- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #29.401
azocum sünnetiniz hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin
lelalcim çok geçmiş olsun canım artık çok dikkatli olma zamanların geldi Allahım dertsiz hastalık vermesin
serayyy seni okurken birden kendimi ve oğlumu gördüm
bu kadarı çok fazla ileri için çok kötü ama bizim seebimiz dede yani benim babam
ne istediyse yaptı hatta istemeden yaptı
ve şimdi hiç bir şey onu mutlu etmiyor yetmiyo
atv benimkininde aklna geldi de çüüüşşş dedim hayatta izin vermem dedim
ve aynen senin dediğin gibi seneyede araba alırsın şöförlü ondan sonrada ayrı eve çıkar zaten
bu çocuğun yarınını düşünen hiç mi akıllı uslu biri olmıcak yanımda
umudum yiğiti kurtarmakta bu doyumsuzluktan
piraye dondurmalı künefe o zaman uyarmı :))))
Bu arada Minik Kalimero senin minnoş gibi bizim de saçlarımız gitti haftasonunda. Ama seninkinden farklı olarak biz kestik babasıyla. Biliyorsunuz meşhurdur kızımın sırma siyah saçları :))) Ama kıydık napalım çünkü omuzlarına geliyordu neredeyse ve çok terletiyordu. Şimdi yanlar ve arkalar kısacık ama tepesi duruyor. Orayı da bağlıyorum bildiğini son samuray :)))
bana uyar hemde super olurpiraye dondurmalı künefe o zaman uyarmı :))))
canım çook gewçmiş olsunnselam kızlar
dün bugün hiç uğrayamadım
kabus geri döndü dşyelim daha salı günü bitmiş olan kulak enfeksiyonu dün gece diğerinden daha şiddetli şekilde geri döndü
şuan uykusuz yorgun ruhlar aleminin gece bekçisi gibiyim
dün gece gözlerime bakarak kurtar beni anne diyen bakışını ömrümün sonuna kadar unutmuycam
yaşları şıp şıp damlarken benden nasılda medet umdu
bugün geceye göre nispeten daha iyi
çok inatçı çıktı dedi dr
gece saat 2 de erdem hastanesinin aciline gittik orda ç.doktoru oluyomuş nöbetçi diye
kulak iltihabı var dedi ve antibiyotik yazdı uyuyarak nasıl dr bunlar yaa
sabah kendi drmiiz aradım kullanın dedi öle başladım antibiyotie
çok moralsizim gene Allah beterinden saklasın hamdolsun diyoruz napalım:çok üzgünüm:
sizede çoook geçmiş olsun şekerüfffffffff kizlar valla sinirimden agliyacam oglum 10 gündür hasta her gün doktora gidiyoz gecer diye gönderiyor bu arada hem isal hem ates 10 gündür hem öksürük persembe kan aldi normal dedi bugün dayanamadim sabah cocuk hastanesine gittik kan aldilar degerler nasil firlamis cocugumu öldürecekler ya normalde kan dergeri tam adini bilmiyorum en fazla 15000 olmasi lazimmis oglumunki 28000 gecmis baska bir deger de 0,6 olmasi lazim oda 5,56 olmus gelde sen sinirlenme ne bicim doktora götürmüsüm ben cocugumu ya ama baska secenekde yoktu hepsi uzaklar artik uzak demiyecem götürcem yavrum öksürdükce icim yaniyor o ateslenince ben yaniyom cok moralim bozuk öyle sinirli biri oldumki herkese bagriyom istemiyerek dokunani öldüresim geliyo niye böyleyim ya ben depresyona girdim kesin ama 10 günya dile kolay en fazla 3 gün sürerdi bu tam 10 gün hala iyi olmadi neyse ki iyi emiyorda susuz felan kalmadi bu ishala karsi atese karsi senağlamasenağlama senağlama senağlamasenağlama
ilk dişiniz hayırlı olsun fıstığımmselam ;
perşembeden bu yana yoktum annemdeydim ablamlarla beraber çoluk çocuk çok güzel 3 gün geçirdim ,yeni geldim eurovision izliyorum ,
mmmf cim geçmiş olsun canım yaa yavrum çok üzüldüm ,allah beterinden saklasın canım ,
elifcim sizede çok geçmiş olsun ;umarım atlatır biran önce ..
BİZİMDE İLK DİŞİMİZ ÇIKTIIIIIII :lepi:
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?