- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #30.241
seraycım 7. ayınız kutlu olsun
zeyna korkma canım olur böyle düzensizlikler stres yaptıkça gecikir piraye sende rahat olun
Çok teşekkürler canım,a.s.
Beyazmelekcim sanada teşekkür edrim...a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seraycım 7. ayınız kutlu olsun
zeyna korkma canım olur böyle düzensizlikler stres yaptıkça gecikir piraye sende rahat olun
kızlar bişey sorcam siz doğumdan sonra nasıl korundunuz.
canım ben doğum yaptım tam 41. gün ilk adetimi gördüm
ondan sonrada her ay düzenli düzenli oldum
en son 23 nisanda oldum ne bilim panik yapa yapa iyice geri kaçtı belkide
kızlar bişey sorcam dişler çıkarken dişin çıkacağı yüzeymi kabarıyor diş eti işte, yoksa ön tarafmı kabarıp beyazlaşıyo
kızlar bişey sorcam siz doğumdan sonra nasıl korundunuz.
ben geçen ay doğum kontrol hapına başladım hiç değilse kafam rahat olur
bir ay yasmin içtim ama çok yan etkisi varmış evhamlandım biraz ve doğumdan önce kullandığım miranovaya geçtim hiç ara vermeden
hepiniz sağolsun kızlar.Kardeşim şu anda 7 haftalık hamileymiş.Öğrendiğinde benim de doktorum olan Nevra Topalismailoğlu'na (merak edenler için yazdım) gitti.İşini iyi bilen fakat biraz sinirli garip bi tiptir kendisi.Yani o hastayı değil sen doktoru idare ediyosun resmen.Kardeşimde hamile olduğunu falan bilmediğinden kasıklarım ağrıyo ateşim var falan diye dahiliyeye gitmişti.İdrar yolu enfeksiyonu çıkmış onda daha önce de olmuştu antibiyotik vermiş doktor.10 tane var içinde hepsini içmiş.Üstüne 2 de vermidon içmiş.Sonra adeti geçince test yaptırmış işte ortaya çıktı böylece.Bunları Nevra Hanıma anlatınca o biraz kızmış.Dikkatsizlik bu falan diye.Bu ağır bi ilaç demiş bebekte bazzı eksiklikler belki oalbilir demiş.Genetik araştırma için cerrahpaşaya yönlendirdi.Bizde bi sürü tandıık doktor bulduk orda şimdi onlar dan rapor bekliyoruz.Hem de ultrasonla bakacaklarmış.Raporda şöyle mesela.DÜnyada bu ilacı hamileliğin şu haftasında kullanan 100 kadından atıyorum 5 inde bilmem ne saptandı 15 inde bişey yok gibi falan.Ona göre karar verecekler aldırma konusunda.Aldırmak tabi ki istemiyo .her nekadr plansızda olsa allahtan gelen bişey aldıramayız.İnş.kimse istemeden hamile kalmaz da aldırmak zorunda kalmaz ben dahil.korktum valla ben.üstelik de korunuyoduk diyo nasıl iş anlamadım.yeni de işe girdi 1,5 ay oldu iyi bi yerdi atacaklar beni diyo:)
ya bende düşündümki spiral garanti olur ama oda korumayabiliyor dediler kafam karıştı.gerçi daha çooooook var ama şimididen bulayım bi çare dedim.daha önce doğum kontrol hapı kullanıyodum ama şimdi istemiyorum
valla canım biz condom ile korunuyoruz hala