2008 Kasım Anneleri

julicim maşallah banusu ya artık büyüdüler daha çok anlıyolar önceden piroş iğne girdikten sonra uyumaya devam ediyodu şimdi basıyo çığlığı,bende artık ince giydiriyorum şuan üstünde atlet külot(çıtçıtlı badi yerine bunu giydik bugün)onun üstünde de şortla kısa kollu badi var

Bu arada Minik Kalimero senin minnoş gibi bizim de saçlarımız gitti haftasonunda. Ama seninkinden farklı olarak biz kestik babasıyla. Biliyorsunuz meşhurdur kızımın sırma siyah saçları :))) Ama kıydık napalım çünkü omuzlarına geliyordu neredeyse ve çok terletiyordu. Şimdi yanlar ve arkalar kısacık ama tepesi duruyor. Orayı da bağlıyorum bildiğini son samuray :)))

bende Sarp için aynısını düşünüyorum, onu tamamen kendi bildiğim gibi yetiştireceğim.
İnşallah o zamanda ayrım yapılıyor görüntüsü oluşmaz kafalarda. :sm_confused:
kızımda ipin ucu kaçtı artık, bari oğlumu kurtarıyım bende...a.s

julicim ne yaptınız öyle..hayal etmeye çalıştım ama kuradım kafanda..bravo size..ama bu sıcakta da saç çelilmez..hele ki sıcaklar gelmedi daha

Kız siz çok hainsiniz künefe hem de dondurmalı. Gedin işinize light dondurma falan yiyin yahuuuuu adamın canını da çektirmeyin.

Dilek hayal et işte alt tarafta çok az saç tepede de fıskiye gibi bağlı bir saç.

Yaz da geldi istifamı mı bassam acaba :)) Vallla kanser edecek beni bu müdür yaaa

ben geldım hanımlar
ne bu sıcak yawww alev alıcam sandım bır ara
hararet yaptım ayol ne olacak bu sıcaklıkla bılmem agustosta buhar olup ucucam herhalde

azocum hosgeldın canım kacırdım senı
hayırlı olsun mınık delıkanlın
maasallah bu arada cılekle sen oglusları neyle beslıyorsunuz
bende tombalak bısı olsun soyle ısırdın mı ıse yarasın ıstıyorum ama nerdeee

bızımkı sok etkısı yarattı resmen bende cunku esım ve annem cok ıstemesıne ragmen ben engellemeye calısıyordum ama abımın bunu yapacagı hıc aklıma gelmezdı
cocugu gezmeye goturup kırptırdı geldı resmen adam

ama samuray model hosuma gıttı canlandı da bıran gozumde
foto ısterızzz

piraye dondurmalı künefe o zaman uyarmı :))))
bana uyar hemde super olur

lelal gecmıs olsun canım
ben daha ıkı aylık bebekken alerjık astım ve bronsıt teshısı konuldu
ılacla dıkkat ettıkce sorun olmuyor

merhaba kızlar
geçmişe bir bakayım dedim ama çok fazlaydı bu sabahtan itibaren yazdıklarınızı okudum aklımda kalanlara cevap yazacam
ama önce gelelim bize
benim yakışıklı oğlum bugün tam 6 aylık oldu
şu an beraber size yazıyorduk ama sallarken uyuya kaldı üç gündür ankara yanıyor çok sıcak artık çok ince giydiriyoum askılı bady üzerine yarım kollu tişört, altına şort ve kısa çorap ama çorabı pek giyiyor denmez çünkü ben giydiriyorum o anında çıkarıyor
dün oğluşuma bir sürü tişört, şort ve şapkalar aldık çok güzel şeyler var hele hele kızlar için ama allahtan kızımda varda o konuda hevesimi aldım kendimede iki keten pantolon ve tişörtler aldım kızımda tabiki aldı eşim en sonunda neredeyse isyan edecekti ama onada rüşvet olarak gömlek alınca ses çıkarmadı
Bu arada bir iki saat kalır döneriz diyordum oğluş için yanıma bir meyve püresi almıştım karnı toktu neyse bir ara çay içmek için bir yere oturunca oğluşa püresini yedirdim gezmeye devam ettik saat 8:30 gibi artık yoruulnca yemeğimizide yiyip eve gidelim dedik ama oğluş nasıl acıkmış mantı yiyorduk salçalı yağlı yoğurdundan nasıl yiyor kıyamadım gülerdiniz haline acelece yiyip eve geldik ama tabi saat 9buçuk olmuştu hemen karnını doyurup pijamalarını giydirip yatırdım maşallah güzel uyudu ama kendimede kızmadım değil neden yanıma mama almadım diye ...neyse çok uzun oldu

öncelikle tüm hasta olan kasım bebişlerine ve annelerine geçmiş olsun inşallah en kısa zamaanda düzelirler
azo sünnetiniz hayırlı olsun bizde yaza büyük ihtimalle yaptıracağız inşallah en kısa zamanda düzelir düğününüde gör canım

lellal mmmf bebişleriniz en kısa zamanda düzelir inşallah
zeyna malesef ilk çocuklara herhalde hepimiz aynı şeyi yapmışız her istediklerini almışız benim kızıımda öyle yok yok herşeyden ikişer tane sonrada doyumsuz oluyorlar ve kıymetini anlamıyorlar doğum gününü şimdiden kutluyorum nice yaşlara inşallah tüm sevdikleriyle...

selam kızlar benim kızda 2 gündür ateşliydi çok kötüydüm bende üzüntüden
doktora gittik hiç bir yerinde bişe yok hafif burnu tıkalıydı bir de ateşi vardı
calpol verdi birde burnunu açmak için deniz suyu verdi ikisiide vardı bende zaten
bu arada bizi de merak eden olmamış neyse artıkın herkesin bir derdi var
canım çook gewçmiş olsunn
sizede çoook geçmiş olsun şeker
ilk dişiniz hayırlı olsun fıstığımm

canım çok güzel çıkmışsınız iyi olmuştur valla
DENİZANASI SAPHİRA biri daha vardı ama unuttm valla resimler çok güze çıkmışş
AZO hayırlı olsun sünnetiniz cnm

geçmiş olsun dilekleri için tekrar teşekkür ederiz teyzeleri
julicim bende çok korkuyordum ya bana benzerse diye ama ne yapalım bu da varmış sonuçta tedavisiz bişey değil anası kılıklı kızım benim :)
kalimerocum zaten doktor sölediğinde aklıma ilk sen geldin size de konmuştu bu teşhis ..
bir de aklıma geldi sen hüseyin beye götürüyordun değil mi bildiğim kadarıyla hüseyin beyin uzmanlık alanı alerjik hastalıklar olmazsa bende ondan randevu alacağım bizim doktorumuz onu çok tavsiye ediyor alerjik hastalıklarda.

yaa şu salak biberler kızarırken sıçramasa olmuyo dimi puff ellerim yandı ocak battı

asorticim sizede geçmiş olsun canım ay bu bebeler neden koca kış hastalanmadıda baharda peşpeşe hastalanıuyo çözebilen beri gelsin

çilekcim geldi gündüz ama bi selam verip kaçtı darıldımı bize acaba
huuu çilek hanmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…