- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #29.641
selam kızlar yoktum ne zamandır
hayrola çilekcim nereye yolculaık tr yemi?
güle gğle git gğle gğle gel inşallah
slm kızlar serayy maytap nazlıcım teşekkür ederim sizinde söylediğniz gibi yyeni doğduğunda oluyormuş ama işte takip gerekiyor bi baktırıcaz inşallah geçmiştir eylülcüm hasta değil allaha şükür sadece yeni doğduğunda üfürüm vardı ona bakılması lazım tekrar kalimerocum doktor geçer ama kontrol etmekte fayda var dedi
darkçım hogeldin cnmcım ne zamandır görüemiyorduk
kızlar bişey sorucam ben ardaya sabah kahvaltı sonra meyva bi elma bi muz sonra yoğurt babymixten sonra çorba en sonda mama bi kaseye yakın vermeye başladım ama çocuğun karnı lukur lukur fazlasını çıkardı bugün acaba çok mu veriyorum abarttım mı ne
ben beykozdayım yaws nası gelcem meydana arabayla anca o da yaş adamın arabası bizden kıymetliş:dilcikar:
darkçım hogeldin cnmcım ne zamandır görüemiyorduk
kızlar bişey sorucam ben ardaya sabah kahvaltı sonra meyva bi elma bi muz sonra yoğurt babymixten sonra çorba en sonda mama bi kaseye yakın vermeye başladım ama çocuğun karnı lukur lukur fazlasını çıkardı bugün acaba çok mu veriyorum abarttım mı ne
sanki öğün araları kısa gibi geldi bana..tabi bebkten bebeğe fark eder ama hazımsızlık yaşamasın..tuna hazmedemiyor..zaten yiyor 1 saat sonrasına uyuyor..ne uyursa.kalkıyor oynuyor kalan gazlar çıkarılıyor diğer öğüne geçiliyor ki benim bu aralıklarımla bile saldırmadan yiyor..tok gözlü olacak sanırım:)))))))
ama sen yeni başladın..ben de başladığım günden beri kaç kere değiştirdim..en sonuncu bu..memnunuz.
ben bu gittiğimde doktora sordum ben 5 öğünü veremiyorum gün içinde 8de 9 da emziriyorum 2 kere
10 gibi kahvaltı
1-2 gibi çorba
5-6 gibi de ya yoğurt ya meyve aralarda emzirdiğim için bu böyle günlük öğünmümüz doktora sordum vermen gerekenler bunlar hani eksik olabilir bazı günler ama fazlası olmasın dedi 8de de muhallebi sonra emişmek sabahlara kadar istedikçe
valla emzirmenin tadını çıkarıyorum ben sende araları biraz aç yoğurtla beraber meyvesini karıştır için rahat etmiyosa ben hergün meyve vermiyorum mesela 1 günmeyve 1 gün yoğurt 1 gün buzluktaki anne sütlerinden
sütlerimden 5 poşet falan kaldı ziyan olmadan şunları bitirsem
ya kalkmamız 11 oluo hazırlayana kadar 12 ee aralarda 2 saat olsunki anca meyva yoğurt çorbayı sıkıştırıyorum ozaman maytapın dedği gibi yoğurtla meyvayı karıştırıp bir öğün haline getreym ne öneriyorsunuz nasıl yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?