2008 Kasım Anneleri

olmam mı maytapçım herkes hatta onunla ilglide bir sürü anım var mesela bgün mavi kart çıkarttırıcam adımda seda ya büroya resmimi verdim ismimde yazıyo tabii adam dediki bu şaka mı yoksa gerçekmi hayır ta kendisiyim demiştim bir keresinde de yazlıktaydım kadınlar beni arkadan görmüşler arkamdan fısır fısır konuşa konuşa geliolar valla seda sayan valla seda hanım seda hanım die bağırmışlardı bende döndüm buyrun sedayım ama sayan değilim demiştim kaydirigubbakcemile3
eylülde beni herkese benzetti petek dinçöz lerzan mutlu asena daha aklıma gelmio nereye çeksen oraya uzuyorum galiba :

son buluştuğumuz resmleride koydum ya kk ya filiz akını gördüm sanki demiş biri kaydirigubbakcemile3 yok mu arttıran daha kimlere benziyorum

puhahahhh
valla seni gördüğümden beri düşünüyorum birine benziyo diye sonunda karar verdim kadırgalıya benziyo bizim seda diyekaydirigubbakcemile3

kendisini yakından gördüm birlikte en son çektği dizide oynamıştık görünce şok oldum beni yıllardır buna mı benzetiyorlardı dedim neyseki tv de güzel çıkıyor ordan içim rahatladı ama yakından görseniz tavsiye etmiorum

melek utku öncelikle hoşgeldin aramıza, diş çıkaran çok benim oğlum tam beş aylıkken 2 tane birden çıkardı ama gerisi gelmedi, arkadaşların bebişlerinden 6 tane dişi olan bile var, neden sormuştun?

Benim oğlumunda 2 tane dişi var ama gerisi gelmedi, melek sende merak etme, kızım 8 aylıkken çıkardı ilk dişini ve şimdi mükemmel dişlere sahip,yerimseniben
Hoşgeldin bu arada. a.s.

ulen nolmuş burda
lerzan mutlu diş mi çektircekmiş ? gel canım yamacıma hiç acımıycak bak gör..sen ne tatlı şeysin öyle ,hiç gazoz içmişmiydin ?:jeyyar:

gunaydın
bugun cok sıcak yanıyorummmm
kım kımın dısını cekıyor
benımde dıs doktoruma gıtmem lazım ama korkuyorum
dıs etlerımde cekılme basladı kocıs her hafta gıt dıye basımın etını yıyor ama bende yemıyor

sedacım allah yardımcın olsun ınsa allah eylulun dedıgı gıbı hıc acımaz
tatıl konusulmus maasallah cocukları bıle bırakıp gıtmeyı dusunuyoruz hee
ben gıdemem herhalde annem senelık ızıne cıkıcam ben dıyor
sanırım oglusu bana bırakıp gezmeye gıtme planı yapıyor annem 7 ayda sıkıldı kadın valla

günaydın kızlar...kalimero demek annen öyle dişyor..o da haklı vallahi..belli bir yaştan sonra zor oluyordur.iyi ki diyorum kreşler var...bebişi biraz toparlar 3 yaşından sonra kreşe ne güzel..

tabi iyi olacak kreş..umarım zamanı gelgiğinde buluruz

günaydınn kızlarr
dün buralardaydım ama bir türlü yazılanlara katılamadım akşamda yemekli misafirim arkadaşlarım vardı gece 1 de gittiler yoruldum ama iyi oldu .. yeni evlenecek çift evlilik ve balayı hazırlıklarındalar aman allahım dedim bunları bizde atlattık üstüne şimdi bebek var .ne kadar yol katediyormuş insan başkasında görünce farkına iyice varıyor :))
sedacım yok yok ne seda sayanı sen daha güzelsin.aynen dediğin gibi gerçek özellikle de makyajsız halini görünce insan geri çekiliyor ondan :)
melek utku hoş geldin aramıza
dilokscum allah kolaylık versin tatlım evet büyük eşya götüremiyorsun ya da götürsen de dünyanın vergi parasını alıyorlar ama aklınızda bulunsun rum kesiminde ikea var oradan 250 eur ya kadar vergisiz eşya alabiliyorsunuz tatlım. artık parça parça alırsınız siz de bişeyler :)bir de nerde olacaksınız yanlış anlamadıysam lojmanda kalıcaz gibi bişey okudum nerede lojmanınız hangi köyde :)) ( kıbrıstaki tüm şehirler köy gibi olduğu için :))) )

günaydın kızlar
piraye yine erken uyudu kahvaltısını yapıp yine uyudu ama ben uyuyamadım,
hala hastalanmadım düzensizliktir diye korkmuyodum ama bayada geçti bee eylül sen ne doktorusun anacım sedanın dişini çekiyosun, bizi doğurtuyosun kalay bile yapıyosun branşın ne yavrumkaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım cigerlerim...

benim branşım üroloji canım kaydirigubbakcemile3ama her işie bakarım evelallah.bi uçan bi kaçan kurtulur..

eee millet nerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…