2008 Kasım Anneleri

teşekkür ederiz teyzoşlarımıza
eylülcüm çok haklısın cnm bende düşünüyorum gerçekten şanslı bebklerimiz binlerce kez şükredelim allahım hiç bir bebişi muhtaç bırakmasın..............

ay öyle demeyin kızlar bern düşündükçe o muhtaç bebekleri çok kötü oluyorum önceden de oluyordum ama kendsi bebeğim olduktan sonra daha çok etkileniyorum gidip hepsini doyurmak istiyor gönül ama işte mümkün değil günahsız yavrularım benim yaa senağlama

o yüzden düşünmüyorum böle şeyler allahıma şükrediyorum sadece

ecemim öyle değişyorlarki akıl sır erdirmek mümkün değil tatlım maşallah küçük beyeee
eylülcüm valla benimde aklıma gelmiyor değil ne garipler var elimizden geldiğince yardım edelim valla rabbim bize böyle melekler vermiş şükredelim halimize

ecemim yolladım canım ama bittim valla ..allahtan tam yemek faslında uyudu melis te rahat servis yaptım ,yoksa kalabalık gördümü beni istiyo kucaktan inmiyo .tam yemek bitti bulaşıkları yerleştirdim uyandı..zamanlama süper yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…