2008 Kasım Anneleri

seray ve dilek sağolun..
denizanası canım inşallah grip olmaz oğluşun ben 2-3 gün önce grip oldum sürekli hapşırmaktan burnumun akmasından helak oldum, oğlanlarda sık hapşırıyorlardı ama çok şükür şimdilik bişey yok gibi sanırım polenlerden hapşırıyor çocuklar havalansın diye açıyoruz evlerimize giryor bir şekilde..

teşekkür ederim kızlar,resim şuan koyamam heralde ya çatalca ya gidicez hazırlanıyoruz gelince hemen koyarım,seraycım resimdeki model süper bende öyle kestirmek için gittim ama kısa olduğu için toplanmıyomuş ben toplamakta istiyorum saçımı hem saçlarım çok uzundu toplanmıycak kadar kısa kestirmeye cesaret edemedim alışıyım öyle kestircem o modelden

zeynaamm kolay gelsiin yavruumm :)) çok iyi biliriiimm sıcakta ütü hiç çekilmez.valla ben klimayı sonuna kadar açıp öyle ütü yaparım yazın.başka türlü olmiii
kız piroooşş maşallah subanallah arkadaşımm çok güzelsin tütütütü güle güle kullan saçlarını
nazlıcım bisküvi bölümünden bir rep alacağın var cnm benden,denedim ama yakın zamanda vermişin sana veremedim.bencede çok gereksiz bir tartışma ama tahrik var farkettiysen

kızzz ben onu sen sandıım yaaaa ama sana benziyoo vallaa sırnaşık şey benim de saç modelim ondan.çok moda oldu,victoria beckham yaptırdıktan sonra herkese yayıldı :teytey:

ben geldimmmmmm
ya kılzar hepinizi çok özledim kaç gündürr giremiyorum dün çok yoğundum iş yerinde akşamda nette problem vardı ancak halletti kociş ben bakimmm bi geçmişe hepinizi öpüyorum fıstıklarrrrrr

3 gündür giremedim neler konuşulmuş nelerrrrr
mmf,lelal,asoritie,deniazanası,eylülgeçmiş olsun bebişlerinize ya nerdeyse tüm kasım bebişleri hasta benim kızımda hasta teyzeleri önceki gün yaylaya gittik rüzgar vardı hafifi hmen çarptı kızımı 3gündür durmadan ağlıyor her sabah6da kalkıyor daha da uyumak bilmiyorrr ne oluyo bu minik canavarlara bilen yokkkk(((
azo sende oğluşuna da maşallah,bu arada sünnetiniz hayırlı olsun artık ömer kaan tam bir erkek:))))
zeyna sizde ailecek müthişsiniz canım maşallahhhh
offfff daha ne yazacaktım kiii unuttum ne yapayım çok yazmışsınızzzzz:))))

accuk kitap okudum ahali uyudu bende bakiim biraz dedim sen napıyon bu satte burda
yat uyu be yavrum gece bilmem kaç kez kalkcaz
sabah erken kalkmasıda cabası
yat dinlensin kafanda ruhunda :))
ay yarın sabah bizim aşımız var sanırım bu son karma için
ateşte yapar şimdi o karmalar bu sıcaktaa
offff napalım sağlıklı olsunlarda yapcak başka bişi yok
öpüyorum seni memoyu ve fatih beyi Şeniz

selam millet ;

ay gezmekten helak oldum bugün :))) ortaköye gittik sonra boğaza offf püfür püfür boğaz havası aldık ,ordan arkadaşa gittik çayımızı içtik ,sonra alışverişe ,kızıma birsürü yazlık aldım çoook güzeller ,sonracıma akşam 9 gibi eve geldik burda 19 mayıs kutlamaları var ona bi bakalım dedik dondurma yedik gezdik , yusuf güney çıkıcaktı sahneye ama bekleyemedik şimdi eve geldik ,heralde çıktı sesi geliyo buraya kadar :)) bizden bugünlük böyle ..

gunaydın hatunlar

nerdesınız yaww
tatıl dıye kımseler ugramamıs yıne buralara
dun uyudum ama dınlendım denılemez ama bugun daha zındeyım
toplasın garı cok sahıpsız bırakmıssınız bu topaga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…