2008 Kasım Anneleri

selam herkese
azocum merhabalar canım
sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun canım arkadaşım,hencik iyileşsin inşallah miniğiniz
maşallah cnm foto bi harika :)))

azocum maşallah oğluşuna ve sana canım ben bu resimleri ve daha fazlasını gördüm canım :):))
sünnetinizde hayırlı olsun canım bende merak ediyordum inşallah kısa zamanda iyileşir sıkıntı yaşıyormusunuz ve çan yöntemiyle mi yaptırdınız bide ayıptır sorması ücreti ne kadar
bende haziran başı düşünüyorum okullar kapansın yada son haftası

selamlar,
azocum sünnetiniz hayırlı olsun ne güzel atlattın küçükken..
hasta olan kasım bebişlerine ve annelwerine geçmiş olsun..
bende daha gribi atlatamadım oğlanlara geçirmemek için özen gösteriyorum ama bakalım ne olacak..
bizde bugün hem gezmeye hemde alışverişe çıkacağız güneşin biraz etkisi geçince.. eşim evde bugün..
oğlanlara yazlık ciciler alacağız..

selam kızlar ben geldim
yorucu ve kötü bir hafta sonu geçirdik ve devam da ediyor. hafta sonu ctesi akşamı Duru rahatsızlandı burnu tamamen tıkandı ve nefes alamadığı için tüm gece uyuyamadı ne yaptıysam da fayda etmedi pazar günü tabi zombi gibi ayaktaydık burun tıkanıklığı dışa vurdu ama huysuzluğumuz arttı ve gece uykusuzluğumuz da tam gaz devam dr unu aradım takip edelim duruma göre pazartesi sabah getir dedi ve bu sabah balgamlı öksürüğe çevirdi önce sağlık ocağıan götürdüm bakalım ne diyecekler diye ama faranjit deyip antibiyotik ve balgam söktürücü öksürük şurubu verdi tabi ben hemen tekrar doktorumuzu aradım ve randevu alıp gittim. ciğerlerini dinledi baktı sonra ciğer filmi istedi ve kızım alerjik astım bronşit oldu. kaçınılmaz son (( benim de alerjik astımım olduğu için Duru da olması çok normalmiş ve ortada dolaşan bu polenler ve mevsim buna çeviriyormuş (( iğnemizi olduk ilaççlarımızı aldık şimdi evde yatıyor cimcimem .. arada ahh ıhh şeklinde süzüldü kuzum .. hep içimde acaba Duruda da astım olurmu çıkarmı diyordum ve sonuç.. 2 sene tedavi göreceğiz şimdilik allahtan önümüz yaz kışa tedbirler alınacak bakalım test falan da yapacaklar nelere karşı alerjisi var diye benim toza çiçek tozlarına ve polenlere var bakalım kuzumda ne çıkacak.. allah daha beterinden korusun ama anne yüreği o ağladıkça ben de fena oluyorum
bizde durumlar böyle geçmişe bakamadım kızlar ama özledim sizleri

Azo maşallah bebişine, ne kadar tatlı.
Tontiş yanaklarını yerim onun.
Lelal sizede çok geçmiş olsun canım, inşallah geçer rahatasızlığı bebişinin.

azocum hayırlı olsun sünnetiniz canım erkek oldu oğluşun ..fotolarda bir harika

lelalcim canımcım çoookk geçmiş olsun duruya ,üzülmemek elde değil ,benim kızımda öksürüyor bizde balgam sökücü kullanıyoruz şu anda ,umarım sorunsuz atlatır kuzucuk ..

pirayecim çubuk kraker le kandıramassın bizi biz künefe istiyoruz :)))

leleacim geçmiş olsun canım benimde annem astımhastasıydı 12 yaşından beri çocuklarında bişe yok ama torunlarda patlak veriyo işte benimkide alerjik şu baharda tetikliyo işte Allah beterinden korusun canım çok üzüldüm

ay diloks valla bisikleti geçen yaz bitimi aldık daha bu sene başladı binmeye
scooteride var
valla delircem biz bu çocuğa erkenmi yapmışız herşeyi
alaca bişi kalmamışşşş

Ya canım sorma, bizdede aynı det var.
Bana kalsa almazdım her istediğini ama eşim çok abartıyor.
Benim kızım hiç para yok nedir bilmiyor.
Ben bazı zamanlar anlasın diye param yok kızım diyincede eşim bana kızıyor, nolcaksa.
Üstelik aldığı şeyleri ödül gibi falan verse en azından bişeylere azmeder ama hayır, zaman mekan farketmiyor, ne görseler alıyorlar.
Sanada bişey öneremedim çünkü biliyorum ki herşeyi vardır.
Bizim son noktamız babası atv aldı, ben koptum tabiii.
Bari karne hediyesi falan alsa içim gam yemez.
1 aydır kapının önünde duruyor, toplasan 5 kez binmemiştir.
Benim öyle bişeyimiz olsaydı çocukken, dünyayı ben yarattım sanırdım herhalde.
Hiçbir şey mutlu edemiyor benim kızı ama babamızın hatası bu.
Ehhh dedim seneyede araba alırsın artık. 2000 li çocuğun bir o eksiği var.
Bunları yazarken bile yine canım sıkıldı, ne çare bulacam bu doyumsuzluğa bilemiyorum...

çok teşekkür ederiz kızlar
zaten doktorumuz önce sordu varmı ailede diye benim babaannem astım dı bende alerjik astım bronşit var ama babada ve baba tarafını pek bilmiyorum. dr umuz eğerki babada ve baba tarafında da varsa kaçınılmaz %90 dedi ama zaten görünürde senden geçmiş senin devamın dedi. üzüldüm tabi ama işte dediğiniz gibi allah dermansız dert vermesin .. ben senelerce ilaç tedavisi iğne falan şeklinde büyüdüm şimdi kızımda öyle olacak ona üzülüyorum

neyse kızlar ben şimdilik çıktım kızımın yanına geçeyim uyuyordu hırıldaya hırıldaya yanında oturayım bari biraz öpüyorum herkesi arada fırsat bulursam gelirim yine
bu arada hasta olanlara çok geçmiş olsun kızlar ..

lelalcim geçmiş olsun kuzucuğuna..
kızların dediği gibi Allah daha beterinden korusun.. valla ben her zaman içinde bulunduğum duruma şükrediyorum ne yapalım en azından dert veriyorsa dermanıda var diyorum..
bu dönemi sorunsuz atlatırsınız inşallah sizde..

azocum sünnetiniz hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin

lelalcim çok geçmiş olsun canım artık çok dikkatli olma zamanların geldi Allahım dertsiz hastalık vermesin

serayyy seni okurken birden kendimi ve oğlumu gördüm
bu kadarı çok fazla ileri için çok kötü ama bizim seebimiz dede yani benim babam
ne istediyse yaptı hatta istemeden yaptı
ve şimdi hiç bir şey onu mutlu etmiyor yetmiyo
atv benimkininde aklna geldi de çüüüşşş dedim hayatta izin vermem dedim
ve aynen senin dediğin gibi seneyede araba alırsın şöförlü ondan sonrada ayrı eve çıkar zaten
bu çocuğun yarınını düşünen hiç mi akıllı uslu biri olmıcak yanımda
umudum yiğiti kurtarmakta bu doyumsuzluktan

hepinize teşekkürler kızlar..
mmfcim nisa hastanesinde 185 tl.ye yapırdık.
dikişli bildiğin ameliyat gibi..
lazer önermedi doktorumuzz.zaten ürolog yapıyo sünneti.
en sağlıklısı böle dedi.
inş.en kısa zamanda sende yaparsın.valla büyük rahatlık..

ay azocum haziran sonu büyük oğlanı yapcaz
nası helecanlanıyorum
yiğiti daha düşünmüyoruz ama
aslında az düşünüyoz
açıkcası bilmiyorum hayırlısı olsun artıkın
ama ahmedi daha bekleyecek zaman yok
yoksa askerde yapacaklar :))

Azooocum sonunda olmuş sünnetiniz hayırlı olsun kocaman bir adamın var artık senin :))))

Lelal geçmiş olsun canım. Benim de en büyük korkumdur. Çünkü eşim alerjik astım senin gibi. Kızımın da alerjik bir bünyesi var cildi ekstra hassas ama şimdilik astım türü bir şeye rastlamadık. Kızların dediği gibi Allah daha kötüsünü vermesin.

Biz de doktora gittik bugün. 6. ay aşılarımızı olduk. Kızım aşıda hiç bu kadar ağlamamıştı. Bana sarılıp sarılıp ağlıyor teselli bulmak için memelere saldırdı yazık kuzuma içim parçalandı. Kilomuz boyumuz iyi. Biraz tombikiz. Oturunca falan o yüzden devriliyormuşuz. Bayağı oturuyor ama sonra küüüt eyfel kulesi gibi. Ya hastanede hayret ettim bu havada alta külotlu çorap üste kot pantolon giydirmişler bizden büyüklere hem de. Ben artık tek kat giydirdim hatta şu an evde altında kapri penye üstünde kısa kollu body ile duruyor.

azocum hayırlı olsun minik erkeğinin sünneti çokta tatlı cnm ya maşallahh....
eylül bu sıcakta künefe yenirmi kıııı gel dondurma da anlaşalım onlar yiyemez ama biz siler süpürürüz:)
lelalcim çok geçmiş olsun cnm
kızlar piroşun boğazında hırıltı var ama üşütmekten değil söylemiştim daha önce ses telleriyle alakalı yarın kbb doktoruna götürelim diyoruz bebekleri götürebiliyoruz dimi ayrı bi doktor yok seraya sormuştum galiba daha önce sen götürmüştün dimi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…