- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #30.641
ayy ne sıkıcı kimsede yok bende dışarı çıkım bareee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bana süper bir iş teklifi geldi.
ben evlenmeden önce 12 yıl çalıştım ,hemde eğitim aldığım alanda ,yurt dışında eğitim gördüm dünya sertifikam var ..veeee şimdi de bu sertifikalarımın kayıtlı olduğu türk gıda kodeksinden bir araştırma yapılmış ve tse de açılan kadroda tecrübeli gıda teknikeri ve mühendislik için beni aradılar ..ama benim küçük bebeğim var.o yaşına girmeden iş düşünemem dedim ne kadar var dediler 5 ay dedim..5 ay sonra sizi burda görmek istiyoruz dediler..sanırım sağlam referans almışlar ki bekleyecekler..
ayyy bugün aldığım en iyi haberdi..
benim kızımda annesi gibi murat boz a hayran oluyo para yok klibini gözünü kırpmadan isliokaydirigubbakcemile3
kızlar ya ucakta nasıl besleyeyim tunayı..kavanoz mamaları aldım..bir de emer..yeter mi sizce..her ihtimale karşı kaynamış su mama alayım belli mi olur belki içer..ne dersiniz..
nesrincim ;benim normal şartlarda 5 aylık filan hamile olmam gerekli kaydirigubbakcemile3çünkü henüz regl olmadım doğumdan beri..bazen diyorum kontrole giderim niye olmuyorum diye pat bi bakmışın doğuma giriyorum :)))
seraycım lelalcim teşekkürler kızlar..bakalım allah yardım eder diyorum..ama aklıma az önce birşey geldi.:uhm:.evden çıkmadan muhallebi yedirmeyi düşünüyorum..yerseeeeee:icecream:
seraycım kıyamam bebeğine..ucuz atlaşmışsınız..insanın ellleri ayakları çözülüyor değilmi..amman dikkat ..saniyelik yaşıyorlar gerçekten..
aso dur ben de bakayım şu ifadelereturkbayragi
zemuszemus bu ifadeyi çözemedim ama???
seni okudukça sanki aynı okuldaki arkadaşımın tayini çıkmışta gidiyormuş gibi hissediyorum, sanki bir daha görüşemeyecekmişiz gibi geliyor, güya sanal ortam:)), şimdiden iyi yolculuklar canım
seray geçmiş olsun canım, allahtan daha fazla zarar gelmemiş
bende salonun orta sehpasını kaldırdım, halını üzerine yorgan yaydım, onun üzerinde debelenip duruyor, ama son günlerde sürünmesini ve dönmesini hızlandırdı, dışarı çıktığım anda ya sandalyenin bacağını tutup çekiyor, ya parkeye dokunuyor, yada pcnin kablolarına ulaşmaya çalışıyor, bunları yaparkende hiç sesi çıkmıyorzemuszemusopuyorumnanaktan