2008 Kasım Anneleri

selamlar,
hilalcim kuzuna geçmiş olsun kalimerocum sanada geçmiş olsun.. bir kere bende öyle şiddetli geçirmiştim bilirim çabuk atlatırsın inşallah..
maytabım iğneleri son günüymüş hadi hayırlısı desteksizde oturuyormuş sizin paşa onada maşallah..
gülbeşekercim senin kuzuyada geçmiş olsun..
çilekcim dr amcanın testinden kolay geçersiniz inşallah..
darkcım teşekkür ederiz sende laptopunu güle güle kullan..
piroş tarif güzele benziyor ama sonunlara doğru eylülün mesajını okumasam bende öyle nasıl oluyor diye düşünüyordum..hamuru pişircez yaneee sonrada üzerine sos dökecez..
unuttuğum başka kimseciklr varmı bilmiyorum hertkese selamlarrr.
benim oğlanlar yüzüstü güzel duruyorlar artık kerm iyice kollarının üzerinde duruyorda daha desteksiz oturamıyoruz hemen bişeyi almak için eğilip büzülüyor sıpam..

kızlar kendime parfüm almak istiyorum avonun crystal auirasını kullanıyordum ama parfümüm bitti ve bıktım zaten o kokudan zaten bebek emziriyorum diye pek sıkmıyordum ama artık emmiyo gece haricinde ne alsam ki yaaa var mı önerileriniz?

selam kızlar,
Öncelikle ben bu topiğe nedense daha önce hiç yazmadım,
Şimdi baktımda güzel şeyler yazmışsınız artık bende devamlı burdayım,
eh geç olsun, güç olmasın.

Pirayecim benim oğlanda hep hırıltı halinde ama dr. hiç öyle bişey demedi, solunum yolları uyum sağlamaya çalışıyo falan dedi, acaba bizi baştan mı savdı.
Aslında dr.umdan çok memnunum ama çok rahat bir kadın, acaba bir kbb uzmanınamı gitsek?

Birde bebişlerinizin uyku düzenini yazarmısınız, benimki gündüz pek uyumuyor,
Şimdiye kadar öyle 2-3 satt gündüz uykusu ya 2 ya 3 kez oldu.

seraycım benim doktor da biraz rahat aslına bakarsan, önemsiz bişey dedi ama pek güvenemiyorum kbb uzmanı hiç aklıma gelmemişti bak normal bizim gittiğimiz uzmana dimi bebekler için ayrı yok bildiğim kadarıyla ben bi götüriyim bakıyım pirayeyi
uykumuza gelirsek piraye 10-11 arası uyur sabah 7 gibi uyanır emer 8 e kadar yine uyur sonra gündüzleri 2 saat arayla uyur 40 dk filan uyur, gün içinde 1 kere uzun uyur 1buçuk saat kadar çokmu uyuyo benim kızım yaa şimdi hala uyuyo bugün normalden çok fazla uyudu 3 saati geçti uyanmadı hala

herkese selamlar nasılsınız kızlar umarım herkesler iyidir, özellikle de bebişleriniz

biz dün tatildik biliyorsunuz oğluşumun aşıları vardı doktora gittik o sebeple çok ağladı yavrum yaa, hiç dayanamıyorum ona, ben de ağladım tabi, babamız kaçtı o da ağlamak üzereydi böylece ailecek geçiniyoruz işte senağlama

akşama da ateşlendi biraz, huysuzlandı ağrıları oldu nasıl ağladı yavrum, soydum artık ilaç verdim yavrum nasıl bakıyor baygın baygın hiç hali kalmadı, yürütecine koydum oynasın diye al diye bakıyor yüzüme, ayaklarının üstünde duramıyordu kuzucum neyseki geceye birşeyi kalmadı bütün gece kontrol ettim ateşi yükselmedi hatta düştü sabah kadar rahatta uyudu sabah gülücükler atıyordu, oyunlar oynuyordu çok şükür:Saruboceq:

bizimde arada uyuduğu oldu tabii uzun 2-3 kez, o zamanda bişeymi oldu diye gidip gidip bakıyordum..yerimseniben tabii artık çok küçük bebek olmadıklarından uyku düzenleri değişti ama normali nedir bunun bilen varmı?
çocuk için özel kbb duymadım, biz küçükkende normal kbb uzmanına giderdik.
Sen bir götür bakalım, bende bu arada götürürsem seninle paylaşırım..

yawww 2 gündür ben size yetişemiyom yaaa
nekadar çok işim varmış meğer benim kafamçokkarıştı
tatlı mütiş bişeye benziyoda şu an hiç tatlı matlı yapacak halim yok,yemek yapayım o bilem yeter
ama ellerinize sağlık mutlaka bi gün deneyecğim
benim oğlumda gün içinde 2 saatte bir 20 -30 dakka falan uyuyor
çok uyuduğunda bende bakarım neden uyuyo diye
geceler zaten büyük bi muamma hala
inşallah düzene girecek,beyazmelekçim geçmiş olsun
yarın bizimde verem aşımız tekrarlanacak
kesin ateş yapar yavrum bakalım tetikte olacaz
serayy hoşgeldin biz hep burdaydık ama sen bu topikt yoktun
bi kaç yerde karşılaşmıştık ama hatırlıyorum
eşin yoktu hatta yanınızda bi ara çok bunalmıştın
umarım şimdi daha iyisindir :1hug:

Tatlı nerede yaa ben göremedim güzelse ben de yapayım canım istedi valla, gerçi şu anda şapur şupur erik yiyorum dershanede valla odaya biri girse rezillik diz boyu önümde erikler tuzlar piknikte gibi, hava da acayip sıcak

ANCA ELEKTRıK GELDı geçmişi okudum geldim
aklımda da bişi kalmadı
benim oğlum devrilmiyo artık oturduğu yerden habire fışfış oynuyo kucağımda bile kendini bi atıyo önearkaya düşecek bigün
bizimdrumuzda çileğinki gibi ama bel kaslarına daha çokönem verdi nedense
aman bi pipirikliki sormayın benden daha pimpirik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…