- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #30.681
Ayy benim de uyumaya o kadar ihtiyacım varki öğlen uykusunu çok özledim ama olmuyor işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay selam bende bugün çöpçatanlık işlerine giriştim hadi hayrola..
23 yaşındaki sevgili kaynıma eş buldum ,20 yaşında çıtır bi hatun..şimdi kızı kayınvalideme götürcem bi görsün,yalnız kimsenin birbirinden haberi yok,senaryo bana ait ..kaydirigubbakcemile3
ay geçmiş olsun cnmya..çok ii bilirim o gözyaşlarını insanın içine işler :çok üzgünüm: bencede misafirleri iptal et cnmgünaydın kızlar
dün gece hiç uyumadık sabahın 6sından beride ayaktayız dün gece misafirim vardı zaten saat 10 da oğluşum bir ağlamaya başladı susturamıyoruz hafif geniz akıntısı var gibiydi hemen aferinimiz vardı onu verdim biraz sakinleşti ama gece boyu hep ağladı hiç uyuyamadı sabahtan beri bir lokma bir şey yedirebilmek için neler yaptım ama hiç yemiyor 4 kaşık kahvaltısından yaptırmıştım onuda kustu çok üzüldüm şu an aç susuz dolaşıyor allahtan ateşi yok ve isal gibi olmuşuz ben hala diş çıkartacak diye düşünüyorum bu akşamda misafirim var artık bunaldım vallahi çocuklumu diye düşünmüyorlar hemde pazar akşamı ütü banyo yarın mesai başlıyor hiç düşünmüyorlar neyse oğluşum düzelsinde bunuda atlatırım inşallah
offf pek güzel bir gün olmayacak anlaşılan eğer öğleye kadar düzelmezse doktora götürecem
ay geçmiş olsun cnmya..çok ii bilirim o gözyaşlarını insanın içine işler :çok üzgünüm: bencede misafirleri iptal et cnmbu arada dün gece ilk defa göz yaşlarıyla ağladı yavrum ne kadar canı yandıysa sicim gibi dökülüverdi yaşlar gözleri kıpkırmızı olmuştu
ahanda bende gassaraylıyım beşiktaşı tebrik ediyoırum turkbayragibu arada şampiyon olan beşiktaş ve taraftarlarını kutlarımalkisalkisalkis bir GALATASARAYlı:hooray: olarak
:sm_cool: çılgın eylül hayırlısı olsun bakalım kaydirigubbakcemile3ay selam bende bugün çöpçatanlık işlerine giriştim hadi hayrola..
23 yaşındaki sevgili kaynıma eş buldum ,20 yaşında çıtır bi hatun..şimdi kızı kayınvalideme götürcem bi görsün,yalnız kimsenin birbirinden haberi yok,senaryo bana ait ..kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar..
ecemim canım ya senin yerinde olsam iptal ederim bu geceyi..senin de dinlenmen lazım..gerginbliğin bebişine geçiyor biliyorsun..yorma bu kadar kendini canım
aynen katılıyorum dilokscum kaydirigubbakcemile5