2008 Kasım Anneleri

eskileri okuyunca içim rahatladı bende hamile kalmadan önce gün şaşmazdı.doğumdan sonra ya erken yada geç oluyorum düzeni tutturamadım o yüzden sıkıntılıyım.hamile kalsam haberim olmayacak bekleyeceğim gelmesini

nesrincim ;benim normal şartlarda 5 aylık filan hamile olmam gerekli kaydirigubbakcemile3çünkü henüz regl olmadım doğumdan beri..bazen diyorum kontrole giderim niye olmuyorum diye pat bi bakmışın doğuma giriyorum :)))

ay bana süper bir iş teklifi geldi.
ben evlenmeden önce 12 yıl çalıştım ,hemde eğitim aldığım alanda ,yurt dışında eğitim gördüm dünya sertifikam var ..veeee şimdi de bu sertifikalarımın kayıtlı olduğu türk gıda kodeksinden bir araştırma yapılmış ve tse de açılan kadroda tecrübeli gıda teknikeri ve mühendislik için beni aradılar ..ama benim küçük bebeğim var.o yaşına girmeden iş düşünemem dedim ne kadar var dediler 5 ay dedim..5 ay sonra sizi burda görmek istiyoruz dediler..sanırım sağlam referans almışlar ki bekleyecekler..
ayyy bugün aldığım en iyi haberdi..

ayyy canım çok çok tebrik ederim. Millet arıyor da iş bulamıyor, sana durduk yerde gelmiş. sanırım dünyanın en şanslı insanlarından birisin. bu krizde bu fırsat kaçmaz tatlım. hayırlısı olsun inşallah...

benim kızımda annesi gibi murat boz a hayran oluyo para yok klibini gözünü kırpmadan isliokaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel oyalanıyorlar işte. bizimkide geçen gün derya baykalda yonca evcimik çıkmıştı, çapkın kızı söyledi, bayıldı, sabahtan akşama onu dinliyoruz hep, uyurken bile ağzımda,
çapkın kız,
çapkın kız,
benim adım capkın kız...
heheh kafayı yicem çapkın kızla.kaydirigubbakcemile3

kızlar ya ucakta nasıl besleyeyim tunayı..kavanoz mamaları aldım..bir de emer..yeter mi sizce..her ihtimale karşı kaynamış su mama alayım belli mi olur belki içer..ne dersiniz..

canım uçak 1 saat 10 dk. öncesinde yedirirsin. birde kalkışta ve inişte emzir mutlaka ki, kulakları zarar görmesin. arada, ağlarsa meyvesuyu ve suyla idare edersiniz sanırım.

nesrincim ;benim normal şartlarda 5 aylık filan hamile olmam gerekli kaydirigubbakcemile3çünkü henüz regl olmadım doğumdan beri..bazen diyorum kontrole giderim niye olmuyorum diye pat bi bakmışın doğuma giriyorum :)))

şakası bile fena, ayyy bayılcam şimdi.
aklımın köşesine bile gelse böyle bir düşünce kovalıyıveriyorum hemen.yerimseniben

kızlar ne diycem.
Akşam evde oğlanla ilgilenirken bir ara kafamı pc ye çevirdim ama 3-5 sn. anca.
kızımada kardeşine bak sehpaya kafasını vurmasın dedim, o bana cevap verene kadar
oğluşum sehpanın üstündeki örtüyü çektiği gibi üstündeki içinde mama olan porselen tabak yüzüne düştü.
yüzü gözü mama içinde kaldı, yıkadım baktım alnı, gözü ve burnunun üstü kızardı, şişmeye başladı, bu arada çığlık çığlığa ağlıyor zaten. buz koydum hemen şişi indi anında, bephantende sürdüm. şuan sol gözü ve burnunun üstü mor.senağlama
Allah beterinden saklasın ama çok hareketli, saniyeler içinde bişeye dalıveriyor.
bu kadar dikket ediyorum, birde etmesem neler gelcek başına bilmem.
ucuz atlattık diyelim yinede.

eylül hanım soruma cevap verdiin için teşekürler yani sormıcam zaten bi daaa banane ne iş teklifi geldiyse ne diye soruyosun:dilcikar::dilcikar:

seraycım lelalcim teşekkürler kızlar..bakalım allah yardım eder diyorum..ama aklıma az önce birşey geldi.:uhm:.evden çıkmadan muhallebi yedirmeyi düşünüyorum..yerseeeeee:icecream:

seraycım kıyamam bebeğine..ucuz atlaşmışsınız..insanın ellleri ayakları çözülüyor değilmi..amman dikkat ..saniyelik yaşıyorlar gerçekten..

aso dur ben de bakayım şu ifadelereturkbayragi
zemuszemus bu ifadeyi çözemedim ama???

seraycım lelalcim teşekkürler kızlar..bakalım allah yardım eder diyorum..ama aklıma az önce birşey geldi.:uhm:.evden çıkmadan muhallebi yedirmeyi düşünüyorum..yerseeeeee:icecream:

seraycım kıyamam bebeğine..ucuz atlaşmışsınız..insanın ellleri ayakları çözülüyor değilmi..amman dikkat ..saniyelik yaşıyorlar gerçekten..

aso dur ben de bakayım şu ifadelereturkbayragi
zemuszemus bu ifadeyi çözemedim ama???

seni okudukça sanki aynı okuldaki arkadaşımın tayini çıkmışta gidiyormuş gibi hissediyorum, sanki bir daha görüşemeyecekmişiz gibi geliyor, güya sanal ortam:)), şimdiden iyi yolculuklar canım

seray geçmiş olsun canım, allahtan daha fazla zarar gelmemiş

bende salonun orta sehpasını kaldırdım, halını üzerine yorgan yaydım, onun üzerinde debelenip duruyor, ama son günlerde sürünmesini ve dönmesini hızlandırdı, dışarı çıktığım anda ya sandalyenin bacağını tutup çekiyor, ya parkeye dokunuyor, yada pcnin kablolarına ulaşmaya çalışıyor, bunları yaparkende hiç sesi çıkmıyorzemuszemusopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar
buda son olsun bide asla kocişle yağmuru yıkamıcammmm off herşeyi büyütüyor ellerimi birbirine karıştırdı kız ağlamaktan heba oldu tutturdu bende yıkayacağım kızımı diye onun dediğini yaparsam olacağı bu en az 20 dk kaldıkbanyoda sanki büyük adam sürtüyo birdaha sürtüyo 4 kez kızın başını şampuanladı sinir etti beni:oklava:Çok üzgünüm çoook

merhaba kızlar
çok yoğunum bi beş dakka ne var ne yokk diye girdim sabahın köründen beri ayaktayım saat 7 den 1e kadar temizlik yaptım akşama misafir var yine
saat 1 de bakıcımızı çağırdık ve eltimin okuma bayramına gittik ben kısa sürer diyordum ama saat 4;30 da bitti koştur alışverişe gittim eksik bi kaç parça bi şeyi aldım bakıcımız gitti bebişi besledim uyuttum hemen pastaya giriştim tatlı olarak tenkli pasta (harika olmuş bir ara tarifini yazayım) peynirli börek yaptım şimdide pirinçli mercimek salatası yapacam yeter çok yoruldum bi mola verdim daha doğrusu oğluşun altını temizledim herhalde diş çıkartacak çünkü bugün 4. kakalı bezi 1 defa zor yapan çocuğun maşallahı var...
neyse kendinize iyi bakın sonra görüşürüz bebişleri öpüyorum

seni okudukça sanki aynı okuldaki arkadaşımın tayini çıkmışta gidiyormuş gibi hissediyorum, sanki bir daha görüşemeyecekmişiz gibi geliyor, güya sanal ortam:)), şimdiden iyi yolculuklar canım

seray geçmiş olsun canım, allahtan daha fazla zarar gelmemiş

bende salonun orta sehpasını kaldırdım, halını üzerine yorgan yaydım, onun üzerinde debelenip duruyor, ama son günlerde sürünmesini ve dönmesini hızlandırdı, dışarı çıktığım anda ya sandalyenin bacağını tutup çekiyor, ya parkeye dokunuyor, yada pcnin kablolarına ulaşmaya çalışıyor, bunları yaparkende hiç sesi çıkmıyorzemuszemusopuyorumnanaktan

ya evet derinden ve sessizce.şakkıdı
hiç anlamıyorum ne zaman gidiyor kenarlara köşelere.
benimde orta sehpam yok, mama yedirirken yardımcı olsun diye minik bir sehpa koymuştum, onun üstündekileri çekti. Allaha şükür ki ucuz atlattık.
nazara geldik galiba.

geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkürler canım...
diloksum sana da çok teşekkürler canım, kolay gelsin tekrardan...

Back
X