2008 Kasım Anneleri

ayyy ilahi zeyna ne güldüm allah cezanı guruguruguru
asortik hatun nce mutlu senelere cnm her senen diğer senelerinden çok daha güzel olsun şekercim
nesrincim hoşgeldin cnm aramıza

MERHABA KIZLAR
bir ara okuldan baktım tenefüste sizleri özlemiştim ne var ne yok diye ama yazamadım
şimdi eve geldim oğluşu doyurdum uyuttum anca fırsat buldum

ilk olarak hapy birthday ASORTı hapy birthday asorti mutlu yıllar sana tüm sevdiklerinle

mmmf yine oğluş hastalanmıyordur inşallah aman dikkat et canım o yakışıklıya nazar değiyor vallahi

saphira canım hem sana hem eşine geçmiş olsun umarım hiç bir operasyona gerek kalmaz en kısa zamanda düzelir sen güçlü ol ve eşine moral ver canım iyi bir doktora görünsün canım

aramıza yeni katılan arkadaşımız nesrin hoş geldin canım

diloks allah yardımcın olsun taşınmak zor iş ama sonra yapacağın tatili düşün kıbrısa gidipte bizleri unutma bu arada ne zaman taşınacaksınız ev felan ayarlandı mı

Zeynacım yakışıklı oğluşunun doğum gününü kutlarım tüm sevdiklerinizle nice yıllara canım bu arada ne hediye aldın beyfendiye...
Kayınvalidene gelince takma kafana ne yapacaksın anlayışsız insan çok...

sanki bir şeyler daha vardı ama unuttum
hasta olan başka bebiş veya arkadaşım varsa hepsine acil şifalar okulda okuduğum için aklımda pek kalmadı

eeee nerdesiniz kimsecikler yok

kızlar canım çok sıkıldı oğluşun sol kolunun bileklerinde sanki alerji gibi kırmızı noktalar çıkmış isilik gibi ama ben farklı bir şey vermedimki başka hiç bir yerinde yok acaba havalar ısındı ceviz mi ağır gelmeye başladı sizlerin bebişlerinde hiç böyle bir durum oldu canım sıkıldı ya sönüyo gibi gerçi ama...

ecemimcim bişey olmaz yaz yaklaşıyor daha kimbilir ne kızarıklarla karşılaıcaz özellikle sivrisineklerle baımız dertte buarada benim evi karıncalar bastı heryerdeler fenalık geldi içime ne yapmam lazım önerilerinizi bekliorum

nerdesiniiz yavvvv
saphıracım çok geçmiş olsun cnm benim
asortiecim doğumgünün kutlu olsun cnm
bizde kızımla komşuya gittik tanıştık yeni komşumuzla uykusu geldi sonra piroşun döndük

ecemim piroşta da olıyo bu ara isilik gibi sıcaklar bastırınca da daha da artar şimdi off
sedoşşş benim evde taşındığımdan beri dolu karınca ailemizden oldu onlarda artık:)siz gelince odaya kitledim onları görmeyin diye:)şaka bi yana sprey böcek ilaçlarından aldık beyaz köpük gibi ama tam kesmedi sonra kociş zirai ilaç satan biyerden almış adını bilmiyorum ama ufacık şişede suya karıştırıp sıkıyosun onuda bazı yerlere sıktık çıkmadı annemden geldiğimizden beri

KIZLAR GEÇEN AY 23 NİSANDA ADET OLDUM
BUGÜN AYIN 25'İ BEN HALA HASTALANMADIM
NOLCEK ŞİMDİ YAAA YOKTUR DEMİ EMİNİZ YANİ BİZ OLMAMASI İÇİN AMA OLMADIM senağlama

zeyna ben 2 buçuk aydır olmuyorum doğumdan sonra hemen hastalandım ama hiç düzene girmedi 6 ayda 3 kere oldum hamile değilimdir inş. yaa tırsıyorum valla test yapmaya da yüreğim dayanmaz

BENİMDE YÜREĞİMİN DAYANACAĞINI SANMIYORUM
ÇOK KORKUYORUM
ÇOK ERKEN DAHA VE ASLINDA BİR DAHA BEBEK DÜŞÜNMÜYORUZ
ALLAHIM NE OLUR KORKUTMA BENİ :Saruboceq: senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…