2008 Kasım Anneleri

TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZELERİ Şeniz
VALLA REPLEYECEKTİM HALA HİÇ BİRİNİZİ REPLEYEMİYORUM NASI OLCEK ANNAMADIM

SAPHİRACIM SENİN KIZÇENEDE MAŞALLAH
NE GÜZEL SAÇLARI FALAN UZAMIŞ O AĞZINDA GÖRÜNEN DİŞ Mİ BANA MI ÖLE GELDÜÜÜ :çok üzgünüm:
VALLA BENİMKİ ARTIK KESİNLİKLE YATMAK İSTEMİYO OTURMAYIDA BECEREMEDİĞİ İÇİN OTURMUYORDA
SADECE AYAKTA TUTACAKSIN BAŞKA TÜRLÜ ZIRLIYO DİKİN BENİ
MAŞALLAH SUBANALLAH ÇİVİ GİBİDE BASIYO BANA KALIRSA OTURMAYI BİLE BECEREMEDEN YÜREYECEK BABASINA DA KALIRSA UÇACAK UÇACAK

tsk,ler nazlicim..

saphiracim bebekleri 10-15 saniyede olsa ayaklari üzerinde bastirmak bel kaslarini güclendiriyormus.

hos benimkisi hic dogru dürüst yatmadi heran kolbasti durumunda:))))) vede cok sert basiyor

doktorun dedigine göre erken yürürmüs.

insl.kontrolünüz iyi gecer canim.

saphicim umarım her şey yolunda gider..kızın çok şeker ..asıl face koyduğun fotoları görmüştüm..bayıldım..41 kere maşallahcanım..

zeynacım afiyet olsun canım bebişine de tattırdınmı pastasından..nice yaşlarını kutlarız inşallah burada..

tna emekleme pozisyonu aldı düna ama gitmedi..zaten popoyu kaldırıp sürnüyordu..çok harekeltli..ama dün kü pozisyon tam olarak dizler üzerine basılıydı..bun tarihi not etmeliyim hemen..

her bebek emeklemezmiş..emeklemeden de yürürlerömiş..arkadaşımın oğlu 14 aylık yürüdü..hiç emeklemedi..yere yatırırdık yüz üstü tembel şey ilerlemezdi.yatardı öyle..tutuna tutuna yürüdü.

juliyi görüyorum aşağıda..sana da şimdiden hoşgeldin diyeyim canım..

çok uzun olmasın diye 2 ye böldüm....devamı.....

sabah 5 te uyandık..aylardır ilk defa deilksiz uyudu tuna..kalktık oynadık 7 de kahvaltımızı yaptık..oynadık yarım saat uyudu..yemeğini erken yedireyim dedim..uzun ara olunca..demez olaydım..yarısını yedi ve hazmedemeden kustu..demekki sati şaşmayacak oğlumun..

hergün yeni bir şey öyreniyoruz..gece de 1 de uyudum..4 saat uyku..ve sabahtan byana evi süpür çamaşır yıkaser..komşum geldi gitti.yedir uyuyt ye iç ...akşam nasıl olur bilkmiyorum

hadise aynı elbideyle mi çıkacak kızlar

Selam kızlar, herkese mutlu günler..
Saphira ve zeyna bebekleriniz çok tatlı Allah nazarlardan saklasın hepsini inşallah..
Benim oğlum uyuyor, markete falan gittik, haşat oldu bebeğim.
Zorlada olsa yoğurdunu yedirip yatırdım,
bende canım yemek yapmak istemedi, kısırla makarna salatası yapıcam şimdi..
Herkese iyi haftasonları...

selam kızlar
dün bugün hiç uğrayamadım
kabus geri döndü dşyelim daha salı günü bitmiş olan kulak enfeksiyonu dün gece diğerinden daha şiddetli şekilde geri döndü
şuan uykusuz yorgun ruhlar aleminin gece bekçisi gibiyim
dün gece gözlerime bakarak kurtar beni anne diyen bakışını ömrümün sonuna kadar unutmuycam
yaşları şıp şıp damlarken benden nasılda medet umdu
bugün geceye göre nispeten daha iyi
çok inatçı çıktı dedi dr
gece saat 2 de erdem hastanesinin aciline gittik orda ç.doktoru oluyomuş nöbetçi diye
kulak iltihabı var dedi ve antibiyotik yazdı uyuyarak nasıl dr bunlar yaa
sabah kendi drmiiz aradım kullanın dedi öle başladım antibiyotie
çok moralsizim gene Allah beterinden saklasın hamdolsun diyoruz napalım:çok üzgünüm:

çok teşekkür ederiz teyzeleri,daha önce yazamadım kusura bakmayın,hazırlanıyorduk.doktor kontrolümüz çok iyi geçti ayakta durdurabilirmiyiz diye sordum hayır şu anda gerek yok dedi
bizimki sizlerinkine göre küçük daha ama yinede boyda akranlarına yetişmiş,kiloda da sadece 90 gr. geride maşallah

saphicim çok sevindim canım..maşallah kızına..emeklerin boşa gitmemesi ne güzel bir duygu değil mi..

mmmf çim çook geçmiş olsun canım..atlatır memo merak etme..o nelere savaş verdi..içni ferah tut..neden oluyor bu kulak iltihabı bilgin var mı..ben de merakettim şimdi..hadi bize güzel haberler ver bakimm

üfffffffff kizlar valla sinirimden agliyacam oglum 10 gündür hasta her gün doktora gidiyoz gecer diye gönderiyor bu arada hem isal hem ates 10 gündür hem öksürük persembe kan aldi normal dedi bugün dayanamadim sabah cocuk hastanesine gittik kan aldilar degerler nasil firlamis cocugumu öldürecekler ya normalde kan dergeri tam adini bilmiyorum en fazla 15000 olmasi lazimmis oglumunki 28000 gecmis baska bir deger de 0,6 olmasi lazim oda 5,56 olmus gelde sen sinirlenme ne bicim doktora götürmüsüm ben cocugumu ya ama baska secenekde yoktu hepsi uzaklar artik uzak demiyecem götürcem yavrum öksürdükce icim yaniyor o ateslenince ben yaniyom cok moralim bozuk öyle sinirli biri oldumki herkese bagriyom istemiyerek dokunani öldüresim geliyo niye böyleyim ya ben depresyona girdim kesin ama 10 günya dile kolay en fazla 3 gün sürerdi bu tam 10 gün hala iyi olmadi neyse ki iyi emiyorda susuz felan kalmadi bu ishala karsi atese karsi senağlamasenağlama senağlama senağlamasenağlama

MMMFCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
TAHMİN EDEBİLİYORUM DÜN GECEKİ HALİNİ YAVRUM DİLSİZ MASUM
UMARIM BU SEFER İYİLEŞİR PAŞA

SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ELİF SEVDECİM
VALLA UZAK YAKIN HİÇ ÜŞENME NERDE İYİ DOKTOR VARSA GÖTÜR
ÇOCUK BU BAŞKA ŞEYE BENZEMEZ

VE SAPHİRACIM KOCAMAN Bİ MAŞALLAHDA SENİN KIZÇENE
HİÇ BİRİNE

mmmf, elif geçmiş olsun yavrularınıza, saphira seninkinede maşallah canım,

denizinde sol ayak başparmağının tırnağı etine batmış, nasıl kızardı yavrumun parmağı, sanırım çokta canı yanıyor, sabahtan beri hiç uyumamıştı yeni sızdı kuzum

selam ;
perşembeden bu yana yoktum annemdeydim ablamlarla beraber çoluk çocuk çok güzel 3 gün geçirdim ,yeni geldim eurovision izliyorum ,

mmmf cim geçmiş olsun canım yaa yavrum çok üzüldüm ,allah beterinden saklasın canım ,
elifcim sizede çok geçmiş olsun ;umarım atlatır biran önce ..

BİZİMDE İLK DİŞİMİZ ÇIKTIIIIIII :lepi:

hayırlı olsun dişiniz canım

elifçim çok geçmiş olsun cnm yaa.ben ateşi çıkınca direkt çocuk hastanesine götürmüştüm cnm ki biz doktorumuzdan çok memnunuz.hatta o götürdüğümüz hastanede çalışıyor doktorumuz.ama ateş varsa muayenehaneye götürmekle zamamn geçirmemk lazım diye düşünüyorum.neyse Allahtan gitmişsiniz hastaneye artık düzelir kuzun.çok iyi anlıyorum o yandıkça sen daha çok yanarsın canım benim.Allah sabır versin
teşekkürler canişler hepsine maşallah
eylülcüm ohh sizde dişlendiniz sonunda,bizimki daha yokmuş yafu,bugün doktor kabarmış ama daha patlamamış dedi

sağolun kızlar hepinz
valla dilokscum neden olduğunu bilmiyoruz
ama ben az çok tahmin ediyorum sanırım benim pipirikim ve çok üstüne titriyorum titredikçe bu olaylar haksızlık gişbi geliyo ama Allahtan herşey deyip üzüntümü hafifletiyorum
dün mesela arkadaşımdaydım hava süperdi hiç esmiyordu ama ben genede üzerine kapşonlu üstünü alıp kafasınıu kapayıp öle çıkardım
eltisi geldiarkadaşımın 2 aylık bebeği var üzerinde penye incecik pijamayla bide yelekle çıkardı ben sakınmıyoum o kadar dedi
sonra eve geldik hastalandı ve ben anladımki üzerine titremiceksin fazla şu çingenelerin çocukları varya yalınayak başı kabak hiç hastalanıyolarmı Allah aşkına biz öle böle derken hastalıktan kurtulamıyor
erdemdeki dr burnu tıkanmasın dedi okulak iltihabına neden olabilir dedi ama bizim burnumuz da fazla tıkanmaz ben elimde okyanus suyuyla dolanırım çocuklarımın peşinden sadece genizden gelen bi hırıltı vardı ama onuda hep suyla açtım yani bilmiyorum neden oldu
kendi drmizin sölediği çok inatçı olur kulak iltihabı bu yani bildiğimfazla bişi yok canım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…