2008 Kasım Anneleri

karnım acıktı
bugun kım ne yemek yapacak
evde gıdım yemek yok ve ne yıyecegımızı de bılmıyorum aksama

bugün astim kendimi ehuehuehuehu mönümü yazayim hemen..

kuru köfte

karnabahar,havuc ve patatez haslamasi(yaninda sos ile)

havuclu ve cevizli ev makarnasi

kurutulmus yesil biberle yapilan¨yöresel bi meze..

birde lavas ekmegi aldim nuda yiyip sismeyi düsünüyoruz.

cılekım benım kocısın senınkıne yetısmesıne az kaldı 95 kıloda bızım evde var
1,80 boy 95 kılo

menun konusundan cok becerıklı gordum senı maasallah yaptın mı tam yaparım dıyorsun yanı

bızım kucuk pasa ıkı gundur oglenlerı zor emıyor
oncesınde de emerken cok dıkkatı dagılıyordu zaten ama ıkı gundur cebellesıyorum resmen
bakalım uyumus sımdı corba verme uyanınca yanıma getır dedım anneme ama bılemıyorum kafama takıldı emmemesı

bu aralar kocisim cok yogun kiyamiyorum ona

iyi bisiler yesin istiyorum:)) hoss o herzaman kendine

bakar.herseyi yemek gibi gören ilginc bi tiptir..halindende belli zaten.

benimkiside 1.89 110 :) kisacasi tombalak..

biraz önce verdim meme yine almadi ne yapcam anlaamdim yaa..
uyansin corbasini veriim bari.

kızlar benimkilerde iştahlar şimdilik iyi gibi ama artık biberon mamamız eskiye oranla azaldı öğünlerde muhallebi çorba yoğurt püreyle karınlarını doyuruyorlar..
şimdi uyanmak üzereler çorbalarını vereceğim..
çilekcim evet hareketlendiler şimdi gözüm sürekli üzerlerinde ama arada kaçırıyorum yani anca yetişiyom ikisine..
bu arada menünde güzelmiş aya havuçlu bilmiyorum ama cevizli ve peynirli makarnaya bayılırım.. Annem bu konunun uzmanı aromalı peynirle yapar yöresel..
akşam oğluşlarla yine yalnız yemek yiyecceğiz onların çorbası varda bende kendime makrnamı yapsam acaba eşim yiyip geliyor..
bizde ölçtük bugün benim oğlanlarda 73 cm olmuşlar kiloları en son 7 -8 di bir ay önce şimdi 8-9 olmuşlardır..bizdede baba 176- 95 kilocuk ben zaten bilionuz 174 85dim ama 82 lere düştüm etli butlu kadınım ne yapayım.. kilo verdim hiç tartılamadım ..

Biz geldik...
Hava ne kadar sıcakmış meğersem, ev serin dışarısıda çok güneşli olmayınca yanılmışım ama piştik valla.
Oğlum 2 tane arkadaş edindi bugün dışarda, hoşuna gitti onlara bakıp durdu.
2 saat kaldık sanırım , eve gelince mamasını çok güzel yedi ve uyuttum.
bulaşık mk. boşalttım, birazda hesap kitap tamam.
Evi bile toplamadım tam.
Çamaşır asmam lazım, oğlum uyanınca beraber yaparız artık.

Nazlımelek bebişlerine maaşallah, kocaman olmuşlar..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maytabım hoşgeldin kontrolünüz iyi geçmiş..
mahkeme işinide bizimkilerden biliyorum annemler 6 kardeş toplanıpta bişey olmayınca izarı şuurmu deniyor bende tam bilmiyorum mah. açıldı mahkeme saonucunda devlet arsayı sattı yarı parayı aldı içinden masrafları düştü geri kalanıda annemler 6 kardeş paylaştı koskaca arsadan anneme 2500 tl düştü onunlada çokca bişey olmayacağı için kadıncağız sadece evinin pimapenlerini yaptırdı devede kulak hesabı oldu yanii..

bu arada bu kasım gacıları çok cimri burdan en az 50 kişiye rep verdim ama kimse bana rep
vermedi hele bazı karulara 2. kez verişim:mymeka: ama yok bana mısın demio bende vermicem artıkın:dilcikar:

Back
X