Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah allah senin bana yazdığın mailden cevap attım üstelik hata olmasın diye bir bakayım canım
canım senide uğraştırdım valla kusura bakma, gelmesi gerekir öyle yaptıysan ama ne olduki, istersen benim o adresim aynı zamanda msn adresim kaydedebilirsen anlık iletiylede gönderebilirsin[/QUOT
canım seni kaydettim zaten msn'e alır almaz adresi, zaten şuan ben de açık görünmüyorsun, bir de önemsiz postalarına bak bakalım oraya gelmiştir belki ben bir kez daha gönderdim şimdi yine de
canım senide uğraştırdım valla kusura bakma, gelmesi gerekir öyle yaptıysan ama ne olduki, istersen benim o adresim aynı zamanda msn adresim kaydedebilirsen anlık iletiylede gönderebilirsin[/QUOT
canım seni kaydettim zaten msn'e alır almaz adresi, zaten şuan ben de açık görünmüyorsun, bir de önemsiz postalarına bak bakalım oraya gelmiştir belki ben bir kez daha gönderdim şimdi yine de
adres veriyorum ama msn yi açmıyorum, bir ara öğrenciler çok oyalıyor diye kapatıyorudum sonra açma alışkanlığımı kaybettim neredeyse hiç açmıyorum,
baktım önemsiz postalara
bu arada sanırım geliyor, ileti alınıyor uyarısı verdi şimdi, dosya büyük olduğu için biraz zaman alacak sanırım
beyazmelekçim aynen öle 14 şubat böcüğü kendsi :asigim: buarada resimler süper cnmcım
ya kızlar ardaya yoğurtla meyvayı ayrı öğün değilde tek öğün olarak karıştırayım dedim yarım muzla yoğurt hiç sevmedii ama sade yoğurda bayılıyor acaba bigün meyva bigün yoğurtmu versem yada ben bi tam elma bi tam muz veriodum onun yerine bi meyvamı versem
beyazmelek maşallah hepinize çok güzel çıkmışsınız fotolarda yalnız bir kaç yorum yapmadan geçemeyecem
1. oğluşunun çok karakteristik bir çene yapısı var( bunu hep söyleyecem unutuyorum)
2. bızdığın gözünün kenarlarını simetrik olarak yolmayı nasıl başardı?:)
3. sana makyaj acayip yakışıyor
sanırım bu kadardı
beyazmelek geldi canım çok çok teşekkür ederim bu yoğunluğunda bana zaman ayırdığın içina.s.a.s.
dilekcim şimdiden kolay gelsin
denizcim ben muzu hep verdim hiç sıkıntı olmadı hergün iki kere yapıuoruz maşallah diloksçum ya çok pipirikliim bliorum ek gıdanın gözünü çıkarttım benneysem bu konuyu kapıuorum ben bile sıkıldım kendimden sizi düşünemorum
diloksçum sanada çilekçiğimede ii yolculuklar bende bu sene antalya ve bodruma gitmeyi düşünüyorum kısmet olursabakalım artıkın