2008 Kasım Anneleri

Herkes gitmiş sanırım.
Beyaz melek yazdıklarına çok sevindim, insanın iyi haberler alması çok güzel..
Dediğin sinek ilacını bilmiyorum ama ben yazın hep elektromat kullanıyorum
bebişe bir zararı olmaz herhalde, bu yılda aynını düşünüyorum.
Bende henüz güneş losyomu almadım.

kızlar ben hep yazdımya eşim bübchen almış güneş kremini, aslında chiccoymuş 50 faktör, geçen hafta farkettim, ne kadar dikkatliyim dimi, kociş ondan alıcam dedi diye onu aldı sanıyorum,-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kremden memnunum, biliyorsunuz deniz çoook beyaz tenli ve hassas ciltli, biraz yağlı gibi ilk sürerken ama sonra rahatsız etmiyor, yüzüme bende ondan kullanıyorum

kızlar hala ütü yapıyorum yemek molası verdik hala bir sürü var bebişim hiç bir şey yemiyor hep aç ne olacak bilmiyorum bugün doğru dürüst hiç bir şey yemedi yarın inşallah yer aslında geniz akıntısıda pek kalmadı ama neden yemiyorsa...

günaydın serayyy
çok yorgunum bu dana sürekli mızır mızır ağlıyo inliyo uyumuyor bi çocuk uyku ihtiyacı hiç mi duymaz ve hiç bişi yemiyooo
bebeğime ne oluyo ne olur bi diyiverinnnn :çok üzgünüm:
melek gitti yaramaz bişi geldi yerine kötükedihüso

Canım benim, günaydın.
bebişlerin hergün huyu değişiyor.
Benimkide doğduğundan beri gündüz hiç uyumuyordu, emmeyi azalttığımızdan beri, biberon maması verip, uyutuyorum maşallah 2-3 saat uyuyor.
Senin bebeğinde ya doymuyor yada diş çıkarttığından yapıyordur.
Diş jeli kullanıyormusun?
Ben çok huysuzluk yapınca sürüyordum ve rahatlatıyordu., kullanmıyorsan bir dene isterse.
Umarım uykularınız düzene girer sizde rahatlarsınız.
Hem çalışıp, hemde uyumayan bir bebeğe sahip olmak çok çok zor.

gunaydın annısler

derıncım oncelıkle kuzuna ve sana kocamn bır

zeyna o yaramazdan bır tane de bende var gece cıglık atarak kalkıyor
sanırım dıs huysuzlugu ben ona yoruyorum
evet cok zor oluyor ama gecıcı bır donemdır dıye dusundum canım

seraycım gunaydın canım
calısmadıgı halde erkenden kalkıp pc basına oturan erkencı anne
tebrıkler

dun aksam nukleer atık operasyonumuz vardı bızım
oglum once cok az yapmıstı hemen degıstırmıstım yavrum bırazdan yıne kokmaya baslayınca altını acmamla kapamam bır oldu zıra odanın ıcınde dayanabılecek kapasıtemız yoktu ve dogru banyoya
su ve sabunun gozunu seveyım su olmasa ne olurduk bılemıyorum
uzunca bır sure tıner cekmıs adamlar gıbı sallana sallana gezdım burnumda kı kokudan
bu kucuk adamlar buyuyor mu ne kokuyor artıkın

evet seraycım çok zor hem uykusuzluk hem çalışmak
ama sadece gece değil sürekli bi inilti ağrı kesici veriyom az bi duruluyo ama gene sonra ıııııııııı başlıyo
diş jeli hiç kullanmadım nası kullanılıyo ne almam lazım bi fikir verseniz

kalimerocum öle bi operasyon bizde de dün akşam yaşandı ama o kadar kokulu değildi
bende senin gibi açtım altı ve direk kapattım doğru banyoya yerleştik
ooofff ya Allah başka kederler vermesin napalım büyüyene kadar yaşayacağız böle sorunlar

zeynam tek derdımı koku olsun baska bır sey ıstemem

bende o jellerden hıc kullanmadım ama calgel dıye bır jel var
hatta esım aldı evde duruyor dıs etlerıne elınle suruyormussun sanırım
ben ıhtıyac gormedım ama sen dene ıstersen belkı bıraz daha sakınlesır

günaydın kızlarr
geçmişe bakamadım ama herkesler iyidir umarım.
pazartesi günü öğlen iyice durumum ağırlaşınca 3 gibi ofisten çıktım ve doğru doktora gittim. hem üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşum hemde astımım azmış ben unuttum tabi pazar günü geçmiş olsun ziyaretine gittiğimiz evde kedi vardı ve benim tüyüne alerjim var mevsim dönüşümü olduğu için etkilemiş haliyle beni. pazartesi akşamından beri kafamı kaldırmadan yatıyorum annemin evinde üst katı karantina bölgesi ilan ettiler. Duru aşağıda ben yukarıda annem saolsun maske ile ikimize de baktı . bugün fena sayılmam aslında hala kırıklık öksürük devam ediyor ama çok işim vardı diye geldim işe ama ne kadar dayanırım bilemiyorum.
bu arada Duru dişlerini 4 ledi aynı anda 2 diş daha patlatmış bölece üst 4 tamam ama hala altta tık yok :)

günaydın
gözünden uyku akanlar kervanına bende katılmak istiyorum alır mısınız benide aranızaaaa:)))
valla beter bi haldeyim çok uykum var öğleden sonra izin aldım kuzumla kuzeninin doğum gününe katılacağız sırf bugün için yağmura çok tatlı bir elbise aldım resim çekeicem mutlaka eklerimm
bu arada derincim maşallah buğrişe ve sana
lelalcim atlatmana sevindim hastalığını bu arada durunun incileride hayırlı olsun bekledi bekledi birden dörtledi duru hanımmm
bizde hala tık yok:))

lelalcim çok geçmiş olsun bazen insan kendine zaralı olan şeyi bile unutabiliyor
şu an daha iyisindir umarım canım
demk üst 4 diş tamam vayyy be bizde bir tane bilem yok
ve neden böle kaldı aklımda bilmiyorum ama ben hep altta çıkar sanıyorum ilk dişi bizde bi çıkartsakda rahatlasaydık hayırlısıyla

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar valla geçsin artık çünkü nefes almakta o kadar zorlanıyorum ki gece hiç uyuyamadım resmen.
evet Duru incileri 4 ledi ve zeyna bende hep ilk altta çıkar diye alta bakınıyordum ama benim kızım da cins olduğu için ilk 3. diş denilen dişi patlatmıştı :)) hala altta bişey yok üstten sürekli ısırıyor şimdi bizimkileri. tabi ben hala sevemiyorum çok özledim kızımı.
uzaktan bana bakıyor resmen al beni diye yalvarıyor ama korkumdan aynı odaya bile girmiyorum biraz daha iyileşeyim tüm bunların acısını çıkartıcam ısırıcam resmen cimcimeyi :)

günaydın kızlar
lelalcim geçmiş olsun canım
zeynacım dentinox kullanıyorum bende bi ara had safhadaydı diş sancımız ama bu aralar yok bende ara verdim kullanmaya hem ssk da yazıyo dentinoxu diğerini vermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…