2008 Kasım Anneleri

canım senide uğraştırdım valla kusura bakma, gelmesi gerekir öyle yaptıysan ama ne olduki, istersen benim o adresim aynı zamanda msn adresim kaydedebilirsen anlık iletiylede gönderebilirsin[/QUOT

canım seni kaydettim zaten msn'e alır almaz adresi, zaten şuan ben de açık görünmüyorsun, bir de önemsiz postalarına bak bakalım oraya gelmiştir belki ben bir kez daha gönderdim şimdi yine de

beyazmelek maşallah hepinize çok güzel çıkmışsınız fotolarda yalnız bir kaç yorum yapmadan geçemeyecem
1. oğluşunun çok karakteristik bir çene yapısı var( bunu hep söyleyecem unutuyorum)
2. bızdığın gözünün kenarlarını simetrik olarak yolmayı nasıl başardı?:)
3. sana makyaj acayip yakışıyor

sanırım bu kadardı

beyazmelekçim aynen öle 14 şubat böcüğü kendsi :asigim: buarada resimler süper cnmcım
ya kızlar ardaya yoğurtla meyvayı ayrı öğün değilde tek öğün olarak karıştırayım dedim yarım muzla yoğurt hiç sevmedii ama sade yoğurda bayılıyor acaba bigün meyva bigün yoğurtmu versem yada ben bi tam elma bi tam muz veriodum onun yerine bi meyvamı versem

canım senide uğraştırdım valla kusura bakma, gelmesi gerekir öyle yaptıysan ama ne olduki, istersen benim o adresim aynı zamanda msn adresim kaydedebilirsen anlık iletiylede gönderebilirsin[/QUOT

canım seni kaydettim zaten msn'e alır almaz adresi, zaten şuan ben de açık görünmüyorsun, bir de önemsiz postalarına bak bakalım oraya gelmiştir belki ben bir kez daha gönderdim şimdi yine de

adres veriyorum ama msn yi açmıyorum, bir ara öğrenciler çok oyalıyor diye kapatıyorudum sonra açma alışkanlığımı kaybettim neredeyse hiç açmıyorum,
baktım önemsiz postalara
bu arada sanırım geliyor, ileti alınıyor uyarısı verdi şimdi, dosya büyük olduğu için biraz zaman alacak sanırım

sedacım:))))))))))))))))))

canım endişe etme..sevmedi deme hemen..aç olmayabilir..hazımsızlık vardır..su istiyordur falan..belkş de sevmemiştir olabilir..tunada genelde sade seviyor..

istersen birgün birgün ver istersen içine kat...istediğin zamnan istediğini yap..illa kesin şöyle olacak diye birşey yok..almıyorsa zorlama falan...

tuna emekliyor....sehpanın altında çıkaru-ıyorum 2 gündür..ben bu bebille nasıl ev toplayacağım acaba..hem de yine yalnız olacağım..topalayıp geleceğim..

haftaya gideceğim sanırım kızlar..ben de 1 ay kadar olmam..çileğim sen hallettin şimdi ben başladım valiz kutu vs ..hazırlığına..

b.melek çok tatlısınız canım maşallah...

beyazmelekçim aynen öle 14 şubat böcüğü kendsi :asigim: buarada resimler süper cnmcım
ya kızlar ardaya yoğurtla meyvayı ayrı öğün değilde tek öğün olarak karıştırayım dedim yarım muzla yoğurt hiç sevmedii ama sade yoğurda bayılıyor acaba bigün meyva bigün yoğurtmu versem yada ben bi tam elma bi tam muz veriodum onun yerine bi meyvamı versem

bir elmayı yer bence ama bir tam muz çok gelmiyormu, ve kabız yapmıyormu, ben hiç muz veremiyorum kabızlık korkumdan, doktorda verme dedi zaten

bence yoğurdunu ver ama meyveyi gün aşırı verebilirsin birgün muz, birgün elma olacak şekilde

beyazmelek maşallah hepinize çok güzel çıkmışsınız fotolarda yalnız bir kaç yorum yapmadan geçemeyecem
1. oğluşunun çok karakteristik bir çene yapısı var( bunu hep söyleyecem unutuyorum)
2. bızdığın gözünün kenarlarını simetrik olarak yolmayı nasıl başardı?:)
3. sana makyaj acayip yakışıyor

sanırım bu kadardı

canımcım çok teşekkür ediyorum ben de yorumlarına birkaç cevap yazmadan geçemeyeceğim kaydirigubbakcemile3
1. oğluşumun çenesine herkes bayılıyor, doktor amcası vardı demiştim daha önce başka şehire gitti diye, o bile giderken ben bu çeneyi nasıl unuturum diye diye gitti
2. valla o fotoyu çeklildiğimizin akşamı diğer gözünü de oydu, düzenli aralıklarla bunu tekrarlıyor, üstelik tırnaklarını sürekli kestiğimiz halde, uykusu gelince süreklli gözlerini kaşıyor o esnada ne oluyorsa oluyor
3. valla genellikle sade makyaj mutlaka yaparım hergün, özel günlerde biraz daha parlatırım laf aramızda ben de beğeniyorum kaydirigubbakcemile3

beyazmelek geldi canım çok çok teşekkür ederim bu yoğunluğunda bana zaman ayırdığın içina.s.a.s.

dilekcim şimdiden kolay gelsin

hıh geldi mi canım çok sevindim bir bak bakalım umarım işini görür, başını sonunu falan kesersin kendin birkaç düzeltmeyle idare eder sanırım rica ederim her zaman zaman ayırırım ne demek

şşşttttt alooo kim kime ne yolluyo yaa bende istiyom banane banada yollayın iyi bişise kötükedihüso

beyazmelekçim Allah mutluluğunuzu bozmasın hepinize maşallah hele küçük yavru harika harika :nazar:

dilekçim hadi gözün aydın kıbrıs yolcususun. ne güzel süreli tatil modu ne zaman gidiyonuz ve neden orda 2 sene daha el ense yapacaksın biraz açarmısın?bide artık eşindesizinle olacak mı?

senin işine yarayacağını sanmıyorum ama istiyorsan gönderelim, meslekdaş dayanışması diyelim, şaka bir yana beyazmelek beni büyük bir yükten kuratardı sağolsun

dilek yok onun yerine ben söyleyim, öğretmen olduğu için eşi yurt dışında görev yaptığı sürece izinli sayılıyor diye biliyorum onun için , tunayı büyütmüş olur böylece belki ikinciyi bile yapar hazır izinliyken:))

denizcim ben muzu hep verdim hiç sıkıntı olmadı hergün iki kere yapıuoruz maşallah diloksçum ya çok pipirikliim bliorum ek gıdanın gözünü çıkarttım ben :D neysem bu konuyu kapıuorum ben bile sıkıldım kendimden sizi düşünemorum :D:D:D diloksçum sanada çilekçiğimede ii yolculuklar bende bu sene antalya ve bodruma gitmeyi düşünüyorum kısmet olursabakalım artıkın

SAĞOLUN KIZLAR İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ALLAH KİMSEYİ AİLESİNDEN AYRI BIRAKMASIN

ZEYNA KIZ BU KADAR MERAKLI OLMA kaydirigubbakcemile3 DENİZCİM AÇIKLAMIŞ İSTERSEN SANA DA YOLLAYALIM AMA İŞİNE YARARMI BİLMEM

denizcim ben muzu hep verdim hiç sıkıntı olmadı hergün iki kere yapıuoruz maşallah diloksçum ya çok pipirikliim bliorum ek gıdanın gözünü çıkarttım ben :D neysem bu konuyu kapıuorum ben bile sıkıldım kendimden sizi düşünemorum :D:D:D diloksçum sanada çilekçiğimede ii yolculuklar bende bu sene antalya ve bodruma gitmeyi düşünüyorum kısmet olursabakalım artıkın

maşallah ardaya, ben denize iki kez çeyrek muz verdim şimdiye kadar

Back
X