2008 Kasım Anneleri

Merhaba kızlar. Sıcaktan beynim uyuştu iyice mayıştım yazılarınızı bile okuyorum ama anlayamıyorum :)))

Sizi hep bir geriden takip ediyorum ben. Zararlı diye bilinmesine rağmen ben dea yürüteç aldım kayınvalidemin ve eşimin ısrarlarına dayanamayıp. Ama içinde 5 dk kadar kalıyor. Çok da sevdi yürüteçi toptan ağzına almaya niyetli bizimki :)

ama hayatım yapmışken evde yap .hem kuran okunsun .bence yani.evde zaman zaman kuran okutmak bana iyi geliyorda o yüzden.hem o işi hakkıda odur aslında.kuran okuncak bişeyler yencek sonra da oğlan laptop veya steteskobu seçecek:))

denizin anası :))) bende yapıcam diş buğdayı ama daha diş çıkarmadık ki dört gözle bekliyorum valla
diş buğdayı için portakal ağacında çok güzel bir tarif var ben onu yapmayı planlıyorum yanına da ikramlıklar hazırlıcam güzel bir parti şeklinde yapmayı planlıyoruz ama öncesinde evde bir de mevlüt okutmayı planlıyorum annemin çok şeker bir tanıdığı var kadının sesi çok ama çok güzel ve güzel mevlüt okuyor ben onu bebek mevlüdünde çok istemiştim ama istanbul dışında olduğu için olmadı inşallah kısmet olursa buğdayında çağıracağım. bebeği tepsi gibi bir şeyin içine oturtup başından aşağı buğdaylar dökülüyor dişleri de buğday gibi çabuk patlasın sorunsuz olsun diye daha sonrada önüne meslekleri temsil eden araçlar konuluyor kalem steteskop cetvel vs. tarzda rivayete göre bebek neyi seçerse ilerde seçeceği meslek o olurmuş .. hatıra olarak dağıtmak içinde çok güzel bir biblo seçtik buzdolabi magneti onu yapmayı planlıyorum bunun içinde kapalıçarşıya gideceğim daha .. çok eğlenceli ve güzel bir hatıra olacak acayip hevesliyim o gün için :)

ay sorma asorti çok hevesliyim resmen plan program çizdim bunun için çağırılacaklar listesi bile hazır ama ortada diş yok :))))
annem diyorki 9. ayda çıkartırsa görürsün sen bu kadar hevesleniyorsun bu kız ağırdan alacak diyor:))

ay sorma asorti çok hevesliyim resmen plan program çizdim bunun için çağırılacaklar listesi bile hazır ama ortada diş yok :))))
annem diyorki 9. ayda çıkartırsa görürsün sen bu kadar hevesleniyorsun bu kız ağırdan alacak diyor:))

olabilir şimdiye kadar çıkmadı sanki daha da bekletcek gibime geliyo bu dişler.bende yapsammı diş buğdayı bilmemmmCADIARZU aslında düşübmüyorum ama sen anlatınca heveslendim şimdi bakk:)

derincim diyorum ya ben pek bir hevesliyim ve ben daha hiç diş buğdayı görmedim yani bizim ailedekileri göremedim , arkadaşlarımda da gitmek kısmet olmadı .. o yüzden ben yapmayı istiyorum ve eğlenceli geliyor bana. maksat gönüller bir olsun diş buğdayı bahane .

ben çıkıyorum artık kızlar mesai bitti daha anneme gidip kızı alıcam sonra evde yemek yok ..
çok çalışmam lazım çookkk :)
inşallah adsl açılmıştır açıldıysa artık evden de bağlanırım.
herkese iyi akşamlar .

denizanası yarı yaşınız kutlu olsun..
julicim sişzinde yürüteciniz hayırlı olsun...
lelalcim öyle güzel anlatmışınki bende kısmetse yapacağım diş buğdayı.. bebek mevlüdü yapamadım dişinde mevlütle beraber birkaç arkadaşım olsun istiyorum..

kızlar bu saat oldu yazamadım bir türlü bugün oğluşum benimle birlikteydi iş yerimde annemin bir işi çıktı çocuk mecburen bana kaldı, şimdi oğluşumla yazıyoruz size hepinizi öpüyoruz a.s.

Selam kızlarr ...Lelalcim bende plan proje yapıorum ama diş icin deil :)
Burdada adet war 6.ayı dolan bebeklere kına gecesi yapıolar :)))
Bu cumartesi bende yapıorum kızıma kına kına kıyafetide alıcam :))
Minik minik :)

yağmurcum bende ilk defa senden duydum kına olayını.. değişik güzel bişey ola gerek..
sizinde yarı yaşınız kutlu olsun şimdiden kınanızda da iyi eğlenin inşallah..
beyazmelekcim bizde seni ve oğluşunu öptükkk...:)),
asortim herkes yemek telaşında yada benim gibi başka forumlarda dolaşıyorlardır...:))

Back
X