2008 Kasım Anneleri

çalışınca ayrı zor böyle ayrı zor.
iki ucu b.klu değnek demişler büyükler
bence kaçalım
şöyle 1 hafta falan koca çocuk ev uzakta kalsın deniz kenarı orman faretmez.
zaten 1 hafta geceleri uyusak o bize 1 sene yeter.
ben en son ne zaman kesintisiz gece uykusu uyuduğumu hatırlamıyorum bile. doğumdan önceydi kesin de ne kadar önceydi.
öff!!
daha evleneli 2 sene bile olmadı ama ben kendimi 40 yaşında 20 senelik evli gibi hissediyorum
niye beni uyarmadınız evlenirken. kzım ne evleniyon bi halt yok diye.kötükedihüso

bende eşimde hep iyiki evlendik diyoruz, ama ben sizler gibi çok erken evlenmedim, bekar hayatımı çok güzel yaşadım, o farktan kaynaklanıyor olabilir bu düşünce

nerde bi gelin aravas görsemm
yazııııııııııkkk derim
eşim çok kızar mutsuzmusunda böle diyon
yoooo değilm şu an ama bekarlık gibis varmı
sorumluluk yok koca yok ev yok çocuk yok sen ve rahatın var başka bişi değil
ama gende Allaha bin şükür sağlığımız sıhatimiz her şeyimiz yerinde :Saruboceq:

çok şükür tabi haklısınız
ama denizanası senin gibi düşünmüyorum ben. aksine bekar hayatına alışanlar evliliğe daha zor alışıyor ben 25 yaşında evlendim. cok da erken sayılmaz. 3 sene istanbulda tek başına yaşadım. yedim içtim gezdim tozdum sonra. evlenip ankaraya döndüm. 1 sene sonra bi baktım ki kucağımda kızım.
eskiden konserlerden kitaplardan filmlerden bahseden ben, artık domestostan, pırasanın kilosundan bahseder oldum. kurtaramıyorum kendimi bu tezattan.
mutlu muyum evet çok şükür .
ama kendimi gerçekleştirebildiğimden emin değilim.
kızımın biraz büyümesini bekliyorum artık. almanca öğrenicem , sergi açıcam daha bir sürü planım var yaa.
öff
arada içimi de döktüm yani, kusura bakmayın:delphin:

günaydin fistiklarrr..hazirliklar tam gaz devam ediyor valizlerimizi toparladik bitti cok sükür.

bugün evimi süpürücem toz alicam tamamdir..

anaaa mmf azgin gaci seni kiz 18 temi evlendin:) allah seni emi:)) ama önemli olan mutlulugun seker

gerisi hikaye.

bizim evlilik hayatimiz daha yeni yeni oturuyor desem yalan olmaz,evlendik esim hep sehir disinda oldu

ben hep kendi basima hareket ettim.cafeye gidip yalniz ictim mesela kahfemi,hicbi haftasonumuz

bile beraber gecmedi.ne zaman esimin isi hafifledi adam rahata ulasti Deniz lokumu yaptik:))) hos

öndan önce esim istemiyordu bence sen biraz daha akillan diye:) iykide olmamis ben yapamazdim

heralde.ayyyy icimi döktüm valla ne güzel rahatladim.

cok zor kizlaryaaa ailnizden kac mil uzakta yasiyosunuz esin haftanin 3 günü varsa 4 günü yok,daha o

zamanlar dil bilmiyosunuz arkadas yok,aman iyi atlatmisim he o dönemleri.beni bunalima sokmayan

tek sey esimin her konuda bana sInIrsiz ok demesydi.ne harcadigima karsiti ne gezdigime tozduguma..

birde zaten müdahale etse ben kafayi yerdim heralde.

¨göya isim var ama bendede bi cene varr massallah yani:))) kim acti lo bu konuyu:)))))))))))

cılek senın durum daha da zor canım ya senı anlayabılıyorum
artık ıyı bır tatıl yapıp dopınglerle katılırsın bıze ne guzel
bende tatıl yapmak ıstıyorum yawww

bende 23 yasımı bıtırmemıstım evlendıgımde keske az daha naz yapsaymısım kocama
ama bıraz daha tamam demeseydım zorla kacıracaktı nerdeyse benı

yarin öglen canim ucagimiz 2 `de.yaa üstten bi süpürüm toz alicam.esim iki hafta sonra dönücek eve

hos o temizler ama olsun toparlayipta gideyim ne olur ne olmaz.

minigim bende derim hep nevardi sanki biraz daha bekleseydim diye,ama yok sanki kaciran vardi

bu sisko danayi:)))))))))

elifcim evet ya o yüzden bende yemek odası almadım sadece masa sandalye takımı aldık misafir odasına..
gerçi bu benim ikinci evim aynı yerde.. başka memleket benim içinde eşim içinde ilk olacak doğulardan nere çıkarsa işde.
maytabım bende çokistedim çalışmak bazen hala çalışsaydım diye düşünüyorum ama birde bir forumumda okuyunca yok dedim benim iki bebeli halim daha iyiymiş diye düşündüm..
ee bekarken çalıştık ona sayıyorum ben.
çoğu zaman arkadaşlarla konu geçince derim işden değil eşten yana şansım varmış diye..
25 sonuna kadar memurluk sınavlarına girmekle geçti
baktım herşey tamam arkam kalın değil memur olamıyorum 26da evlendim bende..

selaaam kızlaar 4-5 günlük ayrılıktan sonra düşebildim sonunda buralara nbr şekerler hepiniz iyisiniz inşallah özledim sizi yahu Şeniz

herkesler iyidir inşallah biz allaha şükür iyiyiz iki gün güzel bir tatl yaptık bahsetmiştim size de amcamız geldi ankaradan babamıza sürpriz yaptık yazık garibim çok mutrlu oldu yaa bol bol gezdik herkes bu durumdan çok memnun kaldı tabi en başta oğlum, son gün hava biraz rüzgarlıydı o yüzden benimkinin biraz burnu akıyor biraz hapşuruyor ama çok fazla değil allaha şükür keyfi yerinde, iş yeri aynı tas aynı hamam nette de sorun vardı o yüzden giremedim dün

hepinizi öpüyorum şimdiden

denizcim bu yasta kendimizi biraksak Allah korusun sonuclar hicte ic acici olmaz.bi kadinin en kuvvetli silahi psikolojisidir bence..o normalse hayatta normal..

nazlimm gunaydinn fistigim \,aman zor is ya tasinmak sen iki canavasrla nasil yapcan eger tayin cikarsa.kucagimda lokum var zor yazdim yahu

tünaydıınn arkadaşlarrr
sabah 8 den beri ayaktayım ama anca düştüm buralara
Duru hanım tam gaz isyana ve asiliğe devam ediyor gözünden uyku akıyordu ama zar zor uyudu müzik dinleye dinleye ..
denizanası bana cuma uyar hemde çok güzel olur şu rüzgarlar kesilsin hafta başından bakıp bir program yapalım ve tabiki tüm kk davetlidir efendim ikea meydan programı yapıyoruz tüm anneler ve bebişlerini görmek isteris. oturup güzel kahve falan içer sohbet ederiz. bebişlerimizde güzel güzel hava alırlar ..
evlilik konusu açılmış valla bende çoookkk rahat bir bekar hayatım yaşadım 25 yaşında evlendim hemde yıldırım aşkı gibi bir sene içinde evlnemye karar verdik. ve iki sene sonra hoopp duru kollarımızda olur mu olmazmı bebk şimdi mi sonra mı derken bir kaç ay sonrasına olsun diye karar verip doktora kontrole gittim. simir testi falan yapılmıştı güya 3 ay sonra hamile kalmayı planlıyordum ama hopp ertesi ay hamile kaldığımı öğrendim. doktorum bile çok gülmüştü şimdi değil kızım 2 ay sonra hamile kalacaktın bu ne hız diye .. ama şimdi çok mutluyum her ne kadar ailesi ile aram bozuk olsada eşimi seviyorum ve ortada bir aşk böcüğümm var :))
hee bu arada ben programlarıma devam ediyorum Duru doğdu diye kendimi hiç kısıtlamadım allahtan ona gözü gibi bakan annem var hala konserlere gece eğlencelrine yemeklere gidebiliyorum.eğer ki onları yapmazsam ben sinir küpü olurum ve kızıma hiç verimli olamam böylece kafamı dağıtıyorum ve onunla zamanımda daha pozitif oluyorum.

çilekcim bu arada eğerki benim küçük dana uyanırsa girememekten korkuyorum ve söleyeyim sana şimdiden iyi yolculuklar ve iyi tatiller tatlımm .
dağıt kafanı eğlen rahatla ama arada bizi ihmal etme bir cee ee de olmaz mı ..seni ve küçük adam denizi öpüyoruz kocaman tatlım.

Back
X