2008 Kasım Anneleri

hemen geldim hemen kaçıyorum ama kuaföre gidiyorum kaş bıyık olayları çocuk oldu kendimizi bırakmıyoruz dimi lülülülülülü

sonra öğle yemeği falan oğluşumu da emzirip dönücem

bu arada yaşanan herşeyin ayrı bir güzelliği var bekarken çok güzeldi evet çok güzel şeyler yaşandı ama hala bekar olmak istemezdim şimdi yaşadığım şeyler de paha biçilemez çünkü.

ben de 25 yaşında evlendim, eşim 30 yaşındaydı tam vaktiydi bence benim tek pişmanlığım hep ailemle birlikte kaldım, çok serbest yaşadım kısıtlanmadım ama yine de biraz bekar hayatı yaşamak isterdim

lelalcim canim cok saol..bende aksama giremem galiba simdiden bol bol yazayim cok özliycem cnku burayi sizleri.

duru kuzuyu öp benim icn

ben açtım loo
ev işlerinden bunladımdı da:) herkese dök içini rahatla oldu
hakkat ne azgınmışım sanki kaçıuyo koca sonra kafamı taştan taşa vurmadımmı vurdum tahsil hayatım hayallerim suya düştü
lise sonda bundan 10 sene sonra 2 çocuklu bi ev hanımı olcan deselerdi dötümle gülerdim herhalde
kul kurar kader gülermiş ya ay ne güzel demiş diyen

aman bosverryaa¨yakisikli bi fatihin bide dünya tatlisi mokrobigin varyaa senden mutlusu yoktur..

gidip suu lokumu uyutayim az kaldi tepeme cikcak,ya bu isiriyor bizii:( omzumu isirdi pasa:)

rüyamdada yürüyordu bakalim belki tatilde kaldirir kicini benim canavar.

çilekcim sağol canım, evet biraz zor olacak o yüzden bu sene istemedik bizde ama seneye olursa anacığım gelecek..:))
canım buralardayım bende ama olaki senin işin olur, ben yarın giremem felan sana şimdiden iyi yolculuklar..
tatilin tadını çıkar..
bir aya kalmadan bizde izine çıkacağız anneler ayrı memleketlerde olunca zor olacak ama araba alacağız yakında kendi arabamızla gitmeyi planlıyoruz bizde..sonra yeğenimin düğünü var eşim bizi zorda olsa bırakacak 1 ay kalırım anacığımda.. özledim bende oraları yavs...

bu arada kızlar sölemeden edemicem benim lokum emekleme başladı yani baya baya dizlerinin üzerinde durup adımlar atıyorr :)) daha önce de yapıyordu ama sürünüyordu şimdi baya baya emeklemeyi öğrendi .. diyorum hasta halinle bunu da başardın ya helal olsun bu cimcimeye :)

nazlicim alirsiniz insl.canim arabanizi ayrica tsk,ler..

leloss hayirli olsun kizz ne güzel yaaaa,benimkisi elma kurdu mübarek daha

kaldirmadi basini yerden..

mmf deniz en ufak bi aglamaya calissin damla damla yas akar gözünden cok ilginc yani.

saol çilekcim teşekkür ederis ama şimdi çok daha zor tam pıtır pıtır aman oraya çarpıcak aman kafası değecek sürekli bir yerlerden topluyoruz dizleri kıpkırmızı oldu şimdiden :))

selam kızlar....
geçmişe çok bakamadım...
lelal hayırlı uğurlu olsun emeklemeniz darısı bizim kızımızın başına....
diloks sizede kıbrıs çıkmış...Hayırlı olsun....Allah gönlüne göre verdi..

evet bende gördüm onları ama incelememiştim.
bir incelicem bakalım eğer iyi birşeyse alıcam :) dizlerinde gamzeler var Durunun anneme diyorume emeklerken kızımın gamzeleri zarar görmesin :))

lelalcim ooo ne güzel maşallah kızına..benim bıdıklarda faaliyet varda icraat yok daha..
çileğim sağol canım benim...
maytabım benimkisilerde yalandan ağladıkları belli yaş maş yok ama biraz önce arkadaşla konuşuyorum kaan uyandı kerem kucağımda bir ağladı gözünden yaşlar gelmiş ya, sonra kerem bey ağladı onunda gözünden yaş gelmiş..kıskanmalar başladı demişştim ya son sürat gidiyor vay halime... bunlar ben tek olduğumda beni babaları varken onu paylaşamıyorlar hemen küsüyorlar..
dilekcim gözünüz aydın..hadi hayırlısı sizin için...

kızlar bişey soracaktım....
benim kızım geceleri heryarımsaatte olmadı en geç bi saatte uyanıp mızırdıyor ve emmek istiyor...
Doymuyormu acaba...Bi türlü çözemedim gitti...Aranızda bu durumda olan varmı?

Back
X