2008 Kasım Anneleri

maasallah dolma parmaklarını yerım ben o yakısıklının
az once annemle bende kıyafet konusunu konusuyordum
artık kısa kollu gıydırebılırmıyız dısarıda dıye
sanırım zamanı gelmıs bızde yarın anneanneyle beraber gezmeye gıdıcez de

seraycim çok tatlı maşallah keyfide pek yerinde maşallahhh
asortie canım ben hala cesaret edemedim kısa kola çünkü bizim bahçemizde çam ağaçları çok var ve rüzgar yapıyoo ayrıcada deniz kenarı ondan ben hala uzun kollu giydiriyorummm ama artık siz giydirin cıbıl cıbıl gezsin minik mucizelerrrr

selam kızlarrrr
yaklaşık 3 saatir kk açık ama ben bir türlü yazamadım tam okuyorum yazıcam kız ciyak ciyak
bugün pek bir huysuz .. sabah güzel kahvaltısını yakpı yarım saat uyudu ara meyvesini verdim ama bir anda hepsini çıkardı şok oldum ilk defa böyle kustu. az önce de mızıldana mızıldana uyudu.. hayırdır inşallah inşallah aksi bişey olmaz .
bu arada sayfada direk seray senin oğlan sarp var aman maşallah yaa çok tatlı piknik sefanızı yesinler.
ayrıca diş buğdayına tabiki uzak yakın herkes davetli ama önce biz diş çıkaralım gerisi kolay :)))

selam kızlar..
ne güzel yapmışsın seraycım..eminim çok mutlu olmuştur..gerçekten çok tatlı bebeğin allah bağışlasın..
kısa kol için diyeceğim şu:dün çıktık yandık resmen.incecik bady ile bıraktım ayakkabıları çıkardım ona rağmen çok sıcaktı..bizim oturduğumuz yer se esiyor..site burası biraz yüksek sanırım..buralarda kapşonlu yelek giydiriyorum ..

çubuk kraker mümkün değil veremem..neden mi kızlar..havuç erik elma armut artık ne verdiysem kepsinden parça kopardı ..gözümün önünde.ve elimi sokup çıkardım..birde ağzını açmıyor..ama ç .kraker eriyor ya ağzında bilemem.ama ben korktum açıkçası..

sağlık ocağına gittik aşı olduk..dönüşte işmerkezi var burada ev yemekleri yapan bir tanıdığımız var..orada kahvaltı yaptık..inanılmaz güzel bir hava...

uyuyrkende birsürü iş yaptım ..artık çamaşır bulaşık ne isterseniz..yavaş yavaş götüreceğim eşyalarımı da hazırlamaya başlıyorum..ne uzun yazdım yaa...çok giremiyorum ya tıoptan yazdım.. hadi öptüm şekerle...diğer konulara bakayım biraz byeeee

seraycım çok tatlı görünüyorr

sağol canım. a.s.

off canım bugün aşırı sıcak var, dün falan bu kadar değildi, güneşte durulacak gibi değil, bizde bir gölgecik buldu, serdik kilimimizi.:sm_cool:

canım karedeniz serin oluyor, burası gibi değil, en iyisini sen bilirsin bebişin için.a.s.

bizimde 2 gün yaptı canım, 1. gün kahvaltısını oluk gibi akıttı ağzından, diğer günde meyvesini ama anladımki ağızı açmayınca ısrar etmicem, sende merak etme geçiyora.s.

bu arada içimden geldi, hepinizin bebeğini öpüyorum, Allah onlara sağlık, sıhhat, uzun ömür versin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

lelal canım benim oğlumda öyle yapıyordu bir ra ..sonra anladım ki istemediği zaman verince yapıyor..olan bir önceki öğünün de çıkmasıyla bana oluyordu..ben de vazgeçtim ağzını kapatınca ya alıp gezdiriyorum mide gazını çıkarıyor..sonra oyunla reklemla biraz daha yiyor..ikinci ağız kapamada anında bırakıyorum..yoksa alıyor almasına da ardından hepsi dışarıda..hergün yaptı bunu..10 gündür falan yok kalmadı şükür..

seraycım bzede seni öpüyooorruuuzz be bebişini tabii

ayy aynı kusma olayı bizde de var.hepsi aynı bunların :) dediğiniz gibi ağzını kapatıp istemeyince ısrarla bitirtmeye çalıştuğımız için oluyo biz de keşfettik:)

bizim ki de eline bişey verip geri aldınmı inanılmaz derecede ağlıyor yaa
sanki bişey yapmışsın gibi delü bu kız yaa

ooo kalimero hanuum sizi çok uykucu görüyorum
öğle uykusu aslında çok yararlı bişe ya çinliler boşa öğle vaktinde bir saat
uyku arası vermiolar adamlar bilio bu işi valla
aslında herkesin uyuması gerekli hele ki bizim ama nerdeeee
kim kaybetmiş ki biz bulalım bebeleri uyutsakta işimize gücümüze baksak dioss

Off öyle yoğunum ki bir türlü boşluk yaratamıyorum kendime yaa deli oldum

asortiecim şimdi durduk yere konuşma çıkardılar başıma diye gıcık oldum, pek sevmem böyle şeyleri ama çoğu zamanda bana kalır

seraycım maşallah kuzuna ne tatlı çıkmış öyle

bizim burası da o kadar sıcakki bugün feci artık odam da klimayı açmaya başladım duramadım sıcaktan

merhaba kızlar

nasılsınız, şöyle bir bakındım herkes iyi gibi kaldı aklımda, dilekcim aşılar için geçmiş olsun

dün ilk defa denizi odasında yatırdım, akşam çok huysuzlanmıştı, ayağımda salladım uyumadı, yatağına koydum oynarken uyuya kaldı, almadım beşiğe, sabaha kadar 3 kez uyandı, mama yedi tekrar uyudu 8.30 a kadar:)) maşallah kuzuma, aynı odada yatmamak düşündüğüm kadar zor olmadı:))

bu arada annemler buradayken biraz temizlik yaptım, yarında cam silicem inşallah, yalnız oğlum dedesine çok alıştı, zaten babamda bebek perisi var heralde tüm bebekler çok sever onu, oğlum çıldırıyor, sürekli kucakta tabi, birde yürütüyor bir karış bacağıyla attığı adımları görseniz yiyesim geliyor minnoşu:)), hoplamayı öğretti, artık ayakta düzgün durmuyoruz sürekli zıp zıp zıplıyor kuzu,

minikcim o öğle uykusuna bne de öyle hasretimki off of

valla ılk defa boyle oldu nasıl oldu da fırsat bulup uyuyabıldım bılmıyorum
zor ayıldım ama

neyse kızlar neredesınız nıye kımseler yok
herkesın mı ısı var

ben geldimm
neyse Duru hanımı biraz dışarı çıkardık keyfi yerine geldi hanfendinin
acayip tatlı krizine girdim sanki çok ihtiyacım varmış gibi aynı anda hem milli pastamız olan ağlayan pastayı yapıyorum hemde pirayenin tatlısını deniyorum :)))
bugün inanılmaz sıcak resmen ağustos gibi yanıyor ev sıcacık bizimki neredeyse çıplak dolaşacak :))

ohh ne güleç bir bebek bu ilke..kokulu kokulu öpüyorum annesi onu...mucukkssss

benim mesaim bitti.ortalığı toparladım duşumu aldım..şimdi en çok ihtiyacım olan uykumu almaya gidiyorum..herkese çok güzel geceler...

sağol teyzesi, öyle valla çok güler yüzlü oğlum :))) bende seni ve tunayı öpüyorum iyi uykular canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…