2008 Kasım Anneleri

tum teyzelerımıze tesekkur ederız
tekrar gıttık doktorumuza
yuksek ates sebebıyle kalp rıtmı bozuldugu ıcın oyle anlasılıyor ama bu bebegın dogumundan bu yana boyle bır sey yok dedı
ama yıne de rahat etmek ıstersen normal yasantısına donunce tekrar getırırsın bende severım dedı
zaten 30 mayısa kalca usg sı cektırecektık o zaman bır daha bakılacak ıcım rahat etsın ıstıyorum
boynundan asagısında ates kalmadı sukur ama bası cok olmasa da ateslı
cıplak durdur bır sure ama usutme de dedı
sureklı atesını olc bol su ver ve calpole devam dedı
eve geldık daha ıyıydı dayısını gorunce guldu ama gamzelerıyle degıl hafıf bır tebessumle
bır de sureklı koynuma sokulmak ıstıyor yavrum gogsumde uyuttum koydum yerıne
ama dune nıspeten cok daha ıyı dıyebılırım

bende ufurum yok demesıne sevındım ama yıne derın bır ohhhh cekmek ıstıyorum
onumuzdekı hafta bır daha baktırıcam
allah kımseyı evladıyla sınamasın cok zor
ınsanın elı ayagı baglı caresız kalıyor

kalimerocum daha iyi olmanıza sevindim..allah şifa versin bebeğine..iş güç koştur yedi yemedi uyumadı hareketli falan yoruyorlar ama hasta olunca hepsi vııızz geliyor değil mi kızlar...

yaa benim minnoş geceleri cuk cuk emmiyor artık..zaten 1 kere falan emiyor..hatta hiç emmediği oldu bir ralar..minik minik emiyor bebek gibi:)))nrmalmi acaba sizinkiler nasıl..gündüz emmesi takviyeye döndü ya biberonda almıyor..bırakırsa ne yaparım bilmiyorum..

gece kaşıklamı besleyecem?

kalimerocum daha iyi olmanıza sevindim..allah şifa versin bebeğine..iş güç koştur yedi yemedi uyumadı hareketli falan yoruyorlar ama hasta olunca hepsi vııızz geliyor değil mi kızlar...
hepsını unuttum bıle
sadece ıyı olmasını ıstıyorum saglıgı yerınde olsun yeter
butun gece uyumadım ama hıc yorgun degılım
uykum bıle yok nedense

Kalimerocum geçmiş olsun canım Allahtan birşey çıkmamış Allahım korusun meleklerimizi
Kızlar ya benim kızım eliyle sürekli gözlerini kaşıyor içine dalıyor korkuyorum incitecek diye acaba uykudanmı yapıyor ama sürekli

kalimerocum iyi haberlerinize sevindim tatlım ..
valla doğru allah evladıyla sınamasın yani..
ctesiden beri bizde deli gibi çekiyoruz ama o gülücük attımı içim rahatlıyor moralim düzeliyor.
hiçbiri hasta olmasın ya ..

benim ardanın doğduğunda üfürüm çıktı eko çektirdik ufak bir delik ve damardan kan geçiodu iğne delği kadar doktor genelde çoğu bebekte olur 6.ayda getir tekrar bakalım dedi daha gtmedik bende en kısa zamanda baktırıcam inşallah bizde de bişey çıkmaz kalmerocum çok sevindim bişey çıkmamasına cnm

kalimero canım çok sevindimmm ohh be :)))öpüyorum kuzuyuuu
seyra o dediğinden bi tanede bende var oyacak sanki gözlerini benim kızım onu uykusu geldiği zaman yapıyorrr

saolun kızlar sukurler olsun sımdı daha ıyı

seda ılk cıktıgı zaman herhangı bır tedavı falan uygulamıslarmıydı
ve neden 6.ayda tekrar gelın dedı acaba tekrarlayan bıseymı

canım çokkk geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca, şimdi daha iyi olmasına sevindim, allah bir daha göstermesin

bizde dün medipoldeydik aşı ve muayene için, keşke sözleşseydik:)

lavinya maşallah fıstığına , kızınız var süsleyin valla

kalimerocum inan çok sevindim canım çok şükür yaa
bu üfürümolayı yeni doğanlarda genelde oluyo canım sürekli aynı dr takip edince sorun olmuyo kendiliğinden düzeliyo
benim büyük oğlumda da vardı çok şükür sonra geçti
6 ayda bidaha bakalım demesi de çoğukendiliğinden kapanıyormuş ondandır sedacım sanada geçmiş olsun tatlım

slm herkeze...

minigin cok ¨gecmis olsun canim benim,neyseki bisiy cikmamis

Allahim yardim etsin kuzuna..kisa zamanda düzelir merak etme sen..

mmf yavrimoo vallahi canim cikti hazirlanmaktan,deniz pasanin bile kendine ait

kocaman bi valizi oldu..bugün babamiz evde simdi o topluyor esyalarini bende lokumu uyuttum

bi bakim dedim kim var kim yok diye.

yarinda girip allahismarladik demek istiyorum insl.vaktim olurda iki satir yazarim..

daha cok is var ya offff

selaamm ben geldim;
aşı olduk 3 tane birden,çok ağladı kuzum ya.bi de çocuk felcini de yapıcaktım onu unttum yarın tekrar gel yapalım dedi hemşire poff.Allahtan o ağızdan yapılıyo.taa 1 yaşına kadar rahatız artık çok şükür.çok sıcak aylara denk gelmemesi ii oldu aşıların.ateş yapar diye korkuyom hep.sabahtan beri yazdıklarınızı okudunda kasım bebeleri hep hasta kızlar yaa,nazar mı değdiriyorlar nedir ( kalimerom gelmiş geçmiş olsun cnm,hep birlikte bir ohh çektik sanırım
elifim artık karne mi kaldı,babası duru okyanusa karne çıkarmaya gittiğinde sadece bir imza atıp aktivasyon yaptırmış o kadra.sadece nüfusuyla gidiyoruz biz heryere.hiç karne sormuyorlar valla
heberin yokmu hediye veriyolar kaydirigubbakcemile3..
eylül hanııımm eylülll hanımmm havalar 1500 haaa.bu arada bende de ha gayret yaziii,özel üye seniii,sen git kıçınla dalga geç naniknanik
Nazlımelek te çok komik bişey yazıyor duygu kompetanı falan diye :))) çok güldüm o olsa olsa mama kompetanı olur yahuuuu

kız bi de o kompedan değil midir yaa,sanki yanlış yazmışlar kaydirigubbakcemile3 konu dışı ama bizim burada kompedan diye iç giyimci var yaa o geldi aklımaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım geçmişe baktım yine hastalar var kendinize ve bebişlerinize iyi bakın canım
minik kalimero çok geçmiş olsun canım sevindim şu an iyi olmasına ama okurken inan çok üzüldüm kıyamam ben ona

denizinanası bir buluşamadık valla seninlede eskiden yakındık buluşamadık ya bak şimdi uzak olduk kesin buluşuruz bu işler hep böyle oluyor çünkü. bu yakın zamanlarda ikea ya gitmem gerekli hafta sonuna ayarlayalım da aslında buluşturalım bizim kuzuları
ama önce benim cimcimenin biraz daha toparlanması lazım.hala hırıl hırıl ciğerleri kuzumun arada öyle bir öksürüyorki sanki ciğerleri çıkacak sanıyorum. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…