2008 Kasım Anneleri

seraycım çok victoria beckham gördüm seni canım :))) yakışır yakışır yaptır cicim ..

piraye çok sevindim canım bişey olmamasına .ben sana demiştim nefes sorunu değil o ilaca gerek yok diye ..saçlarda hayırlı olsun resim istiyoruz

günaydın milleyt gençlik ve spor bayramınız mübarek olsun
piroş yeni saçların hayırlı olsun kuşum minik piroşada geçmiiş olsun
bende kulak tekrarlarsa kbbye götürmeye karar verdik kocişle
cenazeye gitti gelince çıkıca<z galbaa seraycım çok kısa bi model benimde saçlarım kısa cesaret ettim bi kere baya kısaydı ama sürekli fön çekmek zorunda kaldım şimdi belime doğru iniyo bu halimden daha memnunum tabii fönlediğim sürece fönlemezsem mısır püskülü gibi poff

seraycım orta yolu açtım kenara battaniye ile çarşafı serdim saldım çarşafaaa:)) ne yapım sonra yetişemiom ikisine.. hem yuvarlanınca yoruluyorlar daha iyi uyuyorlar..

merhaba kızlar
bayramımızı yaptık geldik
hava o kadar sıcakki bayılacam sandım bir ara evi toparladım misafir bekliyorum pasta börek yapacak halim yoktu hazır bir şeyler aldım ne yapalım bugünlük böyle
birazdan gelirler herhalde oğluşu uyuttum kızımla beraber size yazıyoruz

zeyna eylül teşekkür ederiz canım
piraye saçlarını güle güle kullan canım piroşunda bir şeyinin çıkmamasına çok sevindim
asortinin kızı nasıl olduki uğramamış herhalde
seraycım modeli göremedim ama kısa saç yaz için en iyisi
mmmf senin oğluşun düzeldimi bari kıyamam çok hastalandı üst üste...havalardan ama çok dikkat etmek gerekiyor

ulen bu sıcakta ütü yapma başarısındayım kisme bi kolay gelsin demedi beeee
bunaldım bayılacağım az kaldııııı
2 tane nevresim kaldı ondan sonra zafer benim desemde inanmayın bi süpürge tuttacam daha ve toz alacağım kafamçokkarıştı

zeynacım kolay gelsin canım bu havada en zor işi başarıyorsun bende dün bir sürü ütüledim dahada çok var ütü masasını balkona koydum tüm camları açtım allahtan piriz varda orda yaptım allah yardımcın olsun canım

zeynacım kolay gelsin... ben olsam çıldırırdım iki çocukla gerçi sendede iki tane var ama...
Allahtan bizde ütü çok az oluyor..:))
ecemim güle güle kirlet evini miss gibi oturuyorsunuz darısı bize bende bugün yarın kalkacağım büyük temizliğe..
maytabım oğlan nasıl? daha iyidir inşallah..
bende oğlanları uyutmaya gidiyorum..

kızlar oğluşa bugün kendim taze tarhana çorbası yaptım çorbalar bölümüne tarifini yazdım tadı çok güzel olmuş hemde besleyici bir ara bakın isterseniz sizin bebişlerde yesin

sağolun kızlar oğlan iyi keyfi yerinde
yaa ben anlamıyorum çıldırmış gibi ağlıyo doktora gidiyoruz hemen sonra bişeyi kalmıyo bi tarafına paramı sıkışıyo nedir şimdi şımarık şımarık öksürüyo bide onu çıkarmasın başıma ayyyyy bayılazaaaammmm

zeyna kolay gelsin

komik maytap
çocuğun bir yerine para sıkışmışş kaydirigubbakcemile3
bizde az biraz öle değilmiyizdir
hasta oluruz doktoru görünce iyileşiriz garip ama öle

sağol canım kolay gelsin bana :bbo:

selamlarr kızlar..ayy nasıl uykum var benim de..6 da uyandık..ne olurr biraz daha uyuuu tunaaa diyorum içimden ama yok..cin gibi..

kızlar okudum ama aklımda kalanlar..piroş geçmiş olsun canım.çok sevindim..saçlarını da güze güle kullan..ben röfle yaptırmıştım ya o zaman hoşuma gitmişti de şimdi hiç sevmedim..daha önceki röflem daha güzeldi...gidip boyatasam mı acaba..ama tunaya kim bakacak..orada da boya kokusu falan iyi olmaz herhalde..röflenin üzerüne boya nasıl olur kızla r tutarmı..
zeynoş sen yaptın sanırım ama benim röflem daha çok..

seda 5 diş mi çıkardı arda..hangi arada çıkardı..maşallahhh....

ecemim kolay gelsin canım sana da..ve diğer arkadaşlara da merhabaaaa

benimde eşim 7de gitti işe kaan uyanıktı dün çorabını pntolonunu çıkardım bodyle duruyorlardı üşüttü sanırım sabha erkenden 6,5 da kanglktı gece kalkmalarını saymıyorum artık biraz ben biraz babası ovaladı karnını pış pışldıkbabası işe giderken uyuklamaya başlamıştı onu gönderdik uyuyorduk kerem uyandımama verdim sonra oda uyuduüçümüz 9,30 kadar uyumuşuz bende şaşırdım oğlanlar kıyak yaptı bana özellkle kaan, kerem sabahların uykucu oluyor..

evet bende ya şekillendirici ya jöle sürüyorum, zamanım varsa da fönle şekle sokuyorum, yoksa çakma Rezzan Kiraz gibi dolaşırım ortalarda...:roflol:

seraycım orta yolu açtım kenara battaniye ile çarşafı serdim saldım çarşafaaa:)) ne yapım sonra yetişemiom ikisine.. hem yuvarlanınca yoruluyorlar daha iyi uyuyorlar..

evet canım yoruldukları kesin, insan çaresiz kalınca alternatifler üretmek zorunda kalıyor mecburen. Kolay gelsin tekrar sana...

Zeyna sanada kolay gelsin.
becerikli insanın hali başkadır, ben ne ütü ne temizlik, koyverdim genel olarak, haftada bir kadın geliyor, o gün derli, toplu, temiz, sonrası Allah kerim.kaydirigubbakcemile3

dilokscum tek renk tabiki röfleyi kapatıyo ama altta oryal olduğu için boyadan 20 gün sonra gene boyaman lazımki tam kapansın
çünki ilk yetmiyo yıkandıkça akıyo
ben 3 kezde kapadım çok da memnunum bi daha röflemi töbeeeeeeee

şimdi bi renk var tv den takip ediyoruö..çağla şikelin saç rengi..biraz açmış ama sanırım..bir de foxun 22 haberlerini sunan bir vardı..doğru hatırlıyorum umarım..yaa çok güzl bir renk acaba tutar mı...ama ben yakında evime gideceğim..1 aya yakın durup geleceğim..2 ay burada kalıp yine gideceğim.. şu dönemde olmaz ozaman değil mi zeyna..

bu arad çağla şikel solaryumamam mı giriyor kendi tenimi...epğer solaryumsa bence artık girmesin..bana neyse..

selam kızlar, ben yine dağıldım oğluşum hapşurup duruyor, grip olacak heralde( ve çokkk huysuz, çok zor uyuyor ve hemen uyanıyor

sizler nasılsınız, piraye güle güle kullan saçını, rengini çok merak ettim resim koyarmısın, inci bakır kulağa hoş geliyor, bende hafta sonu yine kestirdim, kısa olunca bir ayda model bozuluyor, şimdide renk arayışındayım dilekcim sende koysana beğendiğin rengi bakalım, regl oldum bitsin boyayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…