2008 Kasım Anneleri

bu arada dün okuduğum bir yazı vardı amakimdi hatırlamıyorum tanıdığı hamileymiş veilaç içmiş doktor korkutmuştu
görümcem hamile olduğunu bilmeden depresyon ilaçları kullanmıştı doktoru ona aynen şöyle dedi hamile olduğunubilmeden yaptığın hiç bir şeyden sorumlu değilsin hiç korkma tabi bu bir garanti değil ama doğa bu şekilde ayarlıyor ve bir sıkıntı varsa bebekte yerleşmeden düşer bebişin demişti adetide düzensiz olduğundan nerdeyse 8 haftalıkken öğren mişti ama çok sağlıklı bir kızı var şimdi zaten zamanıgelincebir sürü test yapılacak inşallah hiç sıkıntı olmadan sağlıklı bir şekilde bebbişini kucağına alır
aklıma çok takılmıştı yazayım dedim

kızlar bebişim birazdan aşısını olacak bakıcısı yaptıracak gece ateş yapar mı kesin tembih ettim gerçi ateş düşürücüsünü verecek ama acaba çıksada çıkmasada bugün 6 saat arayla versem mi ki
tenefüs bitti kızlar sonra görüşürüz

günaydın arkidişler
ben hala çok gerginim hala adet olmadım çünki
senin gözün aydın kalimerocum
test yapmayada çok korkuyorum açıkcası bugün 4. gün olmadım yaaa senağlama

seraycım 7. ayınız kutlu olsun Şeniz

bende sabah tv de gördüm küçük çocuğu çok üzüldüm
Allah anasına babasına sabır versin
ne istiyorlar küçücük çocuklardan hiç anlamıyorum ya :çok üzgünüm:

seray 7.ayınız kutlu olsun canım

sabah bır actım kı son dakıka yazıyordu ogrendım cok kotu oldum yaa
eger anne babanın parmagı yoksa bu cınayette sabır versın ama supheliler arasında anne babası da

günaydın kızlar
bende adet olmadım hala yüzümde sivilce çıktı adet ağrısı gibi ağrı var ama gelen giden yok hamilelik belirtisi değildir bunlar umarım-tatlicadiarzu-
seraycım 7.ayınız kutlu olsun cnm

zeyna bu kadar stres yapacagına gıt bır kan testı yaptır canım
ıdrardan baktırma cunku negatıf cıksa bıle sen yıne stres yaparsın ya yenı dıye ıdrarda cıkmadıysa dıye
en ıyısı kesın cozumle baktır rahatla

kız zeyna aynen nasıl asabiyim varya sinir tavan yaptı....senin 4 gün geçmiş ben 7 ay olcak 3 kere hastalandım en son 2 ay öncemi ne oldum tam gününüde hatırlamıyorum poff hamileysem eğer bebiş kaç aylıktır acaba

günaydın herkese

öncelikle seraycım 7. ayınınz kutlu olsun cicim a.s.

ecemim maşallah kuzularına kızında dünyalar tatlısıymış :nazar:

remediosum teşekkür ederim ben hareket etmemesi falan gerek sanıyordum içim raharladı biraz, bezinin saatte değiştirirrim yavrum rahat etsin yeterki, o merhemin yaktığını birkaç kişiden daha duydum ee bir-iki gün çekicez artık ben de güle oynaya olmasının beklemiyorum başa gelen çekilir yeterki sorun çıkmasın hemen iyileşsinde yavrum

kızlaar kimse hamile değildir bu kadar pimpiriklenmeyin daha düzensizdir pegl dönemleri onunla alakalıdır ben daha ilk kez geçen ay oldum bu ay olmadım mesela gününü bile unuttum ne zamandı ama hiç şüphelenmiyorum düzene girer zamanla artı korunuyoruz yaa öyle kolay hamile kalacağıımı sanmıyorum :CüvCüv:

benim paşa sabah 07de kalktı babasıyla gittiler öbür odaya ben uyudum bir saat daha, sonra gelmişler başıma iki sırıtan surat bana bakıyor annesiii oğlun kaka yaptı aman dedim sabah sabah iyi oldu, neyse açtım alayım diye üffff nasıl yapmış anlatmam yeni doğduğu zmanlardaki gibi beline kadar her yeri moktu, kokusu aman yarabbi dağlara taşlara bayılacaktıkkafamçokkarıştı babasıyla ama oğlanın keyfi yerinde ayaklarını tutuveriyor kendisi gülücükler agucuklar falan oohh tahıllı muhallebiler falan yiyor ya onun tahılları aynen çıkmış yapışmış popoya sile sile zor çıktı sabah serinliği olmasa bir de işe yetişecek olmasam banyoya koşacaktık ama şimdilik idareten temizlendik ama akşam kurtuluşu yok, dün biraz portakal yemişti babasıyla heralde o rahattı biraz çünkü normalde kabız gibiydi neyse moklu bir açılış nyaptık size de kusura bakmayın artık kaydirigubbakcemile3

bu arada lelalcim bizim diş olayı başlamadı hala ama zor yaa allah yavrularımıza ve bize kuvvet versin :Saruboceq:

canım ben doğum yaptım tam 41. gün ilk adetimi gördüm
ondan sonrada her ay düzenli düzenli oldum
en son 23 nisanda oldum ne bilim panik yapa yapa iyice geri kaçtı belkide

kızlar merhaba.ya acayip özendim sizlere ne güzel almışınız bebişleri kucaklara allah uzun ömür versin.darısı başımıza.bu arada tavsiyelerinizi bekliyorum deneyimli annişler

Back
X