2008 Kasım Anneleri

kızlar merhaba...çok yorucu bir gün geçirdim..

öncelikle denizannem zeyna ve asoo..yarı yaşlarınız hayırlı olsun şekerler..geçmişe dair bunları hatırlıyorum sadsece..

dr.a gittik..herşey yolunda.çok sıcaktı..oğlum da beni üzmedi..alışveriş eksikler ödemeler vss..öyle hızlı davrandım ki acıkmadan eve gelelim diye..şükür güzel haallettik..ama başım çok ağrıyoe..çok yorulmuşum..

idrarda enfeksiyon var demişti dün hastanedeki doktor..bugün doktoruma gösterdim sorun yok dedi..değerler çok az..1-2 lokosit öyle birşey..bu enfeksiyon anlamına gelmez dedi..o bakımdan da rahatladık..kan değerimiz 11,5 muş ferro sanolu arttırdı biraz..

kilo alımımız normale dönmüş..zaten kilosu az diye hiç üzülmemiştim birden düşmesine üzülmütüm..hem de güzel yediği bir dönemdi..dişlerdenmiş..şükür ..çok sevindim..

herkes aşkı memnyu izliyor sanırım..iyi seyirler kızlar..yatacağım brazdan..

herkeze mrb..bizi begenenlere co ktsk,ederiyoruz..

6.ayi dolanlarida kutluyoruz..biz yine sokaklardaydik..

tab iyine Deniz beye calistik,habire kiyafet aliyoruz Allah hayirlara getirsin insl.

ama hic eksik bitmiyorki.bugün insl.son olur diye dua ettim insl.cikmaz bi eksigimiz.

ayyy cok yoruldum yaaaa,birsürü is beni bekliyor.yika kurusun ütüle valize koy poffffffffff

ama hayatım yapmışken evde yap .hem kuran okunsun .bence yani.evde zaman zaman kuran okutmak bana iyi geliyorda o yüzden.hem o işi hakkıda odur aslında.kuran okuncak bişeyler yencek sonra da oğlan laptop veya steteskobu seçecek:))

canım burada öyle aman aman bir çevrem yok, mesai arkadaşlarım dışında, yaparsam yine kayınvalidemin arkadaş ve komşuları gelecek bebek mevlütünde olduğu gibi, o strese girmek istemiyorum ama bebişimide mahrum bırakmak istemiyorum öyle bir orta yol buldum bende

yarı yaşımızı kutlayan annişlere teşekkürler, repte vermeye çalıştım ama birçoğunuza veremedim, yenileri bulmam lazım:))

lelal sanada ayrıntılar için teşekkür ederim canım bakıcam dediğin siteye:)) yap tabi sende durucuğuma

hepinize uzaktan öpücükler, hastayımda bulaşmasın

dilekcim geçmiş olsun kilo alımınızın düzelmesine sevindim canım,

çilekçim allah kolaylık versin deniz lokumunu öp benim için:))

denizcim bizde evde yapilir dis bugdayi..bugdayin pisirince icine cevizde atarlar

ayri ayri kaselerde üzerine findik ve hashas ekip servis yaparlar.sonrada gelenlere

ufak hediye verirler mesela;tülün icine bozuk para filan koyup.co kgüzel bir ani olarak

kalmasi icin.

denizcim bizde evde yapilir dis bugdayi..bugdayin pisirince icine cevizde atarlar

ayri ayri kaselerde üzerine findik ve hashas ekip servis yaparlar.sonrada gelenlere

ufak hediye verirler mesela;tülün icine bozuk para filan koyup.co kgüzel bir ani olarak

kalmasi icin.

heiye olarak ben galvanizden minik rengarenk kovalar düşündüm ama daha gidip bakmadım fikrimi değiştirebilirimde, ya bizdede evde yapılır tabi birileri davet edilir falanda hiiiçç gözüm yemiyor ben davetli olmadan yapıcam valla kafaya koydum

evet evde zor isss,burada bi salon düzenliyorlar hatta cumartesi günü var bitane..

ama co kbüyük yapiyorlar bebege pasta kesiyorlar eglence filanda oluyor..

cam kavanozlari sekerle süsleyipte dagitabilirsin..hobby centerlerde vardir kesin

bunalr icin degisik secenekler.

Kızlar ne kadar çok şey yazmışsınız, yetişemedim size vallahi..
havalar ısındı, biz öğlene doğru 2 saat, akşam üzeride 2 saat dışarıdaydık,
hava alınca güzel uyuyor, keşfettim onu artık. Napalım, artık dolanıp durcaz hergün.

Yarı yaşı dolan bebişlerimizi kutluyorum.

Bende bebişime mevlüt yapamamıştım, dişleride çıkalı çok oldu, şimdi yapsam olurmu acaba?
Çok özendim Lelalcim valla. Ehhh bizi de davet edersin artık buğdayınıza, yakınmışız, bende a.dudulluda oturuyorum.
Ecemim geçmiş olsun canım, baş ağrısı helede bebek olduktan sonra çok fena, benimde sarptan sonra tansiyonum çok yükseldi, ensem, beynimin ağrısı beni çıldırtıyordu, birde bebişim uyumamakta direnip ağlamaya başlayınca, kafamı vuracak yer arıyordum ama Allahtan artık pek sık olmuyor.

Herkese iyi geceler, sabaha görüşürüz, Allah kısmet ederse tabii..

Yarı yasımızı kutlayanlara tesekkürler kızlar ...
Asorticim basbaya kına oluo iste aslında biz karadenizliyiz yok bizde öle adet
ama Bursa lılar yapıo walla :) Benimde hosuma gitti yapıcaz iste kına yakcaz oynuoz
göbek atcaz ohh kurtlarımı dökcem :)))

Yarı yasımızı kutlayanlara tesekkürler kızlar ...
Asorticim basbaya kına oluo iste aslında biz karadenizliyiz yok bizde öle adet
ama Bursa lılar yapıo walla :) Benimde hosuma gitti yapıcaz iste kına yakcaz oynuoz
göbek atcaz ohh kurtlarımı dökcem :)))

süpermiş, iyi eğlenceler, benim içinde 2 göbecik attırıverirsin artık.:dance::dance:

gunaydınnn
haftanın son ısgununden merhaba
cok super haftasonu planlarımız var heyecanlıyım

denızanası canım senınde 6.ayın kutlu olsun
valla dıs bugdayı falan aklımda yoktu soktunuz yıne aklıma yenı bısı
ama bızde dıs mıs yok henuz
lelal oyle guzel anlatmıs kı
yapan arkadaslar detayıyla anlatsın da bende yapayım barı
hazır yenı evımde mısafır agırlamıs olurum hemde oglusuma hatıra kalır
hos yoktur bızım adetlerde oyle seyler ama bır baslagıc olur bızım ıcın de ne guzel

GÜNAYDIIIN ALLAH BU AŞKI MEMNUYU ÇIKARANLARDAN RAZI OLSUN ONUN SAYESİNDE AKŞAM FAZLA BİRŞEY YAZMAMIŞSINIZ DA RAHAT RAHAT OKUYABİLDİM.
AMA BU SAATLERDE DAHA KİMSE YOK SANIRIM ÇİLEKCİM SANA DA GÜNAYDIN

BU AKŞAM DERSHANEMİZİN YEMEĞİ VAR, OĞLUMU DA GÖTÜRMEM GEREKİYOR, İLK DEFA ÖYLE BİR YERE KATILACAĞIZ OCAKTA BİR ARKADAŞIN DÜĞÜNÜNE GÖTÜRMÜŞTÜM ACIKMASI DIŞINDA HUYSUZLUĞU OLMAMIŞTI AMA ŞİMDİ BÜYÜDÜ ERKEN YATIYOR AKŞAMLARI VE PEK GÜRÜLTÜLÜ ORTAMLARI SEVMİYOR İÇİME DERT DÜŞTÜ NE OLACAK ACABA AKŞAMA, VALLA ALIŞMASI DA GEREK ÖNÜMÜZ YAZ BU NSON EĞLENCE DEĞİL, BİR SÜRÜ TANIDIĞIMIZIN AKRABIMIZIN DÜĞÜNÜ VAR MECBUR KATILMAMIZ GEREKENLER VAR NE OLACAK BİLMEM. :çok üzgünüm:

Valla kimseler yok, benimde canım sıkıldı beklemekten.
Müge anlıya yazıyorum ama burasıda beni fazla sarmış merakla gelmenizi bekliyorumkaydirigubbakcemile3

Lelalcim ya iş açtın başımıza, herkes buğday derdine düştü, bende tabii.:lepi:

günaydınnnnndün öpğleden sonra işelrim çok fazlaydı uğrayamadım akşamda çok yorgundum diziyi bile izleyemedim şimdi baktım bi geçmişede
asortie,deniznası,zeynaaaa yarı yaşınız kutlu oslun kızlarrrr
mmf cim senin ve oğluşunun cicileride hayırlı olsun canım
ayyy ne yazacaktım yaaa unuttum heee:)))))

Back
X