaman olmus teyzeleri doktorumuz cok begendi

önceki aylarin kilo cizelgesini cikardi bu ay firlamisiz birazcik:)boyumuz posumuz kafamizin

ölcüsü hersey yolunda cok sükür.boyun ve bel kaslarimizda iyi gelismis..benim böcügün arada

suratinda sivilce gibi bisiler cikyiordu bunu cok cesit beslenmeye bagladi.sen istiyorsunki bianda

herseyden yesin ama ben senin yerinde olsam bu dönem biraz beklerim dedi..bu aralar bebekelrde

böbrek ve seker hastaliklari cogaldi aman dikkat et yedirdiklerine ve meyvali yogurt yada püre verme

dedi..!yaz geliyor taze taze yedir dedi..bol su vermelisin terliyor cünkü dedi.benim lokumun boyu

75 cm,kafasi 44 kilosuda 10.150 olmus.

sonra avm ye gidip geri kalan eksiklerimizi aldik yine birsürü ciciler aldim renk renk bayildik

babasiyla hepsini görünce.sadece günes kremimiz kaldi onuda siparis verdim ecn.gelicek haftaya.

bi ara denizanasi sormustu ne alicaksiniz filan diye,bize vich 60 factör önerdi doktor bizde onu siparis

verdik.

bizden simdilik bu kadar,yeni cicilerimiz yikaniyor simdi kurutayimda hepsini ütüleyim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…