2008 Kasım Anneleri

ay selam bende bugün çöpçatanlık işlerine giriştim hadi hayrola..
23 yaşındaki sevgili kaynıma eş buldum ,20 yaşında çıtır bi hatun..şimdi kızı kayınvalideme götürcem bi görsün,yalnız kimsenin birbirinden haberi yok,senaryo bana ait ..kaydirigubbakcemile3

eylülcüm hayrola kendine elti getiresin var heralde

kızlar yaa kendime bikini alıcam ne önerirsiniz hem çok pahalı bişery olmasın ama hoş bişey olsun netten de bulabilir miyim

günaydın kızlar..
ecemim canım ya senin yerinde olsam iptal ederim bu geceyi..senin de dinlenmen lazım..gerginbliğin bebişine geçiyor biliyorsun..yorma bu kadar kendini canım

denizcim oğlunu gördüm tek kelimeyle süper..hani diyorsunya bana biraz tombik geliyor diye..bence görünüm tam kıvamında...boyamı gitti ki..maşallah maşallah

ben sabah oğlumla alışverişe gittim..geldim yemeğini yedirdim..dün komşumu aradım bayburttaki,kışlık şapkasını falan getir dedi..ben de bugün gittim kalın giysiler aldım..zor bor buldum..olacak şeymi..1 ay için..biraz büyük aldım da sonra da g,yer artık..

ahava harika kızlar..lelalcim çıkın canım içim açıldı ama yorulmuşumm

kızlar nasıl yağmur başladı içim karardı oğluşa zorla 3-4 kaşık çorba içirdim zorlayamadım daha fazla onuda çıkarır diye...inşallah düzelir çok halsiz yavrum

günaydın kızlar
dün gece hiç uyumadık sabahın 6sından beride ayaktayız dün gece misafirim vardı zaten saat 10 da oğluşum bir ağlamaya başladı susturamıyoruz hafif geniz akıntısı var gibiydi hemen aferinimiz vardı onu verdim biraz sakinleşti ama gece boyu hep ağladı hiç uyuyamadı sabahtan beri bir lokma bir şey yedirebilmek için neler yaptım ama hiç yemiyor 4 kaşık kahvaltısından yaptırmıştım onuda kustu çok üzüldüm şu an aç susuz dolaşıyor allahtan ateşi yok ve isal gibi olmuşuz ben hala diş çıkartacak diye düşünüyorum bu akşamda misafirim var artık bunaldım vallahi çocuklumu diye düşünmüyorlar hemde pazar akşamı ütü banyo yarın mesai başlıyor hiç düşünmüyorlar neyse oğluşum düzelsinde bunuda atlatırım inşallah
offf pek güzel bir gün olmayacak anlaşılan eğer öğleye kadar düzelmezse doktora götürecem
ay geçmiş olsun cnmya..çok ii bilirim o gözyaşlarını insanın içine işler :çok üzgünüm: bencede misafirleri iptal et cnm
bu arada dün gece ilk defa göz yaşlarıyla ağladı yavrum ne kadar canı yandıysa sicim gibi dökülüverdi yaşlar gözleri kıpkırmızı olmuştu
ay geçmiş olsun cnmya..çok ii bilirim o gözyaşlarını insanın içine işler :çok üzgünüm: bencede misafirleri iptal et cnm

bu arada şampiyon olan beşiktaş ve taraftarlarını kutlarımalkisalkisalkis bir GALATASARAYlı:hooray: olarak
ahanda bende gassaraylıyım beşiktaşı tebrik ediyoırum turkbayragi
ay selam bende bugün çöpçatanlık işlerine giriştim hadi hayrola..
23 yaşındaki sevgili kaynıma eş buldum ,20 yaşında çıtır bi hatun..şimdi kızı kayınvalideme götürcem bi görsün,yalnız kimsenin birbirinden haberi yok,senaryo bana ait ..kaydirigubbakcemile3
:sm_cool: çılgın eylül hayırlısı olsun bakalım kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar..
ecemim canım ya senin yerinde olsam iptal ederim bu geceyi..senin de dinlenmen lazım..gerginbliğin bebişine geçiyor biliyorsun..yorma bu kadar kendini canım

aynen katılıyorum dilokscum kaydirigubbakcemile5

bir öğle yemeğine gittim geldim oğluşum köye gitmişti sabah ananesiyle göremedim yaa uyuyormuş o yüzdem eşim gitmeyelim köye dedi gitmedik ama özledim yaa

ecemim canım bende netten pek alışveriş yapmam birkere aldım bu zamana kadar bişey onu da binbir korkuyla ama ertesi güne kapımdaydı benim bulunduğum şehirde de öle mayo falan yok satılan fazla yer birkaç yerde var onlarda istediğim model değil

Merhaba teyzeleri. Biz de size Pazar günü bi merhaba demek istedik kızımla.

Haftasonu okudum okudum yazdıklarınızı ama bir türlü cevap veremedim zaten bilgisayar bozuktu cepten okudum onla da yazamadım. İçimde kaldı çok şunları bi söyliyim.

Eylülcüm işin hayırlı olsun canım. Bence bulunmayacak bir iş teklifi şimdi bile başlayabilirsin buna. Tabii ki Melis'i 1 yaşına gelmesi önemli ama sonrasında bulamazsan yazık olur.

zemuszemus Bunun ne olduğunu sormuştu biri kimdi hatırlamıyorum sanırım mmf kafa olabülür. Bence bu cam silen kk kızı :))))

Hasta olanlara da geçmiş olsun. Ecemim bence de iptal et misafirlerini canım. Ne kadar az kişi gelirse eve bebeğin hastayken o kadar iyi. Ben iki gündür başındayım evden burnumu çıkarmadım dışarı kimseyi de kabul etmedim ama kızım biraz toparlandı. Bugünde ben iş yerindeyim kızım babasında bakalım ne yapacaklar. mlutlaka öğün atlıyorlar baba o kadar yediremiyor kızıma. Çorba hep güme gidiyor ama napalım işte.

Kızlar size önemli bişey soracağım ya. Şimdi biz sizden daha geç başladık ya bu ek gıda işine. Ne kadar emziriyorsunuz siz. Ben dün mesela ilk defa tüm öğünleri verdim kahvaltı, meyve, çorba, yoğurt, meyve falan derken gündüz 11 den akşam 7 ye kadar beni emmedi çıldıracaktım artık. Gece boyunca ve sabah emiyor ama yemek yiyince emmiyor. Deli oluyorum. Bakıcıdayken de süt içiyor yemek yemiyor. Ben de kahvaltı vermemeye karar verdim. Kahvaıltısını zaten 30 cc kadar anne sütüyle hazırlamıştım ama onun yerine 120 cc anne sütü içsin peynir ve yumurtayı da öyle ağzına veririm diye düşündüm. Ne dersiniz? Hangisi daha yararlıdır. Ne yapmam gerekir? Ya da çok mu yedirdim acaba midesi doldu da süt almadı. Ay süt değil su bile içmedi.

julicim maşallah banusuya,genç kız olmuş annesi bu yaa,nasıl ısırmalık o yanaklar,yanlış görmediysem bi de gamzeniz var galiba,ooyy oyy yerim ben onu yaa :)) :nazar:
ek gıda olayına gelince ben her öğünden sonra emzirmeye çalışıyorum cnm.benimki genelde emiyo çok az emmermiş gibi yapıp oynadığı olur.ama bazen ememeden uyuduğu da oluyor tabi.dedim ya genelde emziriyorum.zaten doktorda her öğünden sonra emzir dedi.sabah,gece,ve geceden sabaha kadar zaten sürekli emziriyorum

ışte ben de onu yapmaya çalıştım Saphira. Mesela kahvaltı bitti zaten ki ilk kahvaltımız şuydu:

2 bebe bisküvisi, yarım kibrit kutusu tuzu alınmış peynir, 1 çay kaşığı pekmez ve 30 cc anne sütü. Ayrı olarak da yumurtanın 8 de hatta 10 da biri falan bir de domates suyuyla yumuşamış ekmek içi. Bayıla bayıla yedi bunları. Yarım saat sonra emziriyim dedim zaten uykusu da gelmiştir ama emmek istemedi. Emziğini verdim kucağımda uyudu. Eskiden olsa yapışırdı memeye. Acaba emmeyi bırakma eğilimi mi gösteriyor. Ek gıdaya başlarken olabilecek bir şey mi bu acaba. Kahvaltımız nasıl bu arada. Daha nasıl yapılır bilmiyorum. ılk kez hazırladım sizden duyduklarıma göre.

kızlar bende misafirleri arayıp iptal ettim oğluş çok hasta dedim yarın geliriz o zaman dediler başka zaman buyrun demiştim çok anlayışsızlar çok zaten gelecek olan aileyi hiç sevmiyordum sevmediğim kadar varmış....

juicim benim oğlumda düzenli her öğünü yediği zaman emmiyor çünkü doyuyor beni azda olsa emdiği zamanda yemeğini yemiyor anlayacağın zor bir karar ama ben genelde ilkini tercih ediyorum her öğününü yedirmeye çalışıyorum

gerçi oğluşum bugün ne emebildi ne öğünlerini yedi çok hasta teyzesi allahtan ateşi yok bütün gün yediği sabah 4 kaşık kahvaltısını yapmıştı kustu öğle çorbasından 5 kaşık zorla içti biraz öncede yarım danino yedi

Back
X